Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nowy sklep / serwis komputerowy i elektroniczny z działem poświęconym retro  (Przeczytany 15286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maliniak

• Level 5
Mowisz o sobie co wkleiłeś dane DG z PW na publiczne? Sam sobie winny jesteś jak udostępniłeś. To ciebie ludzie oskarżają, nakierowując i podpowiadając mi przez PW  że to w 95% sprawka twoja, że jesteś zdolny do takich rzeczy.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Czyli potwierdzasz że szpiegujesz i wisisz na forum aby złapać kisiela bo ktoś ci powiedział na ucho :)

Grasz w trzy karty to dobrze... szpieguj dalej.

Popytam więc pewne osoby o dane osobowe pewnego chuja którego zapewne znasz.

PS. pytanie od heńka pominąłeś.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline maliniak

• Level 5
To nie jest szpiegowanie tylko investigation.

I nie ciebie bo ktoś tam powiedział że zdolny jesteś.. Psychozy jeszcze nie mam.

O kogo popytasz jakie dane osobowe o jakiej osobie mówisz?

Offline Kisiel

• Level 7
http://c64power.com/forumng/index.php?topic=6918.msg90916#msg90916

"taki o to kwiatek na PM od maliniaka.

Tylko kretyn by stworzył urządzenie i nie zabezpieczał procki i wysyłał za granice. o zabezpieczeniu mikrokontrolerów i procków jakąś minimalną wiedzę mam , więc wiem że nie da rady.
Jeśli dowiem się że jesteś w ten cały proceder  zamieszany co się teraz dzieje, to z reguły na codzień  hujem nie jestem, ale kiedy mi ktoś krzywdę robi to jestem kawałem huja.
Tylko się dowiem że macałeś paluszki w tym, to pełną parą pójdę tam gdzie można z tym kl&d Krzysztof Świtajski.

znaczy się będziesz bić czy mam już iść na Policję o nękanie ?

PS. Panie Administratorze proszę o zawieszenie konta Maliniaka permanentnie. Groźby karalne nie mogą być tolerowane."

Proponuje zrozumieć że jakbym miał szanownego pana dane to następnego dnia bym się u szanownego pana zjawił pod domem z kolegami i byśmy poszli na piwo.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline maliniak

• Level 5
Wczoraj byłeś świętszy od papieża, dziś chclesz umawiać się z oszustem na piwo. Musze zakończyć twoją głównoburze bo trzeba iść spać. Jutro ważny dzień dla polakóf.

Offline Kisiel

• Level 7
Tak z ciekawości. Gdzie w profilu można sprawdzić od kogo dostało się minusy?

Nie ma takiej opcji, kolo ściemnia napisał skrypt do snifowania po forum zmian jakie czynią userzy dlatego ma najdłuższy czas przebywania na forum bo kontroluje swoje konto.
Dlatego jedyną opcją olo-maliny jest bełkot... licząc na to że ktoś się da nabrać na plewy :P

Malinko zamknij konto i spierdalaj albo idziemy na piwo :)

Offline maliniak

• Level 5
Polecam wszystkim nowym przeczytać obszerną lekture o userze "Kisiel". Temat zawiera 12stron.
http://c64power.com/forumng/index.php?topic=6536.0

Widać wszyscy starzy userzy mają już go dosyć i siedzą cicho i tylko ja drę koty z psycholem. W takim wypadku i ja zaczynam go ignorować i  sobie oszczędze dyskusji z tym typem człowieka.

Offline Kisiel

• Level 7
Tak z ciekawości. Gdzie w profilu można sprawdzić od kogo dostało się minusy?

Nie ma takiej opcji, kolo ściemnia napisał skrypt do snifowania po forum zmian jakie czynią userzy dlatego ma najdłuższy czas przebywania na forum bo kontroluje swoje konto.
Dlatego jedyną opcją olo-maliny jest bełkot... licząc na to że ktoś się da nabrać na plewy :P

Malinko zamknij konto i spierdalaj albo idziemy na piwo :)

Malinko jesteś zwykłą mendą forumową która szpieguje na forum każdego :)
A Kisiel to chuj psychopata menda ale nie szpieguje bo nie ma na to czasu :P
Tym się różnimy.

Offline maliniak

• Level 5
Szpieguje tylko CIEBIE!!!!
inni mnie nie obchodzą i nie mam dla innych czasu.

