Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ban Exosofta na sp8 i owocne dyskursa [popcorn]  (Przeczytany 1613 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Exosoft

• Gość
Ban Exosofta na sp8 i owocne dyskursa [popcorn]
« dnia: 07 Marca 2017, 19:09 »
Nie doczytałem, że ban "oficjalny" został mi uroczyście wręczony na SP8 i tym razem to znowu kogoś zabiłem ? . Spoko i mniejsza z tym to bawcie się tam dobrze :) Wszystkiego dobrego wam życzę !

Exosoft

• Gość
Re: Ban Exosofta na sp8 i owocne dyskursa [popcorn]
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Marca 2017, 20:37 »
Ouuuu nie smućcie się koledzy ! :/ Na prawdę dzięki Odyn i Super Noise, że teraz dostałem tego bana od was na SP8 bo co by to było, gdybyśmy przyjechali busem wypełnionym po brzegi sprzętem DJ'skim i dowiedzieli się o tym na miejscu :( Na pewno pojawimy się jeszcze na innym party w pełnym składzie tzn. ja i dwóch przyjaciół ze sceny PC to obiecuję, że rozkręcimy tam gruuuuubą imprezę !!! :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Marca 2017, 21:57 »
We wrzesniu w Katowicach moze byc naprawde grubo, koledzy z PC i my Komodziarze to dobry duecik na rozkrecanie multiplatformy. Mysle ze ochrony nawet nie masz po co brac bo zli scenowcy z c64scene na tym nie bywaja. No i ten tego...wiesz upudrowac nosek mozna i Piotra Zyle spotkac z Panna Lyzeczka....wiem wiem inna bajka juz.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Marca 2017, 22:43 »
Pomyślimy, zobaczymy jak to będzie bo do września to może się jeszcze sporo wydarzyć :)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Marca 2017, 23:19 »
Faktycznie, dzialamy razem chlopie !  Zostaje jeszcze uzgodnic jak dojedziemy ale to jeszcze sie dogadamy. Chlopaki czekaja na nas.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Marca 2017, 23:37 »
Nie doczytałem, że ban "oficjalny" został mi uroczyście wręczony na SP8 i tym razem to znowu kogoś zabiłem ? . Spoko i mniejsza z tym to bawcie się tam dobrze :) Wszystkiego dobrego wam życzę !

Ey, aż pozwolę się odezwać. Obiecałeś 2 lata temu, że przyjedziesz na Decruncha. Taki napalony byłeś. No to może w tym roku?
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Marca 2017, 23:44 »
Teraz ustalamy transport do kato we wrzesniu. Decrunch to inny typ imprezy. Riverwash to mekka i warto cos zrobic z karabinem hera koka hash lsd..riverwash po nocach sie sni, lsd hera koka i hash podziel sie partyzancie czym masz...

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 08 Marca 2017, 06:22 »

Ey, aż pozwolę się odezwać. Obiecałeś 2 lata temu, że przyjedziesz na Decruncha. Taki napalony byłeś. No to może w tym roku?

Przesadzałem z tekstami już chyba w żartach to chyba zasłużyłem sobie na tego "oficjalnego bana" :/ Paweł ale super opcja bo bym miał na miejscu, więc z tym to pomyślę. Ja nie jestem konfliktowy, a raczej koleżeński i chyba jedyną moją wadą jest, że lubię się powygłupiać, pożartować. W realu to pewnie wygląda inaczej ale w internecie to co niektórzy ludzie biorą na poważnie, więc dam sobie spokój... Problem jeszcze z tym, że nie wiem czy do czasu "Decruncha" będę mieszkał nadal w PL bo mam różne plany. Natomiast nie jest to tak, że "muszę" jechać za granicę bo mogę to odłożyć na później. Super sprawa Paweł (V-12) bo chciałbym jeszcze wystąpić z dwoma przyjaciółmi ze sceny PC i to może byśmy się jakoś dogadali, odnośnie naszego koncertu na Decrunch w stylu elektronicznym, a głównie Trance. Znane postacie na scenie PC i też pochodzą z Wrocławia :) Mamy sporo sprzętu DJ'skiego do grania na żywo. Pewnie wiele osób by przyszło się pobawić bo jak napisałem to będzie już wcześniej reklama, że to może być nasz ostatni wspólny występ bo ja prawdopodobnie wyjadę już na stałe za granicę, kto wie ? . Pozdrawiam

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Marca 2017, 08:10 »
No więc SuperNoise to możesz jeszcze oficjalnie powiedzieć nam wszystkim, za co dostałem bana na SP8 ? Myślę, że chyba nie za to, że od jakiegoś czasu zacząłem tworzyć grafikę, że komponuję muzykę, chciałem zrobić demo lub trackmo na SP8, umiem kodować, lubię 8 bitowe Commodore 64, wiem co to SID & VIC oraz lubię pożartować ? A może za to, że chciałem zaprosić Jeroen Tel i innych kolegów na obiad do restauracji podczas trwania SP8, za który oczywiście ja bym zapłacił, a ciebie nie ma na tej liście, co ?
« Ostatnia zmiana: 10 Marca 2017, 08:22 wysłana przez Exosoft »

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Marca 2017, 08:33 »
Pewnie podobna sytuacja jak na CSDB, że chciałem sobie zmienić ksywę to poszła plotka, że popełniłem samobójstwo bo usunąłem wszystkie konta. SuperNoise mógłbyś też przytoczyć nam jakąś prawdziwą sytuację, kiedy ktoś ucierpiał, komuś się stała kiedyś jakaś krzywda przeze mnie, leżał w szpitalu z obrażeniami lub coś podobnego ? Wszyscy byli cwani w grupie na CSDB ale później, kiedy chciałem z każdym z nich porozmawiać osobiście to unikali rozmowy jak ognia, blokowali mnie, nagle znikali z Facebook na kilka dni itp.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Marca 2017, 08:52 »
zgadnij dlaczego.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #11 dnia: 10 Marca 2017, 10:04 »
cmk srsly ? let us kw u r database ;)

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #12 dnia: 10 Marca 2017, 12:50 »
(triggeruje go zanim ktoś posprząta tu w końcu)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #13 dnia: 10 Marca 2017, 13:38 »
no trzeba cwiczyc wielowatkowosc, taki core i7 by wystarczyl do wektorowki ?

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 11 Marca 2017, 04:21 »
zgadnij dlaczego.

Comankh ja już wiem za co ... a może inaczej, że w jakim celu ! Ja też nikomu nie ufam i czekam na fakty, więc jeśli się okaże, że ktoś tam miał rację to SuperNoise już nigdy nie będzie organizatorem imprez bo bardzo mu w tym zaszkodzę. Pewnie SuperNoise sobie myśli, że można wykorzystać moją osobę do tego typu rzeczy i nic więcej się już nie wydarzy to grubo się jeszcze zdziwi, jak pozory mogą mylić !