Jako, że wyprowadziłem się już a jeszcze trochę sprzętów znalazłem, sprzedam osobno lub cały komplet:
Dwie drukarki:
- Commodore MPS 1500 C: chyba działa, ale już nie pamiętam czy z Amigą czy z C64
- Star LC-10 Colour: mechanizm do zmiany koloru urwany (więc g* nie kolor, ale może ktoś jest w stanie naprawić), mam 3 taśmy / kasetki czarne, wymagają nasączenia, drukarka działała z Amigą, a czy teraz działa? Raczej powinna. Statyw na papier jest złamany na pół.
Oraz skaner:
- Primax Colorado Direct 9600: używany do Amigi, miałem problemy ze skanowaniem, ale możliwe, że był to problem z samym PARalyzerem, ale paznokcia nie dam sobie uciąć czy aby na pewno to był problem
Sprzęty były przechowywane w temperaturze pokojowej, lekko pożółkły. Sorry, że nie ma zdjęć, ale tę akcję prowadzę już zdalnie, jako, że nie ma mnie na miejscu. Jeżeli znajdą się w ogóle zainteresowani, poproszę o porobienie poglądowych zdjęć.
Zainteresowanych proszę o wiadomość na priva, oferta ważna do soboty, sprzęt 13 czerwca leci na kosz, chyba, że wrzucę do piwnicy z sentymentu aka "może kiedyś spróbuję to odpalić".