Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Back To The Roots  (Przeczytany 945 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aze

• Gość
Back To The Roots
« dnia: 02 Stycznia 2003, 14:35 »
 zupelnie przypadkowo znalazlem sie w posiadaniu fajnej kolekcji remixow znanych przebojow z c64 o nazwie \'Back to the roots\' mam to w formie mp3 i jesli ktos jest zainteresowany moge udostepnic, a wiem ze raczej nielatwo to zdobyc.
 znajduja sie tam glownie utwory roba hubbarda ale tez takie hity jak ghost & goblins -cookseya czy the last ninja - bena daglisha.
 oczywiscie wszystko mp3.
 zajmuje to 91mb wiec jest troche sciagania.
 moze tez ktos ma jakies info na ten temat? sciagnalem to od kolesia ktory mowil ze robil to z orginalnego cd a w sieci niebardzo moge cos o tym wykopac.
 to tyle bo wyjdzie to jakos najdluzszy moj post hehe    
 pozdrawiam

~artujaro@poczta.onet.pl#*#Artur J

• Gość
Back To The Roots
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Stycznia 2003, 13:33 »
 Kolekcje „Back to the roots” znajduje się na stronie www.back2roots.org  
 Ja osobiście jednak polecam kolekcje „Back in Time” zwłaszcza te dotyczące Last Ninja – fajne rockowe kawałki www.c64audio.com (kiedyś na stronie był adres gdzie CD można kupić w Polsce, może jest tam nadal.

P.S. Co do adresu www.back2roots.com nie jestem pewien czy działa, jest jeszcze back2roots.emuline.com  lub emuline.com/back2roots/  czy jakoś tak (nie pamiętam dokładnie)

~kwrobel@aptus.pl#*#Rastan

• Gość
Back To The Roots
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Stycznia 2003, 16:20 »
 Ja poszukuje Back in Time 3 i kolejnych.
 Mam dwie pierwsze, udało mi się je kiedyś kupić w pewnej firmie (nie pamiętam nazwy) - która się już niestety tym nie zajmuje. Jeśli ktoś ma 3 i kolejne to niech da znać !

aze

• Gość
Back To The Roots
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Stycznia 2003, 10:46 »
 heh sciagnalem sobie back in time i co s o nazwie nostalgia   co do bit nie wiem ktora to z czesci, sa numery hubbarda, galwaya , huelsbecka.
 a co do tej nostalgii to sa to remixy ludzi z instant remedy, i to chyba najlepsze remixy jakie slyszalem. kojazycie kultowe intro fairlight? takie z logo u gory i rastrem raz przed a raz za logo? i ta zajebista muze? wlasnie jej slucham z tej kolekcji i powiem tylko tyle ZABIJA!    
 jak ktos chce czy cos niech mowi.