Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: HARDTRACK server-klient  (Przeczytany 606 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

czymaupy_

• Gość
HARDTRACK server-klient
« dnia: 28 Listopada 2002, 00:51 »
mam taka propozycje, byc moze glupia, ale uwazam ze mozliwa. czy byla by mozliwosc napisania Hardtracka w dwoch wersjach: jedna tzw server ktory po nacisnieciu play\'a (F1) wysylal by dodatkowo na USER_PORT jakis stan (0,1). druga (klient) spieta kablem USER_PORTOWYM moglaby to czytac i rowniez startowac. Mysle ze opoznienie to sprawa pomijalna ?? myle sie ?? mnie 3 kanaly to troche malo ale 6 ??? to tak jak w C65 gdzie byly dwa SID\'y. i prawie stereo hihihihi

czy ciezko jest zrobic werscie TASMOWO-DYSKOWA ?????? - to w ramach poprzedniego postu dotyczacego HARDTRACKA, czy po prostu brak pamieci na TO ?? bede to drazyl az mi ktos odpowie, najlepiej autor

pozdrawiam

abby_

• Gość
HARDTRACK server-klient
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Listopada 2002, 09:46 »
Nastepnym razem jak bedziesz chcial znac odpowiedz to idz na strone hardtracka i zapytaj na forum.
Albo wyslij maila do autora.

Adres strony to : http://members.elysium.pl/brush/hardtrack/

Kod zrodlowy jest dostepny - to co ty chcesz, zeby bylo zrobione (user port) to sprawa trywialna - zrob sam i podeslij ew. zmiany to dolaczymy do oficjalnej dystrybucji.

Kwestia tasmowo-dyskowa - nie nie jest to trudne i teraz, po reorganizacji kodu nawet jest na to pamiec. Potrzebny jest tylko chetny , ktory to zaimplementuje.