Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Microprose Soccer przez Internet!!!  (Przeczytany 1072 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

~sumerland@wp.pl#*#Slay

• Gość
Microprose Soccer przez Internet!!!
« dnia: 20 Września 2003, 15:12 »
 sory Redakcjo C64 POWER, ale tego naprawdę nie można nie wiedzieć:

http://emu64.pl/menu.php?art=111\' target=_blank>http://emu64.pl/menu.php?art=111

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Września 2003, 12:45 »
 spoko, kiedy gramy? :D

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Września 2003, 12:46 »
 aha, zapomnialem dodac, jakby co napisz na gg: 2824355 to mozemy pograc w ms, albo jakas inna qltowa gierke :)

~sumerland@wp.pl#*#Slay

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Września 2003, 17:30 »

Napisał: Flooder

spoko, kiedy gramy? :D
dziś ok. 22:00 będę na gg, to się umówimy, oka? pliki wyślę Ci za chwilę. a poczytaj wcześniej instrukcję (link powyżej  ), co by nam to wszystko możliwie najsprawniej poszło.

pozdrawiam Wszystkich,
 Slay

ps. jak się będzie ciąć mocno (ja niestety nie mam zewnętrznego ip  ), to pogramy w coś wolniejszego, np. w ik albo golf\'a    

aze

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Września 2003, 22:57 »
 HEHEH no redakcja c64power sledzi strone Emu64 i moge powiedziec tylko tyle tamten artykuł jest na tyle dobry i rozwija temat ze nie ma sensu pisac tego samego no nie? btw gralismy z bbasiukiem w bubble bobble ale powiem wam ze na slabym laczu rwie strasznie.
 inna sprawa jest taka ze czemu nei ma samego interfejsu tylko tzreba mame sciagac? troche tez bezsensu.

~#*#Slay

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Września 2003, 23:46 »

Napisał: aze

HEHEH no redakcja c64power sledzi strone Emu64 i moge powiedziec tylko tyle tamten artykuł jest na tyle dobry i rozwija temat ze nie ma sensu pisac tego samego no nie? btw gralismy z bbasiukiem w bubble bobble ale powiem wam ze na slabym laczu rwie strasznie.
 inna sprawa jest taka ze czemu nei ma samego interfejsu tylko tzreba mame sciagac? troche tez bezsensu.
fakt, albo jak się w lanie z 5-oma sąsiadami pracuje, to wieczorami normalnie w ms\'a gra się jak w szachy    
 ja już dziś zbieram na nowe sdi  
 co do interfejsu, to fakt - dobrze byłoby, gdyby sam emulator podobne coś umożliwiał   mam przed sobą jeszcze jakieś 40 lat życia, chyba wystarczy mi go, by się tego doczekać  
 taa, no, ale mimo wszystko jest FULLISTE WYPASISKO z tym nowym CCS\'em  

Luc (webmaster)

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Września 2003, 10:30 »

Napisał: aze

Aze: od kiedy takie jest oficjalne stanowisko   całej redakcji c64power? o ile wiem nigdzie nie wypowiadalem sie na ten temat, stad prosze aze pisz w swoim imieniu, a nie calej redakcji (nota bene przydalby sie jakis news z Twojej strony), bo przeklamuje fakty.

luc][c64power][webmaster

aze

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Września 2003, 19:08 »
 no prosze jaki odzew :) lol
 widzisz Luc przeciez wiemy wszyscy i nie ma co tu ukrywac ze CALA redakcja
  czyta to co sie dzieje na Emu64 czy cos w tym zlego?  
 A co do newsa to dam jak bede mial cos ciekawego do napisania bo na razie to nie mam. praca, praca, praca. :-(

aze

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Września 2003, 19:24 »
 Ah zakumalem o co Ci chodzilo :)  
 No racja ten text na temat arta z emu64  
 to tylko i wylacznie moje zdanie a nie  
 CALEJ redakcji. Sorry zle to napisalem.