Też się z tym zgadzam poza gadaniem że widzę w każdym userze olo. Psychik ma problemy z pamięcią.
1. To nie ja tylko my.
2. Jak nie rozumiesz co piszę uznajesz to za bełkot.
3. Jak pisze jakiś user bełkot to nie uznaje go z racji tego za olo, tylko za głąba (to akurat brat olo). Jego postawa i klonów została dostrzeżona.
4. Rzeczone rozszerzenie nie będzie produkowane przez RS2322.
Pisanie o olu działa na jego korzyść więc rozumiem dlaczego Psychick do tego tak wraca. Niestety olo zarówno jest na nitroscene, ppa i c64power, gdzie sprzedaje złom userom którzy chcą to kupić, oczywiście że nie pod nikiem olo tylko pod innymi. Jeżeli ktoś uważa że mam paranoję na punkcie olo to niestety nie, donosy to tylko potwierdzają.
Dlaczego Raf nie reaguje ?
Toć reaguje , bany mam co jakiś czas, za dobre sprawowanie nie otrzymuje je pernamentnie.
Co do nowych userów Panowie , jesteście w błędzie, nowych userów jest rocznie mniej niż palców u jednej ręki natomiast kont są setki. Sam mam wkład wtym bo sciągnąłem kilku ghostów na UK1541.
Nikomu się nie chce tego czyścić i prostować za darmochę, więc wujki dobra rada ... chce ktoś zapierdalać za darmo ? To czemu tyle czasu czekałeś

Pisząc kisiel to kisiel tamto nie przeszkadzacie mi w biznesie więc sram na to

Jest ruch jest impreza