Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Pixel heaven 2016  (Przeczytany 2869 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vato74

• Level 3
Re: Pixel heaven 2016
« Odpowiedź #15 dnia: 08 Czerwca 2016, 08:41 »
Impreza udana, bawilem sie lepiej niz na niejednym demoparty czy scenowym meetingu!

Pixel Heaven 2016 to była super impra dzięki zróżnicowanemu sprzętowi i dzięki zajebistym ludziom z którymi bawiliśmy się jak nigdy!  :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #16 dnia: 08 Czerwca 2016, 11:10 »
jednym się podobają pomarańcze a innym jak mu skarpety śmierdzą ....

... słyszałem od uczestnika PH że to za bardzo komercyjna impreza, która zabija scenę
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #17 dnia: 08 Czerwca 2016, 11:29 »
Ja rowniez slyszalem rozne glosy - ja sie zwyczajnie dobrze bawilem. Uwazam, ze kazdy mogl tam znalezc cos dla siebie. Komercha - tez byla ale nie na kazdym kroku. Impreza z kameralnego zlotu giercownikow przerodzila sie w cos w rodzaju targu dla graczy.

Jedni mowoli ze tam jest wszystko czyli nic, ze imprezy gdzie jest retro+scena sa ok bo sa tylko 2 fronty a na PH jest multum, podobno ktos od indie twierdzil: po co retro, innym ze wejsciowka za droga... przyrownalem sobie w glowie to do targow motoryzacyjnych - gdzie nadrzednym tematem jest motoryzacja a wystawiaja sie ludzie ze wszystkim dookola - tez ktos moze plakac "ze woli imprezy drift only" - i taka formula PH mi pasuje, jak komus to nie odpowiada PH to sa imprezy o "wezszm" zakresie.

impreza, która zabija scenę

ale ktora scene?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #18 dnia: 08 Czerwca 2016, 11:49 »
Ja rowniez slyszalem rozne glosy - ja sie zwyczajnie dobrze bawilem. Uwazam, ze kazdy mogl tam znalezc cos dla siebie. Komercha - tez byla ale nie na kazdym kroku. Impreza z kameralnego zlotu giercownikow przerodzila sie w cos w rodzaju targu dla graczy.
[...]
impreza, która zabija scenę

ale ktora scene?

Wczoraj na fabryce "paczę" idzie gość w koszulce Pixel Heaven 2016 no to miałem relację z pierwszej ręki. Chciał prezentować jakąś gierkę pod Androida - i przyciągnął go (nie tak jak w oprotestowanym przez Comankha moim stwierdzeniu o "spędzie retro-gralniowym") - "spęd modern-gralniowy" :P  Ale też obywatel ten wieku dość młodego był pod wrażeniem wystawy retro gratów.

A ja k**wa zamiast zastanawiać się czy wsiadać w samochód i zapierdzielać do Torunia czy jechać na Włościańską - siedziałem na drabinie i patrzyłem czy mi woda z dachu nie leje się :(

-profil nieaktywny-

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #19 dnia: 08 Czerwca 2016, 12:01 »
juz na PH mialem mozliwosc teleportu do torunia - autem w pt wieczorem lub pociagiem w sb. zostalem na ph. nie zaluje. na pierniku bylem juz dwa razy, na ph wlasnie drugi... i kolejny raz w zaistnialej sytuacji wybralbym ph - moja opinia ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Psychik

• Level 5
« Odpowiedź #20 dnia: 08 Czerwca 2016, 20:37 »
ma ktos wydanie specjalne Bajtka z PH'16?
wlasnie pojawil sie w sklepie gazetki, wiec co bylo robic - cza kupic.
ale tak pytam tylko...

Offline WojT_GL

• Level 4
« Odpowiedź #21 dnia: 08 Czerwca 2016, 22:14 »
Nie mam, ale będę miał :) Bo też zamówiłem :P

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #22 dnia: 09 Czerwca 2016, 23:12 »
A ja k**wa zamiast zastanawiać się czy wsiadać w samochód i zapierdzielać do Torunia czy jechać na Włościańską - siedziałem na drabinie i patrzyłem czy mi woda z dachu nie leje się :(

gejowe ale oczekiwałem przybycia.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline hsimpson

• Level 6
« Odpowiedź #23 dnia: 10 Czerwca 2016, 09:32 »
oczekiwałem przybycia.

Byłeś na PH?