Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Wazna uwaga!  (Przeczytany 1338 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eXbee_

• Gość
Wazna uwaga!
« dnia: 19 Września 2002, 22:49 »
1. Osoby, ktore nagminnie nie przestrzegaja regulaminu zarowno serwisu emu64 ( REDAKCJA /  
REGULAMIN SERWISU [ http://emu64.pl/menu.php?plik=redakcyjne_regulamin.php] )  lub / i  forum  
(Help/FAQ  [http://forum.emu64.pl/index.php?id=info] ) moga zostac ":zabanowane": na czas  
nieokreslony bez powiadomienia. ":Zabanowanie": oznacza brak dostepu do forum oraz niemoznosc  
aktywnego korzystania z zasobow emu64 (lub calkowity dostep rowniez do serwisu).  

2. Forum ma byc miejscem kulturalnej wymiany pogladow. Posty nie zwiazane z tematem watku moga (nie  
musza!) zostac skasowane przez moderatora bez uprzedzenia.  

Z dniem dzisiejszym na bana zasluzyli dwaj uzytkownicy (mniejsza o ksywy). Od dluzszego czasu  
bacznie przygladalem sie ich ":poczuciu humoru":, ich specyficznym ":niepowaznym odpowiedziom":  
udzielanym uzytkownikom forum, ktorzy zwracali sie z danym problemem. Oczekuje wyciagniecia  
wnioskow przez obu kolegow. Nie oczekuje przeprosin ale licze na szczere postanowienie poprawy  

Jozef_Stalin i Elban - dzisiaj ostrzezenie. Licze na ":umiejetnosc spojrzenia wstecz": i znaczna doze  
autokrytycyzmu. Nie zamierzam uczestniczyc w ":przepychankach slownych":.  

Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow forum, a w szczeolnosci tych, ktorzy aktywnie uczestnicza w  
rozmowach, potrafia pomoc innym i znaja ":granice dobrego smaku":.  

Poczucie humoru jak najbardziej - tylko bez chamstwa.  

Webmaster / emu64.pl

PS. Przypominam, ze serwis emu64 wraz z forum jest m.in. wlasnoscia  firmy ZONE.PL - wobec osob  
probujacych w niedozwolony sposob korzystac z zasobow serwisu beda wyciagane odpowiednie  
konsekwencje.

emeryt_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Września 2002, 00:54 »
POPIERAM! Ci kolesie (Rest room i prezes??) od dawna wqrwiali mnie debilnymi postami. Porzadek musi byc!

Jammer_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Września 2002, 02:22 »
A co sadzisz o poziomie moich postow? Hehe...

elban/arise_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Września 2002, 09:59 »
>:    Z dniem dzisiejszym na bana zasluzyli dwaj uzytkownicy (mniejsza o ksywy). Od  
>: dluzszego czasu  
>:bacznie przygladalem sie ich ":poczuciu humoru":, ich specyficznym ":niepowaznym  
>: odpowiedziom":  
>:udzielanym uzytkownikom forum, ktorzy zwracali sie z danym problemem.  

bleblelbelbel.

>:   Jozef_Stalin i Elban - dzisiaj ostrzezenie.  

a rob sobie teleranek czy teatrzyk mlodego widza. Moze nawet wyjdzie Ci z tego Rower Blazeja albo moze nawet uda Ci sie zrobic Magazyn Mlodiezy Katolickiej Raj,. Ale sam.

Ja bede pisal to co chce i gdzie chce.

Ciekawe kto wiecej straci? Mnie Twoj serwis bez postow kolegow bawi 50% mniej, wiec sobie mnie banuj. Ciekawe jakie bedzie Twoje swietne forum bez nas trzech?

>:   Poczucie humoru jak najbardziej - tylko bez chamstwa.  

Chamstwo na calego, naprawde.  

Wychodzi na to, ze najwiekszy burak to jestes Ty. Bierzesz od sceny wszystko a sam nie dajesz jej nic.

>:PS. Przypominam, ze serwis emu64 wraz z forum jest m.in. wlasnoscia  firmy  
>: ZONE.PL - wobec osob  
>:probujacych w niedozwolony sposob korzystac z zasobow serwisu beda wyciagane  
>: dpowiednie konsekwencje.

Dzwon na policje!

Mocno zawiedziony!

ps. Post byl calkowicie na serio

Zawoo_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Września 2002, 10:09 »
>:Ja bede pisal to co chce i gdzie chce.  

a ja proponuje Ci zrobienie wlasnego forum. Poza tym tutaj nie Ty dyktujesz warunki wiec powinenes sie powstrzymywac z takimi aroganckimi rzutami.

>:Ciekawe kto wiecej straci? Mnie Twoj serwis bez postow kolegow bawi 50% mniej,  

zalosne, drugi Lepper???

