Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
C64Power Forum
»
Inne
»
Scena
»
Jak to jest z NP v 8
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: Jak to jest z NP v 8 (Przeczytany 831 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Navigator_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
dnia:
26 Lipca 2003, 21:56 »
Heyo!
Wlasnie poszukiwalem stronki z jakims info o NP 8. Ale widze ze sprawa chyba zostala polana na maksa bo takowej nie znalazlem. Chyba ze party jest odwolane
Milo by bylo dowiedziec sie jak dojechac na party i takie tam. Mam nadzieje ze orgi badz ktos zamieszany w cale party to przeczyta i naprawi ten blad.
POzdrawiam
eXbee_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #1 dnia:
26 Lipca 2003, 22:17 »
Navigator napisal:
>:Wlasnie poszukiwalem stronki z jakims info o NP 8. Ale widze ze sprawa chyba zostala polana na maksa bo takowej nie znalazlem. Chyba ze party jest odwolane
Milo by bylo dowiedziec sie jak dojechac na party i takie tam. Mam nadzieje ze orgi badz ktos zamieszany w cale party to przeczyta i naprawi ten blad.
to fakt: jestem wlasnie po trzech piwkach, ale... czy ja dobrze czytam ? Nie widziales jeszcze nigdy strony North Party czy sobie zarty stroisz ?
Przeciez na EMU64 od ponad 2 tygodni widnieje banner pop\'up (chyba ze uzywasz banner killer\'a), poza tym juz miesiac temu bylo info o imprezie (i o symphony 3), w wywiadzie jest wspomniane o party i w newsie byl link do oficjalnej strony. No ale niech Ci bedzie, byc moze nie czytasz w ogole EMU64 tylko zagladasz na forum
http://www.north.mov.pl
Pozdrawiam i zachecam do przyjazdu.
prezes_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #2 dnia:
26 Lipca 2003, 22:52 »
Fakt - strona chwilowo lezy.
Party jest w akademiku Polibudy Alkatraz - Akademicka 5 przy placu narutowicza. Klub Alfa - na 1szym pietrze. Start: piatek 1.08.03 kolo 12.00. Dojazd tramwajem z centralnego w strone okecia jakies 4 przystanki.
eXbee_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #3 dnia:
26 Lipca 2003, 23:09 »
prezes napisal:
>:Fakt - strona chwilowo lezy.
dziwne, mnie podczas pisania poprzedniego posta chodzila.
Kisiel
Level 7
Number 7 in all users competition...
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #4 dnia:
28 Lipca 2003, 07:08 »
U mnie tez lezy i to od piatku czyli od 25.07.2003.......dziwne..no nie?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach
...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....
Hans Uhrmacher_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #5 dnia:
28 Lipca 2003, 08:52 »
U mnie padla we czwartek... lezy do dziis... :-(
Kisiel
Level 7
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #6 dnia:
28 Lipca 2003, 07:19 »
Moze tak jeszcze telefon do BL
bo my bedziemy po 22 wchodzic .....a ja taki madry bylem ze nie zapisalem.......ale kto wiedzial ze strona padnie?
...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....
prezes_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #7 dnia:
28 Lipca 2003, 09:26 »
po co ci telefon? co z tego ze po 22? do alfy jest oddzielne wejscie - nie trzeba przechodzic przez bramki.
Kisiel
Level 7
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #8 dnia:
28 Lipca 2003, 11:08 »
to dobrze
......mieszkalo sie w roznych akademikach
prezes_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #9 dnia:
28 Lipca 2003, 12:19 »
Tymczasowy adres strony north party 8:
http://217.172.244.41/
Navigator_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #10 dnia:
29 Lipca 2003, 20:41 »
Hehe...stronke widzialem, ale pewne informacje byly mi konieczne a nie moglem sie dobic na stronke. Ale widze ze juz cos jest i dziala.
Navigator_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #11 dnia:
30 Lipca 2003, 16:01 »
przypomnialo mi sie jeszcze jedno...ktore tramwaje jada w kierunku okecia?? to jest powazne pytanie bo nigdy w W-wie nie bylem wiec mam prawo nie widziec. a te 4 przystanki to od ktorego trzeba pojechac??? pytam sie bo nie wiem. naprawde zajebiscie zalezy mi aby przyjechac i zobaczyc jak sie scena bawi dlatego sie pytam o takie pierdoly. mysle ze dobrym pomyslem byloby wyslanie kogos na centralny w roli pilota bedzie latwiej (to tez zalezy ile osob bedzie). aha i jeszcze jedno do kogo mam dzwonic w razie gdybym sie zgubil??? :PPP
prezes_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #12 dnia:
30 Lipca 2003, 16:20 »
w strone okecia jada 7,9, 25 - tam takze znajdziesz pilota, a w razie gdybys sie zgubil zadzwon do mamy.
Smalltown Boy_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #13 dnia:
30 Lipca 2003, 19:21 »
Tramwaje 7, 9, 25, 44.
Jedziesz do Placu Narutowicza, wysiadasz i z lewej strony masz \'owinieta\' wokol placu ulice Akademicka. Nie wiem chlopie, jak moglbys sie zgubic - masz przeciez mapke w osobnym oknie, tam WSZYSTKO WIDAC JAK NA DLONI.
Smalltown Boy_
Gość
Jak to jest z NP v 8
«
Odpowiedź #14 dnia:
30 Lipca 2003, 19:22 »
Z lewej strony - patrzac w ta strone, w ktora jechales tramwajem.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
C64Power Forum
»
Inne
»
Scena