Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Moze ktos zacznie moderowac...  (Przeczytany 825 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yovish

• Level 3
Moze ktos zacznie moderowac...
« dnia: 03 Października 2003, 22:50 »
Ludzie czesto zadaja powazne pytania i oczekuja powaznych odpowiedzi. A tu czesto jakies bzdurne posty, czasem zupelnie od czapy. Wielu ":korzystajacych": z forum nagminnie lamie regulami, czasem w kilku punktach na raz.

To forum jest moderowane, ale czy na pewno? Byc moze jest za duzo pracy, zeby wszystko kontrolowac, wiec moze sami ":lamacze": przejda np. na czat onet\'u, tam mozna bzdury non-stop wklepywac.

A moze to po prostu wykladnik ":kultury": internautow, jesli tak, to ":ciemno": widze...

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Października 2003, 23:00 »
Obiecuje, ze staram sie jak moge. Wlasnie nie tak dawno zarzucano mi brak poczucia humoru (kasowanie ":glupich": postow), obecnie staram sie byc bardziej tolerancyjny.  

Jesli nadal sa posty niezgodne z regulaminem (":w kilku punktach na raz": ), prosilbym o podanie mi linkow na priv\'a.

Jammer_

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Października 2003, 12:27 »
Yovish, sorki, ale mysle, ze to sprawa Bzyka, chyba, ze ty chcialbys byc moderatorem forum domyslam sie ze nie jestes bezposrednio ze scena zwiazany, wiec musisz wiedziec: takie bzdurne posty to po prostu styl niektorych scenowcow, ja tez lubie pisac o dupie marynie. Ludzi nie zmienisz, a np bez tekstow eLBANA albo Prezasa (dawno juz nie pisal) nie bedzie tak smiesznie, a smiech wydluza zycie czlowieka, jak wiesz zapewne. Mam inne zapatrywanie na takie kwestie

Offline Yovish

• Level 3
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Października 2003, 14:26 »
>:>:ze ty chcialbys byc moderatorem forum
Nie interesuje mnie to

>:>:domyslam sie ze nie jestes bezposrednio ze scena zwiazany, wiec musisz wiedziec: takie bzdurne posty to po prostu styl niektorych scenowcow
Ano nie jestem i nie bylem. Mnie bardziej interesowaly inne ":rzeczy":

>:>:Ludzi nie zmienisz
Nie, ale zawsze warto probowac

>:>:a smiech wydluza zycie czlowieka, jak wiesz zapewne.
Zgadzam sie!!!

>:>:Mam inne zapatrywanie na takie kwestie
Ja tez, wiec pewnie musze ":wyluzowac":...

elban/arise_

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Października 2003, 01:13 »
>: Jesli nadal sa posty niezgodne z regulaminem (":w kilku punktach na raz": ), prosilbym o  
>: podanie mi linkow na priv\'a.

http://forum.emu64.pl/index.php?id=viewthread&:nr=485

bzdura tygodnia, jakbym mogl to bym skasowal!

Jammer_

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Października 2003, 11:02 »
eLBAN na moderatora forum !

Offline Yovish

• Level 3
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Października 2003, 13:19 »
No moze nie powinienem brac calkiem serio wypowiedzi niektorych - MOJA WINA.

Ale jak czlowiek potrzebuje szybko rzeczowej informacji, sprawdza co chwile posty, a tu takie ":rzeczy":, to sie wnerwic mozna, przyznacie.

OK - WRZUCAM NA LUZ