Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dema Deuter\'u  (Przeczytany 409 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pampam

• Gość
Dema Deuter\'u
« dnia: 24 Września 2002, 15:32 »
Witam wszystkich poszukuje demek grupy Deuter w ktorej kiedys bylem koderem ... chcialem sobie odpalic to i owo na emulatorku i powspominac stare czasy jesli ktos ma cosik to pls o kontakt pawelg@anixe.pl
ps. pozdrawiam wszystkich fanow C-64

pajda

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Września 2002, 16:20 »

Pampam

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Września 2002, 10:08 »
BIG THX Pajda ...

ps. moze jesze u kogos zawieruszylo sie demka LWC to byla taka moja glupia pierwsza ksywka i napisalem pod ta ksywka kilka chyba 3 albo 4 demka jeszcze przed deuterem

emeryt_

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Września 2002, 13:11 »
hmmmm... a co to za grupa Deuter? Pierwszy raz slysze o niej, na c64.ch nie ma ani jednego dema.

Pampam

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Września 2002, 13:23 »
Ano byla kiedys taka bardzo dawno temu najslynniejsza produkcja to infosystem ktory byl rozpowszechniany swego czasy z jednym z numerow C&:A

Pampam

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Września 2002, 16:52 »
UPS !!! co za gafe walnolem ale bylo to tak dawno ze mi powylatywalo wiele rzeczy z pamieci infosystem byl wydany z C-64 + 4 a nie jak to napisalem z C&:A ... ale mi glupio ... ale coz starosc nie radosc skleroza nie boli poczytalem troszke formu i mi sie dopiero pamiec powoli zaczela odswierzac

emeryt_

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Września 2002, 00:01 »
Pampam >:>: ok, nie szkodzi ze walnales byka, kazdemu siem zdasza Czy bede nietaktowny, jesli sie zapytam o twoja fotke? Przypominasz mi Irka z Wielkiego Brata hehehe !

Jammer_

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Września 2002, 00:05 »
emeryt>:>: podobny jak cholera, wiesz?

Pampam

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Września 2002, 08:38 »
hahaha nie nie jestem irkiem z bb poprostu zdjecie jest ciut zmniejszone ale mozna obejzec je w pelnej krasie pod adresem
http://pw86.wroclaw.sdi.tpnet.pl/prive/weekend/default.htm
to sa zdjecia z moich mni wakacji w tym roku

eXbee_

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Września 2002, 11:14 »
Pampam dnia 2002-09-26 08:38  napsal:

>:hahaha nie nie jestem irkiem z bb poprostu zdjecie jest ciut zmniejszone ale mozna obejzec je w pelnej krasie pod adresem  

widze, ze masz pasje zeglowania po polskich jeziorkach? Zapraszam nad Zalew Koronowski za rok Aha, fajna ta kobita z PIC2 i PIC8 no i wreszcie rozwiales watpliwosci tymi fotkami, ze Ty to nie Irek G. hahahaha

pozdrawiam.

Pampam

• Gość
Dema Deuter\'u
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Września 2002, 13:59 »
ta czarna to moja kobitka zaraza jak diabli, a co do zeglarstwa to jakos ojciec to we mnie wpoil jak jeszcze bylem dzieckiem i wakacje nie na lajbie to dla mnie zadne wakacje w przyszlym roku planujemy poszwedac sie po mazurach ale jeszcze nie wiadomo co z tego wyjdzie