Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Co dalej elito?  (Przeczytany 3000 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline heniek29cr

• Level 5
Co dalej elito?
« dnia: 20 Czerwca 2018, 22:33 »
Cześć
Ja proszę tylko aby już zostawić to wszystko w tyle i nie odpuszczać z c64power za dużo tu fajnego było aby to tak zostawić i puścić w niwecz...
Proszę też zostawić już Rafa jeżeli sobie zasłużył to oberwał już aż za bardzo...
Ja mu dziękuję za to, że to dzięki niemu mogłem tutaj spotkać naprawdę wartościowych miłośników C64
Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: 20 Czerwca 2018, 22:39 wysłana przez heniek29cr »

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
Re: Co dalej elito?
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Czerwca 2018, 12:07 »
"elito" ?

-profil nieaktywny-

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Czerwca 2018, 15:36 »
Ogólnie nie ma sensu modować forum gdzie łypie okiem co 10 sekund wielu zajadłych haterów.
Żal że inni (niewinni, normalni, zwyczajni) na to wszystko patrzą...
Nie będę już karmił pozostałych trolli banując jednego z nich bo tumult stada wygłodniałych kur gdy rzucisz ziarno mnie nie podnieca.
Wiem, że ludzie prywatnie oceniają sobie każdą dyskutującą w ww sposób osobę.
Haterzy sami muszą zrozumieć jakie zło robili szkodząc wszystkim pozostałym a nie tylko nielubianemu przez nich Rafowi.

Wątki nie dotyczące C64 (czy inne wywołujące celowo lub nie jakąkolwiek agresję) wywalam gdzie ich miejsce.

Powodzenia!

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Czerwca 2018, 16:44 »
Vato widzę twoją rejestrację od 2015 może nie śledziłeś forum dokładnie ale jak raczysz wspominać o hejterach to masz pierwszy z brzegu przykładzik z dziesiątków:

Cytat: Raf
[...]
Pomimo tego ze olo jest glupi to jest bardzo uparty i jak widac dopial swego - to jest jedyne co mi imponuje w tym przedsiewziciu - tutaj trzeba bylo wiecej determinacji niz wiedzy i umiejetnosci.
[...]

z wątku

http://c64power.com/forumng/index.php?topic=5612.0

Więc sytuacja wygląda faktycznie tak:

Raf był hejterem na tym forum, następnie się przekształcił w admina-hejtera. Wielokrotnie używał obelg, za które dostaje się permanentnego bana. Więc nie stawaj dzisiaj jako jego pretorianin, tylko zauważ paranoję sytuacji, że hejter przejmujący forum staję się adminem hejterem i wprowadza swoje hejterskie porządki.

I jak chcesz mówić o hejterach to zaczynaj zawsze od tego, żebyś nie był odbierany stronniczo.

Przykładów mogę dosypać bo główny temat tego forum to hejt na olo.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Czerwca 2018, 17:01 »
Mnie totalnie nie interesuje co było w jakimś wątku w 2012 roku. Moderuję to co się dzieje dziś.

Żaden Olo nie wystąpił do administracji o usuwanie obraźliwych postów i/lub przeprosiny a Ty przytaczasz za niego jakieś wykopalisko...
więc kto tutaj jest pretorianinem?

Wymyślacie sobie powody do robienia bluzgo-wątków i tyle w temacie. Róbcie co chcecie, użytkownicy Was zapamiętają za całokształt ;)

PS.
Jestem tu moderatorem i póki mam tą funkcję chcę utrzymać porządek i nie mogę być stronniczym.
Nie będę oceniał kto 6 lat temu coś napisał i dlaczego ktoś zupełnie inny ma z tym problem.
Prywatne sprawy pomiędzy kimś a kimś nie mogą być przeze mnie oceniane.
Wątki będą przenoszone tam gdzie trzeba, przeginanie w słowie pisanym będzie traktowane odpowiednim % warn i tyle.
« Ostatnia zmiana: 21 Czerwca 2018, 17:16 wysłana przez Vato74 »

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Czerwca 2018, 17:16 »
Możesz mi powiedzieć jak niby olo mógłby je przytoczyć skoro od dawna jest zbanowany i po samym zbanowaniu był jeszcze wielokrotnie opluwany ?
Logika jaką prezentujesz jest taka: "Jak złodziej ukradł a potem został policjantem no to może już gorliwie łapać złodziei". A tak nie jest bo złodziej powie "PRZECIEŻ UKRADŁEM TAK SAMO JAK TEN POLICJANT CO MNIE ZŁAPAŁ - WEŹCIE MNIE DO POLICJI".

