Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Sprzedam dobry zestaw COMMODORE 64 z ciekawymi akcesoriami (FINAL III, stacja)  (Przeczytany 485 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ginter

• Level 1
  • *
Witam.
  Nadszedł czas żeby sprzedać zestaw c64 jakiego dorobiłem się w wiele, wiele lat ;) Dużo kaset, popularnych składanek z dawnych lat, kilka oryginałów gdzie jest tylko jedna gra. Geos na dyskietkach plus jakiś inny soft. Książki (instrukcja, basic podstawy). Wszystkie numery C&A FAN spięte w jedną całość i oprawione folią ;) Cardridge takie jak Black Box v8 (płynie wisła płynie ;P ) FINAL III, X, inne BB :) Jest też kaseta Video c64, poradnik dla posiadaczy, chcących kupić, marzących o komputerze :) Standardowo stacja dyskietek, sprawna, zasilacz ciężki :) Dżoj i kanciasta myszka ;) Jak znajdę to dorzucę też karton oryginalny od komputera i stacji :) Mam też monitor 1084s, wizualnie pożółkł, ale obraz nadal żyleta ;) Wszystko z epoki jest, kardridże też :) Nie jest to podróbka którą można znaleźć na allegro :) Wszystko jest też sprawne :) Nawet magnetofon czyta taśmy :) Dorzucę tez dużo gratów (typu dżoje, magnetofonony, kasety bez pudełek)

Czemu sprzedaję? Kiepsko u mnie ze zdrowiem, a nie chcę żeby to wszystko zostało na amen w szafie, czy skończyło na śmietniku. Co do ceny - znam ceny np FINAL III czy BBv8, czy 1084s więc za darmo nie oddam :) Miałem zamiar zostawić dla siebie, ale w związku z zaistniałą sytuacją chcę sprzedać :) Propozycje tutaj, lub na mail - jacek.olbrys@gmail.com

« Ostatnia zmiana: 11 Marca 2015, 18:45 wysłana przez ginter »

Offline F7sus4

• Level 6
Rozumiem sytuację, ale albo wszyscy, albo nikt.  :-\

Cytat: Raf
Dla osób, które chcą wyskakiwać z ofertami typu "a ile dasz?" bez podawania ceny proponuję od razu wystawiać towar na Allegro od 1 zł.