Wiesz Kisiel.... chciałem tu napisać bardzo długiego posta... ale ostatecznie uznałem że na tego typu narwańców jak ty szkoda mi po prostu liter

Poza tym widzę masz problem z określeniem czasu jeśli chodzi o godziny postów (różnica jak spojrzysz jest 2 minutowa, a nie sekundowa) Także.... proponuje ci iść spać a jutro przejść się na dłuższy spacer - świeże powietrze na pewno będzie pomocne

A co do osób tego typu to nie będę broić osoby która otwarła temat, ale też są osoby co na serio nie mają pojęcia o elektronice czy sprzęcie i też można wówczas ładne okazje wyłapać. A mieć np Joystick za 3.50 zł zamiast za 39.90 zł z allegro to chyba jest różnica. Też wiadomo że trzeba mieć samemu pojęcie a nie jak z tematu o ciekawostkach aukcyjnych brać wszystko, "bo dioda przecież się pali". Także najlepiej kupować wg mnie osobiście i samemu wpierw przekonać się o ogólnym stanie danego komponentu czy komputera. Prosiłbym więc administracje, by owy temat został zamknięty i trafił do kosza, tak by osobnik wyżej już mógł się uspokoić ze swoją niepohamowaną żądzą władania forum.