Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: odzyskiwanie programów  (Przeczytany 1723 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hans Uhrmacher

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Lipca 2003, 08:01 »
 BB jest OK. Tyle, że robi nas w konia...        Dialog.Wrocław prawdopodobnie znazł sobie inne forum do molestowania.  Ma rację bo lepiej mu tam gdzie nas nie ma...  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #16 dnia: 11 Lipca 2003, 10:05 »
 Trafiony zatopiony :)... jakoś już nie chce mu sie sciemniać??
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

~#*#bb

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #17 dnia: 11 Lipca 2003, 10:26 »

bb może coś się żle zdaje ,ale ma  wrażenie że chętnie chcielibyście żeby sobie poszedł
 czy odczucia mnie nie mylą    
 a jeszcze jedno czegoś tu nie rozumiem    \'Oczywiście mogę się mylić, ale mam już swoje zdanie w tej sprawie\',\'jeszcze nie wiem który z braci ;)\',\'lepiej mu tam gdzie nas nie ma...\',\'Trafiony zatopiony :)... jakoś już nie chce mu sie sciemniać??\'
          \'jeszcze nie wiem który z braci\' ;)\'  
 cy można ciut wyraziściej  

~#*#bb

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #18 dnia: 11 Lipca 2003, 10:39 »
    co chcieliście przez to powiedzieć,
 co sugerujecie

(proszę nie zwracać uwagi na \'orte\' to oczywiście wina szkolnictwa)

~#*#bb

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #19 dnia: 11 Lipca 2003, 10:44 »

a gdzie jest\'robaczek,worm\' BlowMyCherry

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #20 dnia: 11 Lipca 2003, 12:17 »
 W sumie to każda osoba jest mile widziana:) Tylko udawanie kogoś kto się nie zna na commodorku jest też nie przyjemne dla tych którzy dyskutują na tym forum na jakimś poziomie.... Twój poziom jest akurat dość mieszany, czasami wychodzi na to że się jednak na komputeryzacji znasz.....hiihi:) Z tymi braćmi to był taki nie winny żarcik dla ludzi bez sklerozy:) Hmm a jak naprawde chcesz konkretnych informacji to zadawaj konkretne pytania...np. chce odzyskac programy z dysków, objawy są takie że stacja puka stuka a na końcu pokazuje się......nie można tak??? Jakbyś miał taką komodę w domu to byś nie zadawał pytań w stylu co to jest 8? w komendzie load......nie możesz znaleść finala a wczytujesz programy bez load\'fklasfj\',8????? supersuper .....może to jest 9,10,11??
 hihi ;) czasami ludzie robią różne rzeczy z nudów
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Hans Uhrmacher

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #21 dnia: 11 Lipca 2003, 12:58 »
 BB.  
 Niektórzy nadużywają anonimowości jaka daje internet.  
 W sumie możesz nie wiedziec o co chodzi bo niecenzuralne posty są usuwane...  
 Dialog.wrocław kilka razy namieszał i jest w mojej opinii PERSONA NON GRATA na forum - chyba, że zrezygnuje z obraźliwych tekstów i wylgaryzmów.  
 Reszta bez komentarza...

aze

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #22 dnia: 11 Lipca 2003, 22:00 »
 Ja tam lubie bb i bylo mi serio glupio ze kiedys costam sie przyczepilem do ortografii :) nie chce zeby poszedl.

Hans Uhrmacher

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #23 dnia: 12 Lipca 2003, 12:23 »

Napisał: aze

Ja tam lubie bb i bylo mi serio glupio ze kiedys costam sie przyczepilem do ortografii :) nie chce zeby poszedl.

Przecież ja też nie chcę   .
 Tłumaczę tylko...co i jak  
 BB reasumując to jesteś mile widziany na forum.

~#*#bb

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #24 dnia: 14 Lipca 2003, 11:07 »
           a gdzie jest\'robaczek,worm\' BlowMyCherry  
            hmmmm...

~#*#bb

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #25 dnia: 16 Lipca 2003, 11:54 »
 a teraz z przyjemnością skoczymy znowu do tematu nie będziemy walali laikow ani 10letnich chłopców nikogo nie zrobimy w konia hmm..chyba        
 temat: jak odzyskać skasowany program
 głowicę mam czystą
 \' BB słuchaj ja używałem Action Replay do tego aby naprawiać ręcznie..i raczej nie polecam tobie tej metody bo za mało wiesz o co w tym wszystkim chodzi...Program nazywał się bodaj dirmaster i jest pewnie do sciągnięcia z serwera Power:) ...hmm pewnie się za głowe złapiesz jak go odpalisz, trzeba kombinować :)\'  ok
 hmm..\' odzyskiwanie uszkodzonych sektorów...hm.. jedyny sposób poza zgadywaniem bajtów..jest programik który tak długo męczy dysk aż odczyta sektor..victor taki napisał i mielił z 5 minut az odczytał....jeden sektor ...więc rewelacyjna metoda\'  
 a więc jest jakiejś wyjście ,nadzieja\'mielił z 5 minut az odczytał....jeden sektor \',a czy można tym odzyskać wszystkie sektory    
 \'rewelacyjna metoda\'-przecierpie,zaryzykuje,rozumiesz... łapię się czego kolwiek,co do rysek przed wykasowaniem działało jak powinno być więc nie powinno być problemów.
 A może ktoś ma inne pomysły ,jestem otwarty na wszelkie propozycję  

bb

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #26 dnia: 24 Lipca 2003, 13:38 »
 Na waszej stronie w archiwum dysków PD znalazłem takie programy jak \'UNSCRATCH\',czy\'DISK WIZARD\',dzięki którym można odzyskiwać utracone sektory,czy one mogą mi pomóc  

bb

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #27 dnia: 24 Lipca 2003, 13:41 »
 Warto je ściągać  

aze

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #28 dnia: 26 Lipca 2003, 15:12 »
 programy te sa tak niesamowicie wielkie ze trzeba by sie zastanowic czy warto tracic cenny czas i lacze sciagajac je.
 tak ze jesli masz kilka dni czasu na sciaganie i duzo szczescia bo server nie obsluguje resume, byc moze uda ci sie zobaczyc choc jeden z nich.

bb

• Gość
odzyskiwanie programów
« Odpowiedź #29 dnia: 28 Lipca 2003, 13:12 »
 Nie możliwe zeby jeden głupi program sciągał się tak długo.Właściwie to jak długo on się  powinien ściągać tak około