V-12/Tropyx:
Mi to najlepiej by się marzyła taka ściana z szufladkami drewnianymi i opisy na każdej szufladce. Coś, jak w sklepie elektronicznym

Niewiem ile masz kabli ale u mnie tego jest bardzo duża ilość wszelkiej maści - pozostałości po naprawie różnych starych PC też, przydają się kable LPT - normalnie jak chce się coś na LPT zrobić to kabel jest tylko wtyk centronics (czy jak mu tam było się wywala) a prawie wszystkie kable mają wtyki rozbieralne. Gdyby ktoś był zainteresowany to też mogę sprzedać za niewielką kwotę.
Do C64 w sumie najwięcej chyba IEC mam - kilka nowiutkich. Podpowiem, że do jakiegoś sprzętu audio też były używane, ale nie mam pojęcia jakiego.
StaryMarabut:
Gdzie można dokupić taki nowy kabel, 7 żył czarny lub szary, długość ok. 2 metry, bez zarobionej wtyczki.
Jako, że uszkodzone joye generalnie rozbieram na części i z reguły już się nie da poskładać - brak kolejnych części to mam kabel - długość muszę zmierzyć - ale jest wtyczka zalana i to co wchodzi do joya to ma też takie zgrubienie czy coś.
Uszkodzone joye też mam bez możliwości naprawy bez wymiany obudowy - ale joya zaproponował V-12 to ja sam kabel jak coś proponuje za 6zł + wysyłka (list polecony lub co kto lubi).
Sprawdzę i dam znać. kabel też sprawdzę miernikiem aby się upewnić czy nie ma problemów.
A tak ogólnie to jak organizujecie sobie spis tego wszystkiego? Ja się nie mogę coś z tym pozbierać i nie mam wszystkiego spisanego/opisanego/sprawdzonego/sfotogragowanego itd.