Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Gry z Avalonu!!!!!  (Przeczytany 1008 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

~meckert@go2.pl#*#meckert

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« dnia: 11 Października 2004, 14:07 »
 Cały czas można kupic w Avalonie orginalne gierki na comma! Do mnie właśnie przyszła pacza z 22 grami, z kóre zapłaciłem razem z wysyłką 48zl ! Piszcie na irek@lkavalon.com

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Października 2004, 20:16 »
 z tego co mi wiadomo, to oni jeszcze maja pelno tych gier, dlatego kazdy moze sobie zakupic jakies interesujace pozycje prawie, ze za grosze...

~drguayr@wp.pl#*#Guayar

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Października 2004, 23:30 »
 js też zamówiłem gry w Avalonie i nie mogę się doczekać kiedy przyjdą i rozpakuje paczkę :))))

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Października 2004, 22:19 »
 W Tim Sofcie też jeszcze mają..... właśnie próbuję zmusić ich do zrobienia spisu :-)

bs0

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Października 2004, 07:26 »
 ja mam spis  

Guayar

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Października 2004, 08:56 »
 A czy nie mógłbyś podzielić się tym spisem?? :)

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Października 2004, 11:41 »
 Z Tim Softu ?? wyślij mi na meckert(at)go2.pl

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Października 2004, 11:48 »
 Z tym, ze gry Avalonu to w przeważającej częsci kicha. Np Rally Simulator - kompletnie nie grywalna konwersja z ZX spectrum, Q10 Tank Buster czy jakos tam - wygląda jakby koder był po dwóch lekcjach informatyki w szkole a o grafice nie wspomne. Albo taki G.S. Soccer - wygląda fajnie , prawie jak Sensible Soccer, ale grać się nie da, bo przejęcie piłki graniczy z cudem, a prowadzić przy nodze wogole sie nie da. International 5 - A side - graficznie słabiej niż na ZX Spectrum, podejrzewam że możnaby zrobić coś ładniejszego na VIC20.

Na uwagę zasługuje Noctrurno - świetna polska łamigłówka, Samantha Fox Strip Poker (nie ze względu na S.F., tylko ze względu na pokera :-p), Manager Piłkarski (jakaś konwersja angielskiej gry - fajna grafa).

Guayar

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Października 2004, 12:33 »
 Ehh na manadzera pilkarskiego sie nie zalapalem :( - ale staralem sie kupic polskie tytuly. Dziwne, ze dostalem jako bonus dwie gry na Atari <LOL> Ale obiecali mi doslac te na c64 - a te moge sobie zostawic - moze kupic sobie tez Atari?? :D
 ehh i na 4 kasety, zadna sie nie wczytuje - ehhh - jak tylko przerobie magnetofon bym mogl odluchiwac glowice to moze cos z nich wyciagne - kiedys tak robilem cuda z glowica :D

bs0

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #9 dnia: 15 Października 2004, 13:23 »
 mam spis avalonu

Guayar

• Gość
Gry z Avalonu!!!!!
« Odpowiedź #10 dnia: 15 Października 2004, 14:46 »
 Ehh z Avalonu tez mam - i na c64 i na Atari - terz przydalby sie Tim Softu, probowalem tez w Mirage, ale odeslali mnie do Cenegi - tam tez sprobuje :)