>:Wychodzi na to, ze najwiekszy burak to jestes Ty. Bierzesz od sceny wszystko a sam nie dajesz jej nic.  

tej, akurat Bzyk robi caly czas wiele dla Sceny. Juz samo aktualizowanie tego wyjebanego serwisu to po prostu SZACUNEK! A Ty sie tylko dopierdalasz jak ci twoi dwaj kolesie.

pozdro.

elban/arise_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Września 2002, 10:56 »
>:>:Ja bede pisal to co chce i gdzie chce.  
>:  
>:  a ja proponuje Ci zrobienie wlasnego forum.  

Bardzo mozliwe, ze do tego dojdzie.

>: Poza tym tutaj nie Ty dyktujesz warunki wiec powinenes sie powstrzymywac z takimi  
>: aroganckimi rzutami.  

Tak, tak Klakierku.

Nie chodzi o dyktowanie warunkow, a o subiektywna ocene pana Webmastera tego co jego zdaniem jest smieszne a co nie. I jego brak konswekncji.
>:  
>:>:Wychodzi na to, ze najwiekszy burak to jestes Ty. Bierzesz od sceny wszystko a sam nie dajesz jej nic.  
>:  
>:  tej, akurat Bzyk robi caly czas wiele dla Sceny.  

ohohho.

Co Bzyk dal scenie? To scena jest trescia jego serwisu, to dzieki scenie ma o czym pisac. Publlikowanie artykulow miernej jakosci pseudoscenowiczow nie daje, nam scenowiczom, nic. Wam, lamerom daje za to bledny obraz sceny.

elban/arise_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Września 2002, 10:11 »
I zapomnialem napisac.

Zawsze lepszy jest Sebaloz z \'luzackim\' opisami swoich wakacji i kazacy siorpac pisiora Wackowi. To sa prawdziwe jaja, a nie chamskie zagrywki w stylu Prezesa czy Rest Rooma, ktorzy szydza z szarych uzytkownikow emu64 chcacych wklepywac listingi.

Panie Webmaster, jestes pan ciota, ktora banuje tych, ktorzy maja inne poczucie humoru niz szanowny pan cenzor. Brak Ci konsekwencji.

jetan_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Września 2002, 10:29 »
>: Ciekawe jakie bedzie Twoje swietne forum bez nas trzech?  

Ich Troje ?

Zawoo_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Września 2002, 10:05 »
I dobrze sie stalo, ze wreszcie ktos sie wzial za porzadki.

Nie odpowiadaly mi pieprzniete ":wzjazdy":, dopierdalanie sie do kazdej wypowiedzi przez tych dwoch panow. Jak sobie chca sie powyglupiac w taki sposob, to niech sobie sami zrobia forum.  

Sa tutaj watki z samej nazwy smieszne (np. ten kacik poetycki haha). Jakos tam sie nie udzielali, a jak ktos pytal o program do ustawiania glowicy, to znowu dopierdalanie sie i glupie odzywki bez konkretnej pomocy. No jak kur*** nie wiedza jak konkretnie odpowiedziec, to niech milcza.

Przez takich kretynow (sorry, nie moge inaczej ich nazwac) to forum bylo powoli wylacznie DLA NICH. To forum ma byc dla WSZYSTKICH, a nie dla dwojki (czy trojki) dowcipnisiow dyktujacych reguly.

jozef STALIN_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #9 dnia: 20 Września 2002, 11:06 »
Ja bym dal im jeszcze jedna szanse.... albo pozwolil tylko na jednym watku wystepowac... niech sie pozabijaja hehe... a ja do nich z przyjemnoscia dolacze...

eXbee_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Września 2002, 16:02 »
Ok, prezes i rest room dostaja wielka niepowtarzalna szanse Czy ja wykorzystaja? Wszyscy forumowicze obserwuja.

pozdrawiam.

prezes_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #11 dnia: 23 Września 2002, 16:12 »
>:Ok, prezes i rest room dostaja wielka niepowtarzalna szanse Czy ja wykorzystaja?  

powiedzialbym co mysle o Twojej szansie ale i tak wykasujesz.

elban/arise_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #12 dnia: 23 Września 2002, 17:57 »
Poczules sie panem i wladca?

Co z Twoimi chamskimi tekstami? Dostaniesz bana a potem szanse czy je usuniesz?

eXbee_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #13 dnia: 25 Września 2002, 17:44 »
Elban dostal bana. Najwazniejsza kwestia: obrazajaca mnie sygnatura. Tyle w tej kwestii. Jesli ktos nie potrafi sie dostosowac, przykro mi. Nikt nie zmusza do korzystania z tego forum.

Na przyszlosc: nie zamierzam tlumaczyc sie nikomu, dlaczego ta albo ta osoba zostala zabanowana.

Jammer_

• Gość
Wazna uwaga!
« Odpowiedź #14 dnia: 25 Września 2002, 21:38 »
eLBAN>:>: Aaa... juz wiem, czemu nie ma juz sygnatury.

Bzyk>:>: Serio taka obrazliwa ta sygnatura byla? Zawsze mogl napisac (tu akurat uogolniam, nie pisze o Tobie, bron Boze): ":Webmaster to pedal": albo ":Webmaster to cham nieskrobany":. A sama sygnatura istniala juz jakis czas, nie?