No z tymi 150 to moze troche przesadzilem, ale ponad setka to byla na luzie. Jesli chodzi o RMT to i tak jestes lepszy ode mnie, bo ja na tym nie moge ... odrzooca mnie. Ja chcialem cos na NP naskrobac, ale niestety nie wyrobilem sie. A czemu ? Jesli widzieliscie Numena to ... polecam sciagnac video compo z Quasta, a bedziecie mieli zdrowa polewke. Co do wspolnego party to bardzo chetnie. Ale mysle, ze po prostu spotkajmy sie na Foreverze .Chyba jestescie jedna z fajniejszych scen

i przyjemnie bedzie sie z wami spotkac. Znowu skopiecie nam tylki w pilke

Co do laczonego compo i wylaczania ":Mutacji": to ok. jesli wy po wczytaniu dema wylaczycie stacje dyskow

oczywiscie zartuje. Jak widzicie kazdy komp jest inny, wiec najsprawiedliwiej byloby zrobic osobne konkurencje demo-intro compo. I prosze skonczcie spory i klotnie co jest lepsze sid czy pokey, atari czy c64 bo to do niczego nie prowadzi i nic z tego nie ma. A tak sobie mysle, poniewaz lubie strasznie oba kompy to pomyslalem sobie, zeby napisac muze na c64 i atarke i zmixowac to do jakiejs mp3 ciekawe jak sid i pokey zagralyby razem

Sboy co ty na to ?? moze razem cos takiego wyrecimy ??