Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
C64Power Forum
»
Inne
»
Scena
»
Faith design
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Do dołu
Autor
Wątek: Faith design (Przeczytany 977 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Phyton_
Gość
Faith design
«
Odpowiedź #15 dnia:
26 Listopada 2002, 01:43 »
>: no fakt
Ty to masz juz luzy pewnie, ale za rok bede w podobnej sytuacji. O ile sie noga nie powinie
daj spokoj .. na IV roku juz nikogo nie uwalaja ... to taki nie pisany zwyczaj ... ale ty jak zwykle masz pelno w porach ...
wiecej loozu by ci sie przydalo ...
eXbee_
Gość
Faith design
«
Odpowiedź #16 dnia:
26 Listopada 2002, 02:36 »
Phyton napisal:
>:daj spokoj .. na IV roku juz nikogo nie uwalaja ... to taki nie pisany zwyczaj ... ale ty jak zwykle masz pelno w porach ...
wiecej loozu by ci sie przydalo ...
ja nie mam loozu ? To zobacz na godzine, 2:37 - Ty juz pewnie spisz, a ja sobie czytam nowy Domination #17 hahaha ..... ojciec mi juz kilka razy mowil, ze jak tak dalej pojdzie, to bede ":nikim":
Phyton_
Gość
Faith design
«
Odpowiedź #17 dnia:
26 Listopada 2002, 14:23 »
bzyczku ... godzina 2:37 to tak pozno? ja wczoraj kladlem sie o 4 z minutami ... bo sobie czytalem i aktywnie uczestniczylem w rozmowie na boardzie frazpc ...
http://www.frazpc.pl/board_glebiej/17544/45
a potem jeszcze zajalem sie sciaganiem roznych rzeczy i przyszla 4 ... to czas bylo sie klasc, prawda?
mi na szczecie rodzice nie wysylaja takich ":pozytywnych": - bo ich po prostu nie ma tu ... tylko zona od czasu do czasu mowi, zebym juz sie polozyl spac ...
hehe ...
Jammer_
Gość
Faith design
«
Odpowiedź #18 dnia:
26 Listopada 2002, 19:52 »
Hehe, to jeszcze nic. Ja kiedys skonczylem dopiero, gdy stara obudzila sie po szostej i weszla do mojego pokoju, po czym zwyzywala od pojebow. No to ja wylaczylem kompa , wyporzadzilem i poszedlem do szkoly. Dobre, nie?
eXbee_
Gość
Faith design
«
Odpowiedź #19 dnia:
26 Listopada 2002, 20:58 »
Jammer napisal:
>:[...] stara obudzila sie po szostej i weszla do mojego pokoju, po czym zwyzywala od pojebow. No to ja wylaczylem kompa , wyporzadzilem i poszedlem do szkoly.
to tak jak moj mlodszy brat (rocznik 83.)
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Do góry
« poprzedni
następny »
C64Power Forum
»
Inne