sid2sid jest slabszy niz rozwiazanie Malinena, jedna sztuke montowalem. Plytka jednostonna bez miejsca na demux do wyboru adresow - trzeba go osadzac na mobo zeby uzyc. U Malinena jest fajna matryca na zworki + opcja osadzenia stabilizatora 7809/7812 co daje mozliwosc wpiecia kombo 8580+6581 zarowno do nowego jak i starego c64.
powiem tak.. wystawilem jedna taka plytke na allegro - poszla za 41 czy 42zl wtedy - zenada, druga sprzedalem Jericho za 60zl, po kolezensku.
Nie mam teraz czasu na "monkey bussiness" (mam inne projekty na glowie, stad chocby opoznienie w modernizajci power), wiec jak ktos to zrobi wam za frajer, to korzystajcie, ja czasu nie mam, a plytki kazdy sobie moze zamowic sam, indywidualnie - ja do tego nikomu potrzebny nie jestem. Po niedawnych przebojach z pewnym zleceniem mam naprawde _wyjebane_ robic komus za grosze, wole ten czas spozytkowac lepiej dla siebie.
PS. Marabucie, gdy chcialem plytke pod sd2iec, bo mialem wolny uC tqfp to jakos chetny nie byles sie dzielic, a powod byl pewnie taki sam jak ten ktory ja tutaj teraz przytaczam - po co komus oddac plytke po ksoztach, skoro na zmontowanym jest jakis tam zysk