Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Re: Silesia Party 9  (Przeczytany 663 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Buddha

• Level 4
Re: Silesia Party 9
« dnia: 07 Lipca 2017, 03:18 »
Z góry przepraszam za szorstki język.

Hint: dla debili, Pytanie do Wacka, pytałeś się Super Noisa o zgodę na publikacje tego co ustaliliście w prywatnej rozmowie?
Ale co jest według Ciebie informacją niejawną - to że byłeś coorgiem, czy to że umówiłem się na granie na SP8??? Kisiel, o czym ty w ogóle bredzisz?

Co do biegania do organizatorów, jest to sprzeczne z ideą jakobyś chciał jakieś topory zakopywać.
Kisiel, ogarnij to - czas jako wymiar. "Topory zakopywać" - umowa o granie na Silezji, październik 2016. "Bieganie za organizatorami" (jeszcze raz - za nikim nie biegałem, obaj organizatorzy przyszli do mnie co było bardzo miłe) - czerwiec 2017. Między jednym a drugim wydarzeniem między innymi wycofałeś się z nagród w postaci UK. Kminisz już czy jeszcze coś wytłumaczyć?

Całe Twoje działanie po party przeczy temu co ustaliłeś z SN.
Zarówno ja, jaki i elban dotrzymaliśmy tego co obiecaliśmy, wpierając party tak jak tego od nas oczekiwali organizatorzy. Nie mam sobie nic absolutnie do zarzucenia. Z moich ust na party nie usłyszałeś złego słowa, więc po prostu nie pierdol smutów.

Po party wyszły kwasy między Wami, więc nie pluj na ludzi wokół - jak ty to lubisz pisać "nie strzelaj do posłańca" - tylko zastanów się dlaczego kolejni ludzie wycofują się ze współpracy z tobą. Może to nie jest jednak tak że wszyscy wokół się ciebie czepiają bez sensu. Może jednak jesteś trudny we współpracy i odpierdalasz szopki? Nawet na tym forum ludzie ci to piszą. Niestety masz zero refleksji na ten temat.

Zapytaj Rafa czy ma ochotę robić z tobą kolejną silezję. Tak wprost zapytaj.

Wacek nie chce mi się nawet czytać tych twoich śmieci. Zakochałem się w Ance z Wałbrzycha, kochałem się z nią. Co, mam wyjebane ! Przepraszam bo pijany znowu jestem

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Lipca 2017, 03:49 »
Wacek ubierz się jak człowiek na SP9, w skórze bo ja też tak będę ubrany, w skórze za 5 tysięcy, Peyson będzie lider kiepskiej grupy Vaudeville Crew, ale będzie Buddha ubrany za 10 tysięcy z trzema Ankami na SP9

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Lipca 2017, 04:03 »
Troluję ? Nie, piszę poważnie. Grubas będzie ze mną Grzesiek, dwa metry i 120 kg wagi, mój ochroniarz . Nie boje sie nikogo, ani niczego, najwyżej się powiesze na SP9, ale Grzesiek mi nie pozwoli, kto do niego wyskoczy ?

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Lipca 2017, 04:15 »
Przepraszam was wszystkich przyjaciele. Ja będę na SP9 z ochroną i porozbijam wszystkie szyby, jak rozmawiałem z Raf'em. Jestem tylko zwykłym crackerem, byłym z Hokuto Force i Onslaught

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Lipca 2017, 04:29 »
Wiem, że będzie ban, sorry, przepraszam. Ja wychowałem Grześka, plułem na niego, dawałem mu do zrozumienia, że jest nikim, że ja jestem jego panem. Wiem, że on odda za mnie swoje życie na SP9, gdzie ja być może się powieszę. Przykro mi przyjaciele bo Grześka nie pokonacie nawet w 30-ty bo on będzie pokrwawiony, ale się nie podda za mnie bo wie, że to być może moje ostatnie chwile życia będą na SP9