Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Pół żartem, pół serio:-)  (Przeczytany 10931 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
Re: Pół żartem, pół serio:-)
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Kwietnia 2018, 21:10 »
O. jakiś wątek mi umknął. ;)

Heniek ma sporo racji, szczególnie świetnie wypadła mu dedukcja w zakresie awatarów. Zresztą... to musi być jakaś nowa forma zaburzenia, by facet wstawiał sobie jako awatar zdjęcie laski.

Kiedyś pewien wokalista śpiewał "nie wierz nigdy kobiecie". Dziś mógłby zaśpiewać "nie wierz nigdy facetowi, co ma zdjęcie kobiety w awatarze"...

http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #16 dnia: 06 Kwietnia 2018, 22:12 »
A jak sobie wkleję  W awatara facjate brzydkiego grubasa z jutuba, to co to oznacza? :)

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #17 dnia: 06 Kwietnia 2018, 22:53 »
Że masz zajebiste poczucie humoru:-)
Ale pamiętaj będzie to jednak facet nie laska więc olem nie będziesz:-) he he he:-)
Pozdro

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #18 dnia: 06 Kwietnia 2018, 23:02 »
Że masz zajebiste poczucie humoru:-)
Ale pamiętaj będzie to jednak facet nie laska więc olem nie będziesz:-) he he he:-)
Pozdro
Wystarczy mi, że nim kiedyś bylem.
Tego mi nikt nie dobierze; )

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #19 dnia: 21 Marca 2019, 21:00 »
Cześć wątek proszę traktować humorystycznie tak dla zluzowania atmosfery:-)
Śledząc ostanie wydarzenia na forum naszło mnie na pewne przemyślenia rodem z filmów z Bondem he he he:-) A więc:

1: po pierwsze primo rs2322 to 111111olo dlaczego zapytacie? ano więc:
                a: ma panienkę przy nicku podobnie jak to olo miał na PPA (panienki są nawet podobne he he :-) )
                b: 111111olo nie lubi powera bo raz, że to konkurencja a dwa zaszłości z rafem i kislem więc postanowił rozwalić to forum od
                    środka niczym...przyczajony tygrys, ukryty smok:-) pod postacią kolejnego swojego klona" rs2322" ale tym razem
                    poczekał niczym wytrwały myśliwy i najpierw nęcił tutaj zabawkami do c64 w dobrych cenach później
                    sprzedawał.....zyskiwał uznanie oraz przede wszystkim wiarygodność aby w końcu przejść do ataku mając już za sobą ludzi
                    tzn: zadowolonych odbiorców.....jak np: Canga he he:-)  bohater obrony rs2322:-)
                c: jak rs2322 stał się 111111olo??? proste olo na swoim forum dogadał się z kolesiem z okolic katowic aby ten założył tutaj
                    konto i pod swoim adresem (z okolic katowic) wysyłał zabawki zrobione oczywiście przez ola:-). W pewnym momencie olo
                    przejął już całkowicie władzę nad kontem rs2322 tylko za odpowiednią prowizją "jego człowiek" z okolic katowic wysyłał
                    fanty do userów tego forum....i tylko czekał na odpowiedni moment ataku....na "power supplay" o ironio od rafa he he:-)
                d: jak zamawiałem coś od rs2322 to pomylił adresy i wysłał fanta na mój stary adres o którym wtedy rs2322 nie mógł
                    wiedzieć (a w korespondencji tu na powerze wysłałem mu tylko nowy adres)  a uwaga olo znał mój stary adres i taśmowo
                    przez rs2322 wysłał no tam gdzie wysłał tzn: na stary adres he he ale mam ubaw:-):-)....

KURDE TO SIĘ NAPRAWDĘ TRZYMA KUPY HE HE HE:-)

2: Po drugie primo olów jest dwóch i mają sporo czasu na zabawę w takie gierki a skąd to wiem zapytacie???
                 a: wiem bo byłem u niego osobiście:-) serio:-)
                 b: oni żyją z tego biznesiku więc walka o rynek jest jednym z priorytetów dla ich działalności
                 c: i generalnie to fajne chłopaki są:-)

3: Po trzecie primo Kisiel też jest olem... serio tzn: nie dosłownie.... tylko on się scalił w jedną osobę niczym terminator i dzięki temu
    zrobił ukeja ale nie dla nas tylko dla jurków a tutaj jest/był tylko aby wyssać jak najwięcej informacji, które były mu potrzebne do
    stworzenia ukeja a potem to już tylko bydło robił trolował itp...kurcze wychodzi na to, że Kisiel jest dużo gorszy od ola...no no  he he he:-)

4: po czwarte primo Po jaką cholerę raf trzyma/trzymał tutaj kisiela kiedy prawie wszyscy mają go tu dość zapytacie??? sam się dziwię bo przecież jakby chciał aby to forum żyło lepiej to permabana na kisla i świat jest piękniejszy:-) No ale chyba, że:
                   a: prowizja od sprzedaży ukeja.....
                   b: bo mu się podobało jak niszczył ola którym sam się później stał tzn: kisiel he he:-)
                   c: bo kisiel nabijał posty...
                   d: bo śmieszyło go jak atakowani przez kisla bezradne się bronią....
                   e: bo tak i koniec gdyż jest globalmodertor he he:-)

NO TO TEŻ JEST CIEKAWE HE HE:-)

I tak by można fajny film nakręcić :-)
Przyjemności i radości życzę ORAZ:
 "wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń jest niezamierzone i przypadkowe a przedstawione tu historie mają na celu tylko rozweselić ekipę z powera"
Pozdawiam

