Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Eskimo games  (Przeczytany 977 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pewny

• Gość
Eskimo games
« dnia: 10 Września 2005, 23:13 »
 No niewiem, może ktoś z was kiedyś słyszał o tej gierce, a do osób które grały, mam pytanie, na poziomie z iglo, jak zmusić eskimosa (po dotarciu do urwiska) żeby zaczął wydobywać lód???? Bo u mnie to tylko stawia kilof i zaciera ręce i nie wiem co robić dalej

Pewny

• Gość
Eskimo games
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Września 2005, 21:03 »
 Sam sobie odpowiem, żeby ten temat gdzieś nie uciekł na dół

Pewny

• Gość
Eskimo games
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Września 2005, 23:37 »
 Hmmmmmm, dla osób które niemiały styczności z grą podaję linka: http://www.c64.com/download.php?id=3761&gameid=101471&filename=eskimo_games.d64\' target=_blank>http://www.c64.com/download.php?id=3761&gameid=101471&filename=eskimo_games.d64
 Jeżeli któremuś z was uda się jakoś zrobić iglo będe wdzięczny za opisanie metody, gdyż nigdzie nie znalazłem opisu do tej gry

Pewny

• Gość
Eskimo games
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Października 2005, 18:22 »
 naprawdę  nikt  w  to  nie  grał???????  \'\'  \'\'  \'\'  \'\'

Atarowiec

• Gość
Eskimo games
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Października 2005, 23:46 »
 Usilowalem  uruchomic  ta  gierke  na  emulatorze  (vice)  i  na  oryginalnym  c64  i  na  obu  zwiesza  sie  przy  planszy  z  tablica  (taka  na  slupkach)   \'\'   \'\'  

Atarowiec

• Gość
Eskimo games
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Października 2005, 00:22 »
 Sciagnalem  jeszcze  raz  ta  wersje  z  linku  Pewnego  i  dalej  zawiesza  sie.  
  Ale  klopotu  nie  ma,  bo  sciagnalem  inna  wersje  z  GB  i  juz  gra  ladnie  smiga.  

A  wracajac  do  tematu.  
  Uruchomilem  na  emulatorku  i  na  org.  c64  i  na  obu  ten  kretyn  zaciera  rece  i  nic  poza  tym.  Juz  mi  joy,  a  nawet  dwa  (bo  probowalem  i  dwoma  na  raz)  ledwo  zyja  od  machania  w  rozne  strony   \'\'  

Atarowiec

• Gość
Eskimo games
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Października 2005, 00:29 »
 MAM,  KURDE  MAM  !!!!   \'\'  

Trzeba  machac  jak  glupi  joyem  gora/dol,  ze  tez  dopiero  teraz  an  to  wpadlem  :stuk  w  leb: