Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zakup z ebay.de - prosba o pomoc.  (Przeczytany 729 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline F7sus4

• Level 6
Zakup z ebay.de - prosba o pomoc.
« dnia: 25 Grudnia 2013, 17:51 »
Hello! Chcialbym zwrocic sie z prosba o pomoc do osob, ktore dysponuja niemieckim adresem - wlasnym lub grzecznosciowym. Pamietam, ze kilka osob chwalilo sie posiadaniem takowego. Chodzi o zakup zestawu znajdujacego sie na niemieckim eBay w moim imieniu - niestety sprzedawca w zaden sposob nie zgadza sie na wysylke za granice. Bardzo mi na tym zalezy. Rzecz jasna, pokrywam wszystkie koszty i zalaczam proporcjonalny bonus ze swojej strony za fatyge.

\"\"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Grudnia 2013, 19:59 »
prawie każde polskie miasto ma swoją niemiecką nazwę;]
atakowalbym raczej kogos z forum64.de niz tu ...

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Grudnia 2013, 20:07 »
Wolalbym, aby byla to osoba, z ktora sie znamy, a przynajmniej rozpoznajemy, stad prosba trafila wlasnie tutaj, a nie na zagraniczny serwis - w gre wchodza zauwazalne kwoty.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Grudnia 2013, 10:45 »
Ok, problem rozwiazany, temat do zamkniecia. Serdeczne dzieki wszystkim za wiadomosci na priv!

Offline ExciterELB

• Level 6
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Stycznia 2014, 19:02 »
O.. dopiero go przeczytałem, a mógłbym pomóc. Ale jak rozwiązany, to może next time.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #5 dnia: 02 Stycznia 2014, 21:56 »
ExciterELB: Zastanawialem sie, czy moze nie chodzilo o Ciebie, tak wiec ciesze sie, ze sie ujawniles. Byc moze w przyszlosci bede mial prosbe w temacie - obecne rozwiazanie bylo jednorazowe i jednoczesnie bardzo kombinowane. Nic straconego... \"\"

Offline ExciterELB

• Level 6
« Odpowiedź #6 dnia: 03 Stycznia 2014, 00:19 »
Znaczy... nie wiem z czym się ujawniłem, a z czym nie, ale mam siostrę w Mainz, więc wysyłka na adres DE nie stanowi dla mnie większego problemu. Problem jest tylko jak i kiedy oni to do PL przytargają, tudzież, czy ja akurat będę jechał, albo matula (a ona to średnio 6x w roku śmiga do mojej siostry, swojej córki, z tym że raz samolotem, raz autobusem). Enyłej, dostawa do PL może już nie być tak szybka jak życzenia noworoczne.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #7 dnia: 03 Stycznia 2014, 09:42 »
ExciterELB: Tu ewentualnie chodziloby o odebranie tego przez osobe mieszkajaca w Niemczech i przekazanie tej przesylki tak, jak jest po DHLu do Polski. Podstawiam wtedy kuriera na wlasny koszt pod adres siostry o wyznaczonej godzinie i jedyne, co ona musialaby zrobic to wydrukowac strone z karta adresowa. Alles.

Offline ExciterELB

• Level 6
« Odpowiedź #8 dnia: 03 Stycznia 2014, 17:27 »
No to nie byłoby większego problemu. Drukarkę posiadają w swoich zasobach \"\"