UPEK dla UBEKÓW PIERDOLONYCH
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #20 dnia: 21 Marca 2019, 21:06 »
dobre story, nawet zapomnialem o tym poscie. internet nie zapomina.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #21 dnia: 21 Marca 2019, 21:24 »
Łochochoooooooooooooooo RAF przyłapałem cię na kłamstwie że mówiłeś że RS to nie olo :))))))))))))))))))))))

Raf czemu kłamałeś ? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A kisiel jest klonem ola co udowodnił KB pokazując post ola na elektrodzie :))))))))))))))))))))))))
« Ostatnia zmiana: 21 Marca 2019, 21:29 wysłana przez wegi »
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #22 dnia: 21 Marca 2019, 21:27 »
zapytaj tych co Ci płacą

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #23 dnia: 21 Marca 2019, 21:35 »
konkretnie: olo to nie rs ale ja nie mam dowodow na to aby wspolpracowali razem natomiast posiadam dowody na to, ze rs2232 uzywal co najmniej 2 tozsamosci w internecie. Kto wie, moze mial wiecej slupow ale dowody mam na to tak samo mocne jak dowody mial rs2232, ze moje produkty sa zlej jakosci i maja niewlasciwa cene (xd) ale w ramach domniemania niewinnosci mialem sie mu tlumaczyc bo canga tak sonie zyczyl xD, dlatego tez w/g niektorych jestem chory psychicznie, ze probowalem tlumaczyc jak ludziom rozumnym w czym rzecz. buhaha. no dobra, splycilem ale co za roznica.

kogo interesuje, gdzie jest prawda i fakty. viva tanie gadzety od goscia robiacego lewizne w swojej pracy i okradajacego zagraniczniakow na golden cartach i w ogole co mi ma byc do tego skoro to dobery kolega kolegi to nie wolno zlego slowa pisnac. pierdole to pobojowisko i ide tam, gdzie moja praca bedzie kielkowac :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #24 dnia: 21 Marca 2019, 21:46 »
Jeżeli rs jak śfinty piotruś po trzykroć zaparł się że nigdy nie miał kontaktu z olem, nie zna go, nie widział na oczy to stawiam że albo henas gdzieś jednak podał rsowi:

swój stary adres i nowy
swój stary adres

olowi podał stary adres

albo zrobił sobie jaja z kisiela który takie niu_łan_siki wyłapuje jak naczelny śledczy power

w końcu obecny tu jako (***tajne***) mój kolega co mu sprzedałem UK1541, też był pomawiany przez kisiela że jest olem - może dowody są w jakiejś tajnej korespondencji henasa do kisiela i jak pamiętam to poza klonami ola nie było tu wówczas nikogo więcej :)
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #25 dnia: 22 Marca 2019, 22:35 »
Co do awatarów dup to stosuje je olo w konkretnym celu, normalny chłop dupą nie jest dlatego taki ikci po poście heńka zmienił awatar na nie dupiasty. Przypadek?
Uważniejszy user takie rzeczy dostrzega , jak ktoś jest sprzedajną kurwą to nie. Zero hejtu.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #26 dnia: 23 Marca 2019, 08:56 »
No to humor.

Raf potwierdził że widział RSa, ale czy raf widział ola ? :-)

Jeden tylko wszechwiedzący kisiel odbierający prawdę z eteru i głoszący ją jak mesjasz ogłaszał tu każdemu kto jest klonem ola - skuteczność ? Kiepska i chyba ja z moim łapaniem klonów miałem większą, bo oskarżyłem że dioda200 to klon kisiela, a kaczor to klon ola. Trafienie ? dioda był klonem diody a kaczor zatopiony czyli 50%

Co dalej pozostało mesjaszowi jak nie rs=olo ? Mają wspólną bazę klientów :)

Idziemy tym tropem - rs na smyczy ola ! Rozsyła graty ola - robi za punkt przerzutowy OK
Jest świetnie. Olo ma słupa który mu rozsyła graty !

A co się dzieje za kulisami, o czym mało kto wie ?
=====================================================================
Muszę domniemywać bo tego nie wiem - rs się z olo pokłócił, albo olo z rsem.
=====================================================================
CO WIEM ZZA KULIS ?

rs w pierwszej aukcji mgc użył (potrzebnie lub niepotrzebnie) sformułowania
"KUZYN SDBOX"

na to przypomnę tylko tu dla porządku - OLAF człowiek głoszący ideę
"proletariusze wszystkich c64 łączcie się !" PEACE PEACE PEACE

Wegi na YT darłeś koty z olo a tu go bronisz? I skąd wiesz ile sprzedał sdboxów? Przez kilka lat 100szt. to dość mało. Ostatnio na allegro zakończyła się aukcja a tam było sporo wystawionych.
Komodorowców jest tak mało i zamiast się wpierać ta każdy od razu chce wbić drugiemu nóż w plecy.

OLO ZGŁASZA DO ALLEGRO AUKCJĘ DO USUNIĘCIA PONIEWAŻ RS UŻYŁ W NIEJ NAZWY

"SDBOX (TM)"

A RSa straszy, że jak nie usunie TEXTU "SDBOX" z aukcji ......................
UWAGA UWAG UWAGA .........................................
IDZIE NAJLEPSZE !!!!!!!!!!!!!!! ...........................................

JAK NIE USUNIE TO JEGO PRAWNICY GO WYKOŃCZĄ !

Rs odpisuje do allegro:
1. Nie podszywa się pod nazwę SDBOX (TM)
2. Nazwa SDBOX nie jest żadnym zarejestrowanym znakiem marki.

Allegro olewa OLAFA, aukcja pozostaje.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #27 dnia: 23 Marca 2019, 10:02 »