Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Hejka,Mogę sprzedać to urządzenie za 350 PLN.Urządzenie sprawne, przetestowane wgrany najnowszy soft ze strony.PozdrawiamJerzy
Dzień Dobry,Przepraszam że tak późno ale wczoraj poszedłem spać.Moje kontoJerzy Kwaśnica, 56 1140 2004 0000 3402 7479 8995.Proszę o potwierdzenie przelewu w formie pdf oraz dane do wysyłki urządzenia.PozdrawiamJerzy
A jeszcze dane:Jerzy Kwaśnica,ul. Boczna 8,88-400 Żninwoj kuj-pom
Przepraszam ale napisał Pan że 100 plus koszty wysyłki. Ja kupiłem UK1541 za 250 PLN.
A proszę bardzo:http://www.yogile.com/i3ysugrm#41mPozdrJ.
Zdjęcia mam z komórki starej nie mam nic pod ręką lepszego.Na Allegro mogę wystawić ale to Pana przelicytują. Ja czekałem na UK ponad półroku.J.
Jak Pan uważa, możemy dobić targu poza allegro albo wystawiam UK1541 na Allegro z ceną minimalną 400 PLN z bezpłatną wysyłką.J.
Ja wysyłam na poczcie bo mam blisko. Powód jest jeden nie podoba mi się osoba autora.J.
Kisiel taka prośba czy możesz sprawdzić czy taki ktoś kupował u ciebie uk1541 na wysyłkę? ( czekał pół roku )
Jak widzisz jedynie troluje go CMK w tym temacie jakoś się dogadać nie mogą. Kolo nie wie ile sprzedałem egzemplarzy i do tego ile w PL.