Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Najemnik powrót  (Przeczytany 1105 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pewny

• Gość
Najemnik powrót
« dnia: 13 Września 2005, 00:08 »
 hmmmm, wiedziałem, że kiedyś mi się to stanie, ale niewiedziałem że tak szybko, mianowicie, w domu mam oryginalną wersję najemnik powrót, tyle że problem w tym, że dy gry był dołączony tekst, z którego trzeba było wypisać odpowiednie słowo, a mi się ten tekst gdzieś zapodział                         Jakby ktoś miał gdzieś skana, albo w jakimś WORDzie czy gdzieś spisany cały tamten tekst to byłbym wdzięczny

Pewny

• Gość
Najemnik powrót
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Września 2005, 21:29 »
 Hmmmmmm, naprawdę nikt tego niema???? Jakikolwiek skan czy coś, albo link do strony gdzie to znajdę (ewentualnie zcrackowana wersja, chociarz wolałbym to pierwsze)

Pewny

• Gość
Najemnik powrót
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Września 2005, 23:33 »
 czy  mi  się  tylko  wydaje,  czy  nikt  mnie  nie  lubi????  Nikt  nie  odpowiada  na  moje  tematy  ;(

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Najemnik powrót
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Września 2005, 07:14 »
 hehe...  masz  racje  nikt  Ci  nie  lubie  :P  nikt  oprocz  mnie,  bo  Ci  odpowiem:  nikt  tego  raczej  nie  ma  :P:P

Pewny

• Gość
Najemnik powrót
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Września 2005, 17:06 »
 Ludzie  zdebilniali,  to  kiedyś  było  tutaj,  zanim  serwis  został  przeniesiony  na  slonca.net  to  ta  gra  tu  była  (poza  tym,  ten  serwis,  był  pierwszym  serwisem  z  którego  ściągnąłem  grę  na  C64),  a  tak  pozatym  znalazłem  scrackowaną  wersję  na  gb64,  niestety  nie  ma  na  niej  tych  słów,  z  tego  co  pamiętam,  ta  wersja  na  C64  Power  miała  w  odzielnym  pliku  to  spisane,  może  wyślę  maila  do  twórców  gry  z  prośbą  o  przysłanie  tych  słów

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Najemnik powrót
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Września 2005, 17:17 »
[quote Pewny] Ludzie  zdebilniali,  to  kiedyś  było  tutaj,  zanim  serwis  został  przeniesiony  na  slonca.net  to  ta  gra  tu  była  (poza  tym,  ten  serwis,  był  pierwszym  serwisem  z  którego  ściągnąłem  grę  na  C64),  a  tak  pozatym  znalazłem  scrackowaną  wersję  na  gb64,  niestety  nie  ma  na  niej  tych  słów,  z  tego  co  pamiętam,  ta  wersja  na  C64  Power  miała  w  odzielnym  pliku  to  spisane,  może  wyślę  maila  do  twórców  gry  z  prośbą  o  przysłanie  tych  słów
odezwij  sie  do  mnie  na  gg:  2824355  to  Ci  podesle  Najemnik  -  Powrot,  ktory  swego  czasu  znajdowal  sie  na  C64Power.  

ps.  na  przyszlosc  nie  wyzywaj  ludzi  od  debilow.

Pewny

• Gość
Najemnik powrót
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Września 2005, 17:19 »
 ups,  sorki,  rozpędziłem  się,  realy  sorry

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Najemnik powrót
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Września 2005, 17:28 »
  \'\'  

Pewny

• Gość
Najemnik powrót
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Września 2005, 17:42 »
 :D:D:D:D  Właśnie  usłyszałem  Anti  atari  SONG  1  i  2  oraz  Anti  Commodore  Song  :D:D:D:D