Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: OGŁOSZENIE SŁODKIEJ BRUNETKI !! (Ewelll)  (Przeczytany 4126 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pewny

• Gość
OGŁOSZENIE SŁODKIEJ BRUNETKI !! (Ewelll)
« Odpowiedź #15 dnia: 05 Września 2005, 16:56 »
 Te kisiel, to forum mogą czytać nieletni

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #16 dnia: 05 Września 2005, 20:00 »

Napisał: Kisiel

hmm człowiek to dziwna konstrukcja opowiada o uczuciach na forum o sprzęcie... ja bym zrozumiał o penisach , długości itd ... ale o miłości ;)
Hmm, wydaje mi się, że LEKKO zbaczamy z tematu Zresztą sprzęt nie jest taki ważny, ważne jest oprogramowanie, które go najlepiej wykorzysta    

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 05 Września 2005, 20:58 »

Napisał: OSH

Hmm, wydaje mi się, że LEKKO zbaczamy z tematu Zresztą sprzęt nie jest taki ważny, ważne jest oprogramowanie, które go najlepiej wykorzysta    

:icon3              
 OSH, Masz rację, w tej kwestii trzeba się z tobą zgodzić

~#*#Gringo_w

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 05 Września 2005, 22:39 »
 Hmm widzę że moja osoba czasem mylona jest z inną o podobnym nicku. Gringo z grupy Apydia i Gringo_w czyli ja to 2 różne osoby.Ja jestem z Żor i nie miałem nigdy okazji poznać tego drugiego. Co do samej Ewelll potwierdzam że nie ma 10 lat i że jest bardzo miłą kobietą, za granicę się nie wybieram przynajmniej na razie, a co do tematu to może faktycznie powinien był wylądować w opiniach lub offtopic a nie \'szukam,nie pamiętam...\' bo przecież już znalazłaś miłość no chyba że dalej szukasz   mała gafa a jak się tak czepiam sorki. Ale porządek musi być  

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #19 dnia: 05 Września 2005, 22:41 »
 no i zgadywanke diabli wzieli.. ciekawa jestem czy ktoś jeszcze pamięta o tym, ze ten post miał być o zgadywaniu nicka mej miłości odnalezionej tutaj    ale jak już dyskusje zaczynają faceci, to zazwyczaj muszą być TE tematy:)

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #20 dnia: 05 Września 2005, 22:43 »
 oj gringo! dziękuję za potwierdzenie mej tożsamości :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #21 dnia: 06 Września 2005, 06:55 »
 co gringo/apydia to jeszcze gdzieś mam do niego numer, bo tak się złożyło że z nim z rok temu rozmawiałem. W sumie to kolega się braardzo zdziwił że scena jeszcze działa i że ktoś go jeszcze pamięta. Dzięki niemu możemy sobie pograć w elvire II (z moją pomocą też ;) )
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #22 dnia: 06 Września 2005, 13:10 »
 hmmm a ja myślałam, ze gringo to bardzo niespotykany nick :) a tu proszę na jednym forum dwie osoby mają taki :) ech mój to jest dopiero typowy    no i jak kochani wiecie już kto jest mym ukochanym na tym forum ?  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #23 dnia: 06 Września 2005, 13:37 »
 gringo/ apydia nie bywa na tym forum, chyba nawet nie jest zarejestrowany. Dla niego bajka z komodorkiem zamknęła się jak  wyjechał z Polski.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #24 dnia: 06 Września 2005, 22:24 »
 hmmm w sumie też bym chetnie wyjechała z Polski, ale trzmają mnie tu studia i Rodzice.. ech.. ciezko sie tak wyrwac zostawiając wszystko za sobą. a w ogóle skad jesteście?   pytanko - czy istanieje inny sposób uruchamiania gierek z C64 na PCecie niz emulatory.. bo jakoś za nimi nie przepadam..

~PrinceAmy@poczta.onet.pl#*#Prince

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 07 Września 2005, 13:23 »

Napisał: Ewelll

hmmm w sumie też bym chetnie wyjechała z Polski, ale trzmają mnie tu studia i Rodzice.. ech.. ciezko sie tak wyrwac zostawiając wszystko za sobą. a w ogóle skad jesteście?   pytanko - czy istanieje inny sposób uruchamiania gierek z C64 na PCecie niz emulatory.. bo jakoś za nimi nie przepadam..
Oczywiście,że można inaczej uruchomić gry na pececie. Wystarczy położyć C64 na PC i wtedy gry uruchamiasz NA pececie    
 (Jestem z Konina)

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #26 dnia: 07 Września 2005, 15:12 »
 oooooooooooooooooooooooooooj prince! bo uznam, ze tylko udajecie, ze znacie sie na C64  

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 07 Września 2005, 17:51 »
 Ewell, nie presadzaj, ja się tak średnio znam na c64, a na tym forum bardzo dobrze się na c64 znają OSH, Kisiel, tkojnacki, flooder i wiele innych których nicków nie mogę spamiętać, za co bardzo przepraszam

~PrinceAmy@poczta.onet.pl#*#Prince

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 10 Września 2005, 15:04 »
 To są dwa tak odmienne komputery jak to chyba tylko możliwe. Nie da się w żaden inny sposób uruchamiać programów z innych komputerów, niż na emulatorze.
 Na PC jest kilka dobrych emulatorów komputera C-64, posprawdzaj je i wyberz taki który najbardziej Ci przypadnie Ci do biustu. Istnieją również emulatory innych komputerów, konsol do gier, telefonów, a nawet układów scalonych!
 Oczywiście nie wszystko musi działać w drugą stronę, na C-64 nie ma sensu \'udawać\' np. peceta czy Amigę. Jest za wolny, ma za mało pamięci etc...

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #29 dnia: 10 Września 2005, 20:15 »

Napisał: Prince

To są dwa tak odmienne komputery jak to chyba tylko możliwe. Nie da się w żaden inny sposób uruchamiać programów z innych komputerów, niż na emulatorze.
 Na PC jest kilka dobrych emulatorów komputera C-64, posprawdzaj je i wyberz taki który najbardziej Ci przypadnie Ci do biustu. Istnieją również emulatory innych komputerów, konsol do gier, telefonów, a nawet układów scalonych!
 Oczywiście nie wszystko musi działać w drugą stronę, na C-64 nie ma sensu ``udawać`` np. peceta czy Amigę. Jest za wolny, ma za mało pamięci etc...
Z tym, że emulowanie Amigi na blaszance też nie ma większego sensu