Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: EXOSOFT/BUDDA/BOTX  (Przeczytany 6187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Exosoft

• Gość
EXOSOFT/BUDDA/BOTX
« dnia: 11 Lutego 2017, 21:16 »
@RAF ja nie wiem o co chodzi z Nitro i połączeniem tego w stylu fake. Ja mam nadzieję, że nikt nie ruszy na party mojego kolegi Nitro bo niestety będę tam z ochroną. "Bielan" mistrz sztuk walki, instruktor walk BASS 3 itp. Ja nie chcę żadnych problemów i aby moi koledzy nie doświadczyli tego co się może stać. Raz żyjemy, więc bawmy się, a nie szukajmy problemów !

Exosoft

• Gość
Re: EXOSOFT/BUDDA/BOTX
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lutego 2017, 21:32 »
Ja wiem, że bez tego się nie obejdzie i zapewne dostanę po ryju na SP8 to będę leżał gdzieś pokrwawiony ale uważajcie na "Bielan'a" bo przyjadę do Tych tylko z nim. On jest bardzo szybki, więc wątpię czy z całej sali osób ktoś podoła go tylko trafić w twarz itp.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Lutego 2017, 21:38 »
Ja wiem, że bez tego się nie obejdzie i zapewne dostanę po ryju na SP8 to będę leżał gdzieś pokrwawiony ale uważajcie na "Bielan'a" bo przyjadę do Tych tylko z nim. On jest bardzo szybki, więc wątpię czy z całej sali osób ktoś podoła go tylko trafić w twarz itp.

Pachnie starą sceną, jak w magach i notkach odgrażali się kto dostanie w mordę na najbliższym paty xD Chętnie zawitam na party gdzie nie będzie s.b.l.z.a :D
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Lutego 2017, 21:46 »
Wegi ja ciebie również zapraszam na obiad do restauracji w niedzielę po SP8 z Raf'em, Nitro, Jeroen Tel & Tess i ty. Ja wiem, że nic się nie będzie działo i powinniśmy się tego trzymać !

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Lutego 2017, 22:05 »
Wegi ja ciebie serdecznie zapraszam na SP8 i jakby był jakiś problem to wszystko się można dogadać bo postawię organizatorów SP8 w sytuacjach bez wyjścia, jeśli będzie jakiś problem do ciebie !!!

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Lutego 2017, 22:14 »
Wiem, że tak się skończy na SP8, że nie będę nic pamiętał, że nie będę wiedział nawet gdzie jestem . Przykro mi !

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Lutego 2017, 22:18 »
Nie pracuje już wiele lat fizycznie, tylko umysłowo i to mi ryje beret już totalnie, że nie chce przyjąć serca jezusa i jeszcze kurwa matki boskiej. Ja kurwa po prostu nie chce i tyle, mam wyjebane !!!

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Lutego 2017, 22:23 »
Pieniędzy mam jak lodu, więc zapraszam na SP8, moich kolegów !

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Lutego 2017, 22:27 »
Przepraszam bo zapomniałem dodać, że zapraszam ciebie serdecznie Wegi na SP8 !

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Lutego 2017, 22:45 »
Najważniejsze, aby się dobrze bawić. Będzie super. Pozdrawiam

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Lutego 2017, 23:31 »
przed monitorem to nie zabawa
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Exosoft

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Lutego 2017, 23:39 »
Jammer nie bądź jak możesz na SP8 bo ja ciebie z tamtąd wyganiam, nie zapraszam cię. Pewnie na CSDB z "Elitą" i twoje kapowanie lepiej wyjdzie !

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Lutego 2017, 23:48 »
Jammer jest z ekipą więc wiesz, zatańczysz przy ochroniarzu i pójdziesz do domu. Jak masz walić smuty do ludu to musisz sobie uświadomić że my Polacy nie jesteśmy jak te łajzy na zachodzie. Musisz się przygotować że Niedziele to na komisariacie spędzisz.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Jammer

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 13 Lutego 2017, 18:10 »
Jammer nie bądź jak możesz na SP8 bo ja ciebie z tamtąd wyganiam, nie zapraszam cię. Pewnie na CSDB z "Elitą" i twoje kapowanie lepiej wyjdzie!

To, czy będę, kompletnie nie zależy od ciebie . A na Silesii akurat BĘDĘ.
« Ostatnia zmiana: 13 Lutego 2017, 18:12 wysłana przez Jammer »

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Lutego 2017, 19:31 »
http://c64scene.pl/viewtopic.php?f=3&t=2291#p33232

Budda/BotX/Exosoft/ChujWieKtoJeszcze, ile jeszcze tozsamosci bedziesz zakladac?
Szczerze mowiac, to wolelibysmy wydac pieniadze na atrakcje dla przybyszy, zamiast na "gestapo" :(
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"