Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Apel słodkie brunetki 2 - HELP!!  (Przeczytany 1984 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewelll

• Level 4
Apel słodkie brunetki 2 - HELP!!
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Kwietnia 2005, 11:59 »
 hmm mam kolejną lukę w pamięci odnośnie jednej gierki - jest ona troche dziecinna, ale wiem ze wiele emocji we mnie było gdy w nią grałam. był sobie kaczor donald, chodził on do pracy, łapał owoce itp, potem za to kupował siostrzeńcom zabawki, które oni potem wyprobowywali, pamiętacie coś takiego? buziaki ps. zeby nie było wątpliwości - ucze sie:P

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #31 dnia: 19 Kwietnia 2005, 12:07 »
 ZNALAZŁAM, JAK JA KOCHAŁAM TA GRE....

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #32 dnia: 19 Kwietnia 2005, 14:33 »
 No, a ile ja się namęczyłem, żeby zmienić płacę kaczorowi. Po modyfikacjach za 1 owoca płacono mu 50$ a nie 5 centów

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #33 dnia: 19 Kwietnia 2005, 21:53 »
 Ale po co zmieniłes tak tą płace? mi wystarczyło zeby zagrac raz w każda gierke i już mggłam kupic wszystek sprzecior dla siostrzeńców:) ale mam teraz inny problem - w grze smurfen - jak sie dochodzi do smerfetki to co trzeba zrobic po wskoczeniu na czache? bo mnie 3 razy zabiło:(

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Kwietnia 2005, 07:57 »

Napisał: Ewelll

Ale po co zmieniłes tak tą płace? mi wystarczyło zeby zagrac raz w każda gierke i już mggłam kupic wszystek sprzecior dla siostrzeńców:) ale mam teraz inny problem - w grze smurfen - jak sie dochodzi do smerfetki to co trzeba zrobic po wskoczeniu na czache? bo mnie 3 razy zabiło:(
Płacę zmieniłem, bo męczył mnie o to mój brat. Chciał strasznie szybko zarobić masę pieniędzy, żeby zobaczyć, czy da się przekręcić licznik  
 A co do Smurfen (jak mniemam gra jest po niemiecku ), to niestety nie wiem, bo nie grałem  

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #35 dnia: 19 Września 2005, 15:54 »
 Następnym  razem  OSH  muszę  Cie  poprosić  byś  mi  dokładnie  posprzątał  z  tymi  emulatorami  i  giereczkami,  bo  mam  taki  bałagan  ze  nie  wiem,  nie  wiem  jakie  pliki  sa  potrzebne,  moze  mam  nawet  kilka  wersji  poinstalowanych  -  nie  wiem.  W  ogóle  nie  da  sie  inaczej  niż  przez  emulatora  w  to  wszystko  grać?  Zawsze  trzeba  konfigurować  klawisze,  nie  powinno  to  być  jakoś  automatycznie?  Próbowałam  znowu  grac  w  1942  i  nadal  jak  strzelam  to  sie  obracam  a  jak  sie  obracam  to  coś  we  mnie  wpada  i  zabija,  czy  w  taki  sposób  można  coś  ugrac?  wątpię.  A  w  ricku  tez  jak  klikam  strzałką  w  dół  to  kończy  sie  gra:(  (Gringo  pewnie  na  mnie  naskoczy,  bo  wielokrotnie  mi  próbował  w  tym  pomóc:)  )  \'\'  

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 19 Września 2005, 17:38 »
 hmmmmmm,  w  Vice  jest  możliwość  zapisania  konfiguracji,  dzięki  czemu  nie  trzeba  nic  ustawiać,  a  w  CSS  to  nie  ma  żadnych  problemów,  aha  i  Ewelll,  nie  ustawiaj  spacji  jako  FIRE!!!!  spacja  to  właśnie  obkręcanie  więc  tak  nie  może  być  

Przy  okazji,  ta  gra  z  kaczorem  donaldem  to  jak  się  zwała?????  Chętnie  se  pogram

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #37 dnia: 19 Września 2005, 17:56 »
 po  prostu  donald  duck  :)  ale  naprawde  polecam,  jak  miałam  8  lat  grałam  w  nią  niemal  codziennie  (zaznaczam,  ze  jest  głownie  dla  dzieci  \'\'  )  ale  są  rózne  opcje  trudności,  polecam  tą  najszybsza  :)

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 19 Września 2005, 17:57 »
 dzięki,  już  idę  na  www.c64.com  żeby  ściągnąć,  przy  okazji,  co  tam  masz  w  podpisie  bo  ja  chińskiego  nie  znam

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #39 dnia: 19 Września 2005, 17:59 »
 HAHAHA  przeczytaj  literka  po  literce   \'\'   \'\'   \'\'   \'\'  

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 19 Września 2005, 18:01 »
 no  i????  jakoś  nie  łapię  o  co  chodzi

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Września 2005, 18:07 »
 niedobór  seksu  powoduje  trudności  z  czytaniem   \'\'   \'\'   \'\'   \'\'   \'\'   \'\'   \'\'   \'\'  

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 19 Września 2005, 18:09 »
 <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotfl><rotf l>  
  Januzi,  dodaj  emotę  tarzania  się  po  podłodzę,  ona  jest  na  gwałt  potrzebna

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #43 dnia: 19 Września 2005, 18:12 »
 Inteligentni  góra  :D:D:D

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 19 Września 2005, 23:50 »
 hmmmmmm,  hmmmmmmmm,  hmmmmmmmmm,  nie  wiem  co  napisać  :P:P:P:P  Za  bardzo  Zbaczamy  (<skojarzenie>)  z  tematu