Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Kupie stacje  (Przeczytany 506 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pavulon_

• Gość
Kupie stacje
« dnia: 14 Marca 2003, 20:56 »
Hej ludziska kto ma do sprzedania floppy disk drive 1541 II????????
Jak ktos ma to moze troszki zarobic.

Pavulon_

• Gość
Kupie stacje
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Marca 2003, 06:38 »
W ostatecznosci moze byc jakac inna

Pavulon_

• Gość
Kupie stacje
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Marca 2003, 07:06 »
W ostatecznosci moze byc jakas inna na przyklad 1541 albo 1581........

Gregory_

• Gość
Kupie stacje
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Marca 2003, 11:40 »
Ja mam jedna stacje na zbyciu. Problem w tym ze nie mam pojecia jak sie nazywa gdyz nie jest ona oryginalna. Kiedy dzialala razem z 1541II to byla troche mniej halasliwa. Pozatym ma metalowa obudowe i jest dosc plaska (w porownaniu do 1541II). Niie uzywlem jest zbytnio, bo i tak maialem druga.

Nie wiem czy wogle bedziesz chcial takie nieznane cos, ale w kazdym razie czytala wszystko dosc sprawnie, lecz minelo juz troche czasu. Aha, i zeby tego bylo malo to chyba nie znajde transformatora.

To wszystko. Pozdrawiam

eXbee_

• Gość
Kupie stacje
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Marca 2003, 12:44 »
Gregory:  

>:Ja mam jedna stacje na zbyciu. Problem w tym ze nie mam pojecia jak sie nazywa  

a nie jest napisane gdzies na ":metce": pod obudowa na przyklad ? No i sprawdz czy dziala, Pavulon chce raczej stacje do pracy, a nie jako podkladke pod kawe

Pavulon_

• Gość
Kupie stacje
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Marca 2003, 13:30 »
Swieta racja Bzyku

Pavulon_

• Gość
Kupie stacje
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Marca 2003, 13:43 »
Musi dzialac

Gregory_

• Gość
Kupie stacje
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Marca 2003, 15:30 »
Tego czy stacja dziala na 100% niestety nie moge powiedziec. Opisalem tylko co to wiem, tak na wszelki wypadek.
Co do nazwy to pisze na niej tylko ":Golden Image":, i jak zwykle made in taiwan.

Bzyku, racja... skoro nie moge powiedziec ze napewno dziala to chyba bez sensu faktycznie.

W kazdym razie nic za nia nie chcialem przeciez, po co ma u mnie lezec bez celu, skoro gdziesz moze pracowac. Nie wazne...

Gregory_

• Gość
Kupie stacje
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Marca 2003, 16:48 »
(zapomialem dopisac ) W kazdym razie oferta (jesli mozna to tak nazwac) jest aktualna, po prostu napisz, czy wogle Cie taka zabawa interesuje (bo sam widze ze to glupio wyglada ) i bedzie wszystko jasne i wyjasnione. Jesli chcesz to nawet na maila.