CP to ja omijam dalekim łukiem dlatego że to złodzieje. Dokładnie klauzula w umowie że bedąc już na umowie bez terminowej nie mozesz dać wypowiedzenia bo i tak będziesz płacił do terminu zawarcia umowy która przeszła na bezterminową....jak ktoś to rozumie to gratuluje a jak nie....ch w dupe S, omiać płatne telewizje!
CP to wziąłem tylko dlatego, że obraziłem się na NC+. 100 lat temu miałem full za 99, potem zaczęli podnosić i podnosić (francuzy dorwały się do władzy), skończyło się tym, że płaciłem 139, a pajacyk z propozycją przedłużenia umowy zaproponował mi 139, ale pod warunkiem, że zrezygnuję z jakiegośtam pakietu. Zrezygnowałem z NC+. Zadzwonili raz, drugi, trzeci i ciągle żarty zamiast oferty dla klienta, który przeżył z nimi 7 lat. Wkurwiłem się i po złości wziąłem CP.. i tydzień później zadzwoniła pani z działu utrzymania klienta.. ale było już pozamiatane.
Jakoś ponad pół roku mam już ten CP i za ch... nie mogę się do niego przekonać. Wszystko jakieś takie.. nie tak. To kupiłem dwa BZZB z NC+ w ofercie na kartę.. i właśnie drugi przerabiam na abonament za 19,90

Kisiel, jak masz alternatywę to mów. Może masz tajny sposób na generowanie poprawnych INSów z odpowiednimi uprawnieniami pod wyciągnięty MK10 z karty Conax... chętnie przyswoję taką wiedzę na użytek własny