Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: [S] Kasety z grami: Spriteman 64, Alternative World Games, Cosmic Hero i inne :-)  (Przeczytany 1275 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wackee

• Level 6
[S] Kasety z grami: Spriteman 64, Alternative World Games, Cosmic Hero i inne :-)
« Odpowiedź #15 dnia: 04 Października 2014, 20:48 »
I jedno i drugie.

Jak po takim poście jak powyższy odzywa się ktoś z forum to ma u mnie zawsze pierwszeństwo. Kilka razy już zamykałem aukcję i sprzedawałem poza allegro za cenę którą zaproponował ktoś stąd. To jest główny powód że wrzucam te posty.
Sugerowanie że te 30 (słownie: trzydzieści) odsłon tematu " Kasety z grami: Cosmic Hero, Erik The Viking, Bionic Ninja i inne \"\"" ma jakąkolwiek wartość "marketingową" do sprzedaży jest dla mnie śmieszne.

Zawsze możesz pytać czy coś czego szukasz mam. Ja mam tego wciąż jeszcze ogromne ilości. Niedawno udało mi się to wszystko przewieźć do nowego domu w pudłach. Zajmuje mi to połowę garażu i powoli to ogarniam, bo przed zimą chciałbym zacząć garażować samochód \"\" Problem jest taki że sprawdzam rzeczy przed sprzedaniem więc zajmuje to trochę czasu i jestem w stanie tylko robić to partiami. Dlatego że jak to powiedział Kisiel, "są też inne rzeczy niż kasetki na sprzedaż i C64" ;)

Final 3 chodzi Ci o MIANowskiego? Czy jakąś inną wersję?

Offline wackee

• Level 6
[S] Kasety z grami: Spriteman 64, Alternative World Games, Cosmic Hero i inne :-)
« Odpowiedź #16 dnia: 04 Października 2014, 20:55 »
Kisiel:
Wacku drugi raz piszę tylko dlatego żebyś się uaktywnił nie w sferze kasy a możliwości.

To nie umiejętnie to napisałeś.
Na razie nie stać mnie (głównie czasowo) na wiele więcej niż te "kasetki". Dlatego że to akurat muszę robić bo nie mam już na to miejsca. I mam żonę ;)
To że zrobiłem mix dla bitjam ostatnio to i tak jest dużo.
Gdybyś śledził csdb to byś pewnie zauważył że ostatnio prawie w ogóle mnie tam nie ma. A wcześniej bywałem codziennie. Po prostu nie mam niestety czasu na taką aktywność komodorowską, jaką bym chciał i jaka jest moim standardem \"\". Nowy dom to jest obciążenie którego nie da się porównać z niczym, uwierz. Dociąża mnie również robota.
Minie trochę czasu zanim wrócę do starej aktywności.
Nawet nie wiesz jak bardzo mnie to kurewsko unieszczęśliwia, że to będzie pierwszy X od czterech lat na którego nie przywiozę prawdopodobnie nic.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #17 dnia: 04 Października 2014, 20:57 »
W temacie Finala III, produkcja nie ma ostatecznie wiekszego znaczenia, i ostatecznie nie pali sie z tym, takze jezeli masz wszystko jeszcze poskladowane w pudlach, moge przypomniec Ci sie we wlasciwym czasie, jezeli tylko okreslilbys kiedy i czy w ogole chcialbys go sprzedac. Maile chyba bez zmian, dalej wolalbym priv.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #18 dnia: 04 Października 2014, 21:01 »
Jak będziesz tutaj to Ci nie umknie.
Pomimo utyskiwań Kisiela nadal będę postował w dziale Bazar ;)
Postaram się pamiętać.
Na pewno został mi jeszcze jeden holender z oryginalną instrukcją, ale jeszcze dojrzewam do rozstania z nim ;)

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #19 dnia: 10 Października 2014, 15:29 »
Tak dla formalnosci, odklepuje temat Finala III. Wpadl mi zupelnie przypadkiem jeden z Allegro.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #20 dnia: 10 Października 2014, 22:02 »
Super. Bo jednak zdecydowałem się z holendrem nie rozstawać ;)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #21 dnia: 10 Października 2014, 23:28 »
kurcze podchodzicie do siebie jak do jeża... a miętę czuć.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #22 dnia: 16 Października 2014, 00:19 »
F7sus4:
Tak dla formalnosci, odklepuje temat Finala III. Wpadl mi zupelnie przypadkiem jeden z Allegro.

Ledwo wpadł, już wypada? To potrzebowałeś czy nie?
http://allegro.pl/final-iii-kartridz-do-commodore-64-holenderski-i4699997713.html

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #23 dnia: 16 Października 2014, 00:27 »
wackee
Kurczę ja jestem bardzo zainteresowany tym kartem ale oczywiście nie mogę licytować u Pana F7sus4 więc Wacku jak byś miał na sprzedaż jeden i to nie koniecznie risca to chętnie przygarnę w przystępnej cenie bo próbowałem już nie raz ale albo cena poszybowała za wysoko albo akurat nie sprawdzałem allegro bo w robocie zawał....
Jak byś coś miał to daj znać.
Pozdrawiam

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #24 dnia: 16 Października 2014, 05:59 »
I moze lepiej, bo byloby kolejne 10 stron o tym, ze nalepce brakuje polysku, albo ze za ciasno siedzi w porcie. \"\"

wackee:
Ledwo wpadł, już wypada? To potrzebowałeś czy nie?

Owszem. \"\"

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #25 dnia: 16 Października 2014, 08:53 »
F7sus4
Z  kiepskimi handlarzami w dodatku hipokrytami nie dyskutuje \"\"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #26 dnia: 16 Października 2014, 10:19 »
Kisiel:
cieszyć się że Wacek używa od kilku lat forum tylko do sprzedaży. Bezcenne.

bdb. kupiłem u niego dobry hit.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #27 dnia: 16 Października 2014, 12:38 »
heniek29cr:
Z kiepskimi handlarzami w dodatku hipokrytami nie dyskutuje

Ani z Toba dyskutuje, ani pytam Cie o zdanie.

wackee:
Zawsze możesz pytać czy coś czego szukasz mam.

Kiedy jakies top-notch wersje dyskietkowe? Niektorzy juz wrecz sipia. \"\"