Naczytałem się wystarczająco na tym forum chamskich tekstów i mam rozeznanie, że do takiego bagna tego forum doprowadził Raf, który już jako admin dalej hejtował. Teraz płacz nad rozlanym mlekiem i krokodyle łzy CO SIĘ STAŁO że tu takie bagno ?
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Czerwca 2018, 17:21 »
1. Kontakt z administracją jest możliwy. Jakby chciał to by się odezwał.
2. Patrz politycy (a tutaj mamy tylko malutkie forum) BTW porównanie totalnie nieadekwatne.
3. Twoja ocena rozeznania kto do czego doprowadził jest Twoją oceną.
   Zastanów się jednak czy poważnym jest opisywanie tego w każdym nowym wątku?.. a potem zastanów się kto kontynuuje dzieło niszczenia forum.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #7 dnia: 21 Czerwca 2018, 17:39 »
"Haterzy sami muszą zrozumieć jakie zło robili szkodząc wszystkim pozostałym a nie tylko nielubianemu przez nich Rafowi."

Przywołałeś mnie to jestem,  musiałem sprostować kto jest hejterem. Bo że za to hejtowanie nie lubię Rafa to fakt.  Gdybyś nie użył tego epitetu, nie włączałbym się.

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Czerwca 2018, 17:48 »
Wegi ma racje

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Czerwca 2018, 17:56 »
1. Kontakt z administracją jest możliwy. Jakby chciał to by się odezwał.
To jakis zart ?  Na faceta na tym forum wylewano wiadro pomyji od lat lacznie z administratorem, zablokowano jego konto  i oczekuje sie ze codzinnie tu zaglada aby sprawdzic ze moze juz zlozyc skarge do nowego administratora ?   :'(

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #10 dnia: 21 Czerwca 2018, 17:58 »
Seba:
Każdy ma rację. Tylko że to nic nie zmienia a jedynie powoduje kolejny trollo-spam w wątkach forum.
Stąd moje stwierdzenie, że sami się przyczyniacie do jego upadku.

Każdy mógłby pisać o Commodore a kto i o czym tutaj pisze?..
Przeglądnijcie swoje posty i zobaczcie % treści vs % bzdetów.

hobocti77x:
Nie mnie to oceniać.
« Ostatnia zmiana: 21 Czerwca 2018, 18:00 wysłana przez Vato74 »

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #11 dnia: 21 Czerwca 2018, 18:20 »
To jakis zart ?  Na faceta na tym forum wylewano wiadro pomyji od lat lacznie z administratorem, zablokowano jego konto  i oczekuje sie ze codzinnie tu zaglada aby sprawdzic ze moze juz zlozyc skarge do nowego administratora ?   :'(

NOWEGO ADMINISTRATORA ? COŚ MNIE OMINĘŁO ?
Jak na razie to jest czekanie aż przyschnie.
Wiele się musi zmienić by wszystko zostało po staremu.
Brak kary rozzuchwala przestępcę.

edit:
Ma skarżyć na admina do admina ? Jego skarga powinna wyglądać tak:

"Chciałem złożyć skargę do szanownego pana administratora że pan administrator używał wobec i przeciwko mnie treści obelżywych i bardzo proszem o ich pilne usunięcie bo zalegają już one tu 8 albo i więcej lat. Bardzo dziękujem za pozytywne rozpatrzenie"

« Ostatnia zmiana: 21 Czerwca 2018, 18:30 wysłana przez wegi »

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #12 dnia: 21 Czerwca 2018, 18:47 »
Owszem.
Powinien też się powołać na odpowiednią ustawę oraz udowodnić, że w podanej treści na pewno odniesiono się do niego.
To co Ty napłodziłeś można na luzie olać.
Nie zmienia to faktu, że jemu najwyraźniej nie zależy a Wy gdaczecie jak głodne kury z nadzieją... nie wiadomo nawet na co!

O właśnie! Mam pomysł :)
Popatrzcie na to wszystko z góry, zastanówcie się na chwilę nad odpowiedzią i BARDZO WAS PROSZĘ odpowiedzcie czego tak na prawdę chcecie?

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #13 dnia: 21 Czerwca 2018, 18:51 »
Vato, nie masz racji

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #14 dnia: 21 Czerwca 2018, 19:02 »
Sebaloz, nie masz racji.