Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Apel słodkie brunetki 2 - HELP!!  (Przeczytany 1995 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSH

• Level 5
Apel słodkie brunetki 2 - HELP!!
« Odpowiedź #15 dnia: 18 Kwietnia 2005, 15:50 »
 Ech, lepiej nie mów mi o sesji, bo przede mną obrona magisterki (której nawiasem mówiąc jeszcze nie napisałem )

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #16 dnia: 18 Kwietnia 2005, 16:08 »
 Wrr kto wymyślił to logowanie za każdym razem wrrrrrr. no to chyba najwyższy czas zaczac cos tam skrobac przynajmniej. za tą pomoc, której Ty mi udzieliłes, ja moge Ci sie odwdzięczyc obróbką graficzną Twojej pracy jak ją napiszesz oczywiście. a jaki masz temat? mój facio właśnie kończy pisac prace inżynierską, a miał temat cos w styu przetwarzanie czy rozpoznawanie (nie pamietam) obrazów o wysokiej rozdzielczości za mopocą sztucznych sieci neuronowych. przeczytalam 2 strony i usnałam na klawiaturze:) nic ciekawego. a ja w srode mam kolosa z projektowania sieci produkcyjnej czyli obliczanie obciązeń stanowisk i maszyn itp. odkad na zarzadzaniu takie rzeczy są ech.. mam sie uczyć a gram w 1942:D:D:D pozdrawiam buziaki najsłodsze dla Ciebie za pomoc. masz @ w skrzynce;)

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #17 dnia: 18 Kwietnia 2005, 16:09 »
 a znacie taka gre ze to działo sie w egipcie, chodziło sie takim malym odkrywca uciekao sie przed toczaca kula, mozna było wskoczyć na takie ostre dzidy wystające z podłogi itp..

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #18 dnia: 18 Kwietnia 2005, 16:43 »
 ja wiem.. nidługo ktoś mnie wyrzuci z tego forum.. ale.. nadal jak gram w 1942 i mam klawisz strzelania ustalony inny niz spacja to on nadal jak strzelam sie obraca i przez to nie moge strzelac i ciagle mnie coś zabija pomocy chlip!!

Guayar

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 18 Kwietnia 2005, 16:59 »
 to na pewno Rick Dangerous - genialna gierka - do tej pory w nią pogrywam - no po prostu miodzik :)

januzi

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 18 Kwietnia 2005, 19:08 »
 na logowanie dobre jest
  • pamietaj mnie

dzieki temu nie trzeba sie ciagle logowac na forum

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #21 dnia: 18 Kwietnia 2005, 19:29 »

Napisał: Guayar

to na pewno Rick Dangerous - genialna gierka - do tej pory w nią pogrywam - no po prostu miodzik :)
Mam pytanko - jak sie tam stawia te dynamiciki? masz racje to ta gra - uwielbiałam ją:) czy to w tej grze kolejna runda to kleopatra czy cos takiego?

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #22 dnia: 18 Kwietnia 2005, 19:32 »
 I dlaczego jak wciskam strzałke w dół to sie kończy gra:(

~Gringo_w@poczta.onet.pl#*#Gringo_w

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 18 Kwietnia 2005, 20:47 »
 Ho Ho Ho. Parę godzin mnie tu było a tu tyle się wydarzło.Co do Rick Dangerous zostawianie dynamitu to FIRE+dół i trzeba uciec na bok bo jak wybuchnie to już po ptokach :) W tomcacie jak naciśniesz FIRE przy tych zmieniających się literkach to zacznie sie odliczanie 3.2.1. i start. Oczywiście pod warunkiem że masz odpowiednio skonigurowany emulator tak jak to kolega wcześniej pisał.Jeśli masz CCS64 to klepnij f10 i tam input options i pogrzebaj.Wszystko musi działać jak należy a jak masz jakiś problem to jestem na GG:843415 i chętnie pogadam z każdym na temat c64.

Ps.Tomcat to pierwsza gra jaką widziałem na moim c64 więc nigdy w życiu jej zapomnę.Jak mógłbym.

~Gringo_w@poczta.onet.pl#*#Gringo_w

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 18 Kwietnia 2005, 20:52 »
 Ps2.Tak 2 runda w Rick dangerous to egipt.
 Ps3.Co do sesji i mgr mnie czeka to samo.Mgr na szczęście dopiero za rok ale ta sesja to będzie masakra.Przy okazji gdzie studiujecie bo ja na Politchnice śl w Gliwicach a Wy ?

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #25 dnia: 19 Kwietnia 2005, 07:58 »
 Instytut Lingwistyki Stosowanej Uniwersytetu Warszawskiego
 Lingwistyka jezyka niemieckiego.
 Ewelina, dzięki za propozycję pomocy w obróbce pracy  

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #26 dnia: 19 Kwietnia 2005, 09:19 »
 Hehe ja też UW tylko ze wydział zarządzania. OSH - niemeicki - a ja już mam certyfikat z niemieckiego biznesowego, a jutro chlip kolos z ekonomiki produkcji.. tragedia, bo to dla prawie wszystkich studentów niezrozumiały przedmiot. ja magisterkę mam za 2 latka, tak wiec luuuuuuzik:P pozdroofka dla wszystkich

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #27 dnia: 19 Kwietnia 2005, 09:41 »
 W tym ricku to ja mam ciagle mały problem.. nie moge sie schylać bo strzałka w dół wywoluje game over, a strzałka w dół plus fire to samo.. i co Wy na to:P

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #28 dnia: 19 Kwietnia 2005, 09:57 »
 Jeszcze jedno pytanko czy w grze 1942 da sie ustawić tak, zeby ten samolocik cały czas strzelał? ps nadal nie pobiłam 40 000 ale gram dopiero 3 raz i ciagle nie wiem jak zrobić by ten samolocik mi sie tak nie obracał:(

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #29 dnia: 19 Kwietnia 2005, 11:33 »
 Da się. Trzeba włączyć Autofire w ustawieniach joysticka w CCS. Jest tam pozycja Autofirespeed. Trzeba tam wpisać cokolwiek zamiast 0.