Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Oddam w dobre ręce zestaw C64  (Przeczytany 3996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
Oddam w dobre ręce zestaw C64
« Odpowiedź #15 dnia: 09 Sierpnia 2012, 18:10 »
@WojT_GL - popieram \"\"

Dobry pomysł też był sprzedać i wysłać kasę na organizację dobroczynną \"\"

Decyzja jest Oddającej , poprosiła o radę - to powiedziałem co uważam - nie cierpię pazerności.

W SMZI do takiego napierdzielania w maszynę jak na filmie potrzebować będą wiele komodorków \"\"
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #16 dnia: 09 Sierpnia 2012, 22:02 »
Ludzie, dajecie się nakręcać jak ruskie zegarki. \"\"

Czy SMZI posiada w swoich zasobach C64? Zakładam, że tak. \"\" Muzeum Techniki i Komunikacji w Szczecinie nie przyjmuje zdublowanych eksponatów (poza wyjątkami, gdzie np. był niski nakład produkcyjny, albo dany eksponat jest bardzo trudny do dostania), bo bez sensu jest zapychać magazyn czymś, co i tak nie zostanie wyeksponowane.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #17 dnia: 09 Sierpnia 2012, 22:21 »
V-12/Tropyx:
Czy SMZI posiada w swoich zasobach C64? Zakładam, że tak.

Byłem na wystawce chyba nie mieli.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline WojT_GL

• Level 4
« Odpowiedź #18 dnia: 09 Sierpnia 2012, 23:57 »
V-12/Tropyx
A co to komu przeszkadza, że ma zdublowane eksponaty?
Skoro mają na przykład stałe wystawy w kilku miejscach to chyba mogą?

Czy przez to, że jedno muzeum nie przyjmuje zdublowanych ekspo, inne ma tego nie robić? Ludzie z różnych lokalizacji mają ciągnąć do Zabrza, żeby zagrać na c64? Chyba lepiej wrzucić te C64 do różnych lokalizacji i się chwalić, że ma się sprzęt dostępny szerzej...

Oj ja czegoś nie rozumiem... kolejne forum, gdzie jak tylko pojawia się człowiek z inicjatywą to od razu zaczyna się atak...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #19 dnia: 10 Sierpnia 2012, 00:43 »
WojT_GL:
Oj ja czegoś nie rozumiem... kolejne forum, gdzie jak tylko pojawia się człowiek z inicjatywą to od razu zaczyna się atak...

Oooo i to rozumiem, był już jeden taki co chciał uzdrowić oblicze tej ziemi i skończył na układaniu page'ów C&A Fan...  żałuje, mógł wiele osiągnąć w dziedzinie hardware a wybrał drogę pospólstwa i  łatwych pieniędzy... żal.pl
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Adix1975

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: 13 Sierpnia 2012, 14:19 »
@wegi Nie podszywam się nigdy ;). Chyba macie jakieś złe wspomnienia odnośnie pewnej osoby ;)))).

Zgadzam się z Tobą wegi co do szczytnego celu oddania do muzeum zamiast kolejnej sztuki w mojej kolekcji. Chciałem tylko zaoszczędzić Pani, która miała miły gest w oddaniu komuś kto się będzie cieszył z tego sprzętu. Jeżeli bym odebrał osobiście to nasz darczyńca miałby kłopot z głowy z pakowaniem i wysyłaniem sprzętu. Dlatego zaproponowałem.

Popieram wysłanie sprzętu do muzeum.

Pozdrawiam wszystkich.
Adix