Szczerze? Ja również jestem trochę napalony...
Gdyby wreszcie zrobili porządną obudowę i klawiaturę... w środku uchwyty na Raspberry, Chameleon, Mist, originalną płytę tylny panel wymienialny aby był wiercenia...
Adapter klawiatury i stacji w USB...
Dla samej takiej klawiatury musiałoby sie wesprzec ten projekt...
Kiedyś w latach 90tych ubiegłego wieku, miałem dostateczny z fizyki, i miałem nauczyciela od korków. Na ogół koles odpalał kasety lub czasem LP lub CD z muzyka elektroniczną. Głównie Jarre, Biliński, Tangerine Dream. Człowiek miał niesamowita wiedzę z wszelkich interesujących mnie tematów. Kiedys powiedział mi o albumie Jarre'a "Music for Supermarkets".
W skucie: Pełna płyta (wraz z okładką)ukazała sie w jednym jednym (!) egzemplarzu. Autor zaraz po tłoczeniu zniszczył matryce z nagraniem matką. Od razu biały kruk.
Ten nauczyciel, powiedział że jego nierealnym marzeniem do końca życia będzie jej posłuchać... Kilka lat póżniej, na podstawie jednorazowego odtworzenia w radiu, grupa z Rosji z benedyktyńską dokładnością (skupowali nawet dokładnie te same instrumenty, posiadane wtedy przez autora) odtworzyła dokładnie ten album 1:1. Fakt, zabili unikalność, ciekawość i legendę, ale Komus spełniło sie marzenie!
Tak samo ja mam marzenie z tym projektem

Miec C65