Malinka?
Przecież mówiłeś że jestem olo.
Możesz dalej tak mówić na mnie.
To tylko podkreśla twoją chorobe.

Offline Kisiel

• Level 7
Szpieg:

Kisiel   03:02:14 am   Smiting a member.
WojT_GL   08:07:15 am   Smiting a member.
niechce mi się już szukać na forum ale pokazałeś listę userów którzy się logowali z time stampami na forum...więc nie tylko mnie.
oloMalina, będziesz w końcu musiał wytłumaczyć Heniowi jak się sprawdza kto komu wystawił karmę.....inaczej wiesz będziesz musiał kramik zamknąć bo skurwysynowi nie popusze :P

Offline maliniak

• Level 5
Nie pajacuj już.  Juz napisałeś jak to jest robione, to jest kontrola mojego konta a nie szpiegowanie innych.
Następni byli:
C....
K.....
I co ?
90% złej karmy dostałem od ciebie. Od innych dostawałem jak pisałem słowami i stylem podobnym do twojego. Widać klonKisiel nikomu tutaj się nie podoba. Nawet jak dyskusji nie prowadziliśmy to ciągle mnie minusowałeś prawie co godzine. Teraz czekasz 3dni.

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
(...) Teraz czekasz 3dni.

Zaprawdę mądrym jesteś człekiem i niejednemu przyjemność sprawia przyznawanie Ci racji.
Ale kurwa w tym przypadku mylisz się sromotnie!
Jakie do chuja pana "szczekasz 3 dni" ??? !!!
Przecież on szczeka 24/24. Ujada kurwa jak wszawy kundel na łańcuchu u sąsiada!
Kiedy w końcu Kiślu zamkniesz tą niewyparzoną mordę?
Mam znowu wsiąść na Ciebie jak na burą sukę? Chcesz się wić i piszczeć jak padalec na dzidzie?
Nie zajmowałem się nim kilka dni to znowu kurwa łeb od ziemi podniósł i kąsa!

Offline maliniak

• Level 5
KISIEL GO AWAY ! ! !
« Ostatnia zmiana: 11 Listopada 2015, 13:03 wysłana przez maliniak »

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
KISIEL GO AWAY ! ! !

Słaby ten scroll. Nawet w BASIC-u można zrobić lepszy  ;D
Popracuj nad procedurką

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
Parszywe indywiduum kłapiące paszczą o zasadach, tylko dla przysporzenia sobie pozytywnej otoczki.
Nie mające z zasadami nic wspólnego.

Bez tożsamości - bo kimże jest ktoś kto idzie do konkurencji, żeby się tam wypłakać i ponapierdalać na swoją
własną społeczność.

Kompletne dno i sromota. Na jego miejscu ze wstydu bym zakończył egzystencję tego nicka. Jeśli już musi
się tu pojawiać to powinien założyć nowe konto bo swoje własne obesrał jak pensjonarka białe majtki.

A WY KOLEDZY którzy tu przychodzicie żeby się ponabijać z tych przepychanek i kurwi-postów. Wy,
którzy sekundujecie swojemu koleżce i pijecie z nim wódę lub tylko się takim procederem chwalicie.
Jak wam nie wstyd? Swołocz się omija, wyrywa jak chwasta a przede wszystkim wyklucza ze społeczności.
Bo sami kurwa nie wiecie kiedy zostaniecie obesrani gdziekolwiek indziej po to tylko, żeby czytający jego posty
otwarli gęby z ciekawości dowiadując się o historiach jego wszawego życia z wami w pozostałych rolach.

Zacznijcie myśleć bo jeśli już  ekstremami operujemy to lepiej mieć siostrę kurwę niż takiego klawego kompana
od siedmiu boleści. Napierdalającego kiedy się da i gdzie się da, po forum, o jakimś już dawno niedziałającym
sprzedawcy, który próbował kogoś okraść - odwracając tym waszą uwagę od swoich parszywych uczynków.

Ma parcie na szkło, usiłuje być celebrytą - jebaną legendą za wszelką cenę, nawet jakby miał sprzedać swoją
własną obsraną dupę przy okazji z waszymi tyłkami. Nieważne jak o nim myślą i gadają, ważne że gadają.
Toż to jest jakieś pierdolone poparcie dla skurwionej patologii, która powinna być zwalczana i napiętnowana!