Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ludzie sceny  (Przeczytany 782 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mietek_

• Gość
Ludzie sceny
« dnia: 28 Sierpnia 2002, 13:57 »
Chcialem zauwazyc ze w wyzej wymienionym dziale caly czas brakuje zdjec tak znanych scenowicczow jak Prezes i Elban. Dlaczego ?

elban/arise_

• Gość
Ludzie sceny
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Sierpnia 2002, 14:00 »
Bo nie jestesmy takimi prawdziwymi scenerami jak Galy / Wasik czy HMM Murdock Ze nie wspomne o Ramosie.

eXbee_

• Gość
Ludzie sceny
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Sierpnia 2002, 14:37 »
>:Chcialem zauwazyc ze w wyzej wymienionym dziale caly czas brakuje zdjec tak znanych scenowicczow jak Prezes i Elban. Dlaczego ?

Drogi, szanowny Mietku. Fotki ":Tak znanych": scenowcow nie zostaly opublikowane, poniewaz Ci ":Tak znani": scenowcy nie raczyli ich podeslac (tu wyjatkiem sa fotki niektorych zagranicznych muzykow, ktore zaczerpnalem ze strony composers.c64.org - na zasadzie wyminay [kilka fotek dostarczyl tam Smalltown z serwisu emu64]).

Ale Mietku, nie ma co sie zalamywac: Elban i Prezes swoje fotki zamiescili na tym forum - masz ich w calej okazalosci

Mietek_

• Gość
Ludzie sceny
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Sierpnia 2002, 15:50 »
>:   Drogi, szanowny Mietku. Fotki ":Tak znanych": scenowcow nie zostaly opublikowane, poniewaz Ci ":Tak znani": scenowcy nie raczyli ich podeslac (tu wyjatkiem sa fotki niektorych zagranicznych muzykow, ktore zaczerpnalem ze strony composers.c64.org - na zasadzie wyminay [kilka fotek dostarczyl tam Smalltown z serwisu emu64]).

Zwracam sie z apelem do Prezesa i Elbana o wyslanie Bzykowi swoich zdjec !

a jezeli ja podeslalbym swoje zdjecie to zostalbym umieszczony w tym dziale ?

>:  Ale Mietku, nie ma co sie zalamywac: Elban i Prezes swoje fotki zamiescili na tym forum - masz ich w calej okazalosci

to mi nie wystarcza

eXbee_

• Gość
Ludzie sceny
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Sierpnia 2002, 16:20 »
>:a jezeli ja podeslalbym swoje zdjecie to zostalbym umieszczony w tym dziale ?

jasne... jesli jestes/byles na Scenie C64. Koniecznie podaj przy okazji ksywe, dodatkowo mile widziana profesja, grupa.

Jedna wazna kwestia: zdjecia sa publikowane, gdy zbierze sie ich odpowiednia ilosc... tzn. nie zamieszczam po jednym zdjeciu jednorazowo.