Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: prezydencki poker  (Przeczytany 740 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

piotr87_

• Gość
prezydencki poker
« dnia: 13 Sierpnia 2004, 22:12 »
szukam gry w ktorej gralo sie w pokera z 3 glowami panstw (w tym miedzy innymi z Gorbaczowem). Gralem w nia bardzo dawno temu. Gra byla specyficzne poniewaz postacie robily glupie miny i mialy glupie teksty (np Gorbaczow jak mu nie szlo to pytal czy nie pojdziemy na wodke . Gra na moim osiedlu swojego czasu byla popularna,moze ktos z forumowiczow bedzie znal nazwe ktora wyleciala mi z glowy....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
prezydencki poker
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Sierpnia 2004, 00:11 »
http://www.gb64.com/game.php?id=1271&:d=18&:h=0

przynajmnije zapytales o nazwe gry... a nie ":gdzie moge znalezc gre [i tutaj pelna nazwa]":  , card sharks sie toto nazywac linka masz don\'t worry be happy.

na przyszlosc: zawsze lepiej wskoczyc na gb64.com i tam szperac - masa gier jest znakomicie opisana i do tego miodzio wyszukiwarka
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

eXbee_

• Gość
prezydencki poker
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Sierpnia 2004, 19:21 »
wyszukiwarka gier na emu64 jest tak skonfigurowana, ze gdy nie ma jakiegos tytulu bezposrednio na emu64, pojawia sie link do GB64

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
prezydencki poker
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Sierpnia 2004, 20:32 »
szef mnie sprostowal no i juz wszystko wiadaomo chyba
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

piotr87_

• Gość
prezydencki poker
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Sierpnia 2004, 14:01 »
dziekx za info i linka - o ta gre mi wlasnie chodzilo