Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Kopy Party  (Przeczytany 676 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Corwin

• Gość
Kopy Party
« dnia: 11 Września 2003, 16:49 »
Czy chlopaki ze slaska przyjechali dzis na Kopy Party do stolicy ?

Jammer_

• Gość
Kopy Party
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Września 2003, 18:06 »
A to nie bylo Kupy Party ?? My na Slasku mamy WTC Party

eXbee_

• Gość
Kopy Party
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Września 2003, 00:49 »
W Teleexpresie nie pokazywali zadnych bojowkarzy SMR czy tez EXON

A tak serio... przy okazji tego tematu, mam mieszane odczucia: z jednej strony zal mi gornikow z ich _tradycja_ rodzinna (ojciec gornik, syn gornik...) i obecnym jej ":pogrzebaniem":... z drugiej strony: wiele ludzi traci dzisiaj prace. Niektorzy sie nie zalamuja, tylko przekwalifikowuja i jest ok. A gornicy nie zdaja sobie sprawy, ze ich dzialalnosc jest dalece nierentowna i tylko panstwo na tym traci. A chamskie zachowanie w WaWie na pewno im nie pomoglo, raczej zaszkodzilo i to ostro.

Corwin

• Gość
Kopy Party
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Września 2003, 09:23 »
Raczej nie pomoglo, poparlbys ludzi, jesli od jednego nawalonego z nich dostajesz na ulicy w ryj za nic ? Albo jak przy okazji i tobie szybke wybijaja ? Takimi akcjami to napewno sobie zaskarbia ludzi, proponuje teraz inne miasta odwiedzic panom gornikom .

A mialem taka nadzieje, ze nasi scenowi zadymiarze pojada (gdzie w takich momentach jest Viking z bejzbolem ). No przynajmniej na Paste liczylem .

Pampam

• Gość
Kopy Party
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Września 2003, 13:34 »
Osobiscie mam liberalne poglady jesli chodzi o rynek i uwazam ze lepiej by bylo dla wszystkich gdyby te wszystkie kopalnie oddac gornikom i niech sobie wybieraja pomiedzy soba zarzad itp. Ale polecam artykul http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&:id=2562 bardzo ciekawy.

elban/arise_

• Gość
Kopy Party
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Września 2003, 01:34 »
Gornicy to niech sobie te swoje kopalnie rozpierdalaja i pikietuja Spodek.

\'Od Warszawy rece precz bo krew sie bedzie lac\' - (c) Stasio Grzesiuk