Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zdjecia - Visual Party 4  (Przeczytany 787 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nemezis_

• Gość
Zdjecia - Visual Party 4
« dnia: 09 Listopada 2003, 21:57 »
klikam na linka, slychac prenzynke, nic sie nie kopiuje, leci komunikat ":blend na stronie":. chyba jest zla linka do tej prenzynki co wysuwa obrazek.

eXbee_

• Gość
Zdjecia - Visual Party 4
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Listopada 2003, 22:46 »
>:klikam na linka, slychac prenzynke, nic sie nie kopiuje, leci komunikat ":blend na stronie":. chyba jest zla linka do tej prenzynki co wysuwa obrazek.

przed chwila sprawdzilem, jest ok. Masz wlaczone Java Script ? Ja testowalem na IE6.0, Opera 7.11 i wszystko jest w porzadku.

Aha, zdjecie jest dosyc ":duze":, wiec wczytywac sie moze nawet 2 minuty.

nemezis_

• Gość
Zdjecia - Visual Party 4
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Listopada 2003, 01:29 »
no i, kurcze, ktos mnie zaslonil !  
dwa razy nizszy ale podniosl rece i wystarczylo.

na IE5.0 pod z wlaczonymi skryptami nie idzie, ale podejrzalem sobie zrodlo i wyszlo mi ze ta prenzynka trzyma linke ktora jest przychwycona do strony

http://emu64.pl/visual4.html

no i poszlo.

eXbee_

• Gość
Zdjecia - Visual Party 4
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Listopada 2003, 02:10 »
>:na IE5.0 pod z wlaczonymi skryptami nie idzie, ale podejrzalem sobie zrodlo i wyszlo mi ze ta prenzynka trzyma linke ktora jest przychwycona do strony  
>:http://emu64.pl/visual4.html  
>:no i poszlo.

tak, sorry, pod IE5 moze faktycznie nie dzialac dobrze... ie5 i inne stare dinozaury z nn 4.x wlacznie powinny byc zabronione! Mamy przeciez opery, mozille i ie 5.5/ie 6.0 zgodne z DOM\'em.

Phyton_

• Gość
Zdjecia - Visual Party 4
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Listopada 2003, 11:37 »
heh ... mozilla rulez!
a netscape 4.8 bardzo dobrze nadaje sie np. do odbierania poczty. ..

Pampam

• Gość
Zdjecia - Visual Party 4
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Listopada 2003, 10:27 »
Oj zdziwilbys sie jakich dinozaurow ludzie uzywaja u nas w firmie testerzy maja prikaz testowac od ns4.x oraz ie4.0 do gory + mac i linuch

eXbee_

• Gość
Zdjecia - Visual Party 4
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Listopada 2003, 12:06 »
>:Oj zdziwilbys sie jakich dinozaurow ludzie uzywaja u nas w firmie testerzy maja prikaz testowac od ns4.x oraz ie4.0 do gory + mac i linuch

ehh... a dlaczego nie ie3 ? Ja tam juz przymykam oko na wszystkie browsery niezgodne z najnowszym DOM\'em - czyli:

if(!getElementById) { noway(): }