Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Scenowanie ->: brawo Panowie :)  (Przeczytany 1606 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Rabbi_

• Gość
Scenowanie ->: brawo Panowie :)
« Odpowiedź #30 dnia: 07 Września 2002, 13:13 »
>:>:   tam w tym kurierze wszyscy trzesa gaciami bo jak na horyzoncie pojawi sie mietek PREZES to tak z nudow moze kogos wykopac... a za co? np. za to ze ktos go fqoorfil na skrzyzowaniu.... skladalem wtedy te cholerne gazety ale mam dosc, tam jest taki stres ze szok.

hehe... coz.. teraz juz chyba prezesa mietka nie ma bo za duzo $$$ zadal... ale coz... takie zycie...

>:>:   Pozdrow GUTKA - on jest jeszcze naczelnym?

uuu... a gdzie tam... to juz dawno musiales skladac te gazety, bo teraz jakas panna Marta tam rzadzi... u mnie kiedys pracowal Krystian Rybarczyk, ten co sie tam teraz w redaktora sportowego bawi...
A Gutek jak zawsze po miescie z usmiechnieta geba chodzi i looz... a jakbys go zapytal co slychac, to ci odpowie: w porzadku...

>:>:  A co do rzeczy krotoszynskiej to nie wiem ile wagonow spala pani Hyszkowa, wiem natomiast ze jest to wrog no. 1 dla naszej redakcji. Mnie to nie obchodzi ale szef jej nie moze scierpiec.

dobra dobra... daje Wam tam popalic... pracowac tam!!

>:>:  Moze znow kiedys tam przyjade do slupcy.... kto wie? mialem przyjechac niedawno ale jakos sie pogodzili, grafikowi zaplacili za jedna z 10 niezaplaconych pensji pewnie... hehe....

eeee.... a zreszta kto wie, moze i zaplacili...
ale jakbys kiedys byl to daj znac to sie na jakis browar po pracy wyskoczy

pozdrawiam,
Rabbi /Medium

Manitou_

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 19 Września 2002, 11:48 »
Rzeczywiscie bylem tam dawno temu, chyba w marcu. I w zasadzie nie wiem co sie w tym kurierze dzieje.  
Nie wiem jakie zmiany zastaly, zreszta.... po mieciu (bylym szeryfie) to wszystkiego mozna bylo sie spodziewac. ale pominmy temat kuriera bo nikt tu na formu nie wie o  czym mowimy.

Rabbi podrzuc Bzykowi jakies produkcje AGNUS i MEDIUM, przydaloby sie umiescic cos z waszej tworczosci.... Jakbys mial kontakt z SEMINARY to od nich tez cos mozesz podrzucic.

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 16 Sierpnia 2002, 22:06 »
>:Czytalem twoj wywiad z Wackem (kiedys z nim duzo swappowalem) i jestem naprawde zszokowany jak daleko Wacek zaszedl  

Manitou, ja Wacka cenie, ze zaszedl az do klimatow Drum^Bass Jest jednym z czolowych DJ\'ow w Polsce (Wacek, tylko nie zaprzeczaj, ok ?!), namietnie slucham jego mp3.  

>: Jezeli on wydaje jakas plytke - to please jezeli masz jakies mp3 z jego tworczoscia to czy moglbys mi przyslac?  

to juz niech sie Wacek wypowie.

>:Apropos zdjec.... w poniedzialek  

ok, ale nastepnym razem pisz na mojego emaila takie rzeczy

pozdrawiam.

Rabbi_

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 21 Sierpnia 2002, 02:29 »
no i jak bzyku to nowe emu? lepsze?

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 21 Sierpnia 2002, 10:44 »
>:no i jak bzyku to nowe emu? lepsze?

to ja sie Ciebie pytam Moim zdaniem o wiele wiele lepsze, ale to tylko moja opinia i moge sie mylic (patrz: watek prezesa o forum).

pozdro.

Praiser_

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Sierpnia 2002, 16:41 »
chyba nie wszyscy musze miec jednakowe zdanie?

Manitou_

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 05 Września 2002, 11:59 »
sie podoba...... mimo ze nie uzytkuje go dluzej niz miesiac to zmiany widze. Jest oki, tak trzymac.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #37 dnia: 07 Września 2002, 03:43 »
O, Manitou Kope lat!... Co tam slychac ciekawego? ":On A Plain": juz skonczyliscie?... Hehehehe.

Manitou_

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 09 Września 2002, 08:50 »
>:O, Manitou Kope lat!... Co tam slychac ciekawego? ":On A Plain": juz skonczyliscie?... Hehehehe.

widze ze nie jestes na bierzaco na scenie... on a plain wygralo party przeciez... to no... to north party no. 9 czy jakos tak... hehe....

rzeczywiscie minelo sporo czau... pozdrow luke`a nie mam do niego zalu... fakt ze to dzieki niemu nie zrobilismy produkcji bo on ja skladal cala ale bylo minelo. Podeslij jakiegos super moda bo wszyscy na okolo trabia ze rozpierdalasz wiare muzyka.
marcin.t@regionalne.com.pl

elban/arise_

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 19 Września 2002, 12:41 »
>:   Manitou, ja Wacka cenie, ze zaszedl az do klimatow Drum^Bass Jest jednym z  
>: czolowych DJ\'ow w Polsce (Wacek, tylko nie zaprzeczaj, ok ?!), namietnie slucham  
>: jego mp3.  

Dokladnie. Najlepszym DJ (didzejem!). Zawsze to powtarzalem.

Wiwat Wacek, nasz super  DJ!

Killer_

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 10 Grudnia 2002, 14:35 »
Elban widze, ze jeszcze zyjesz!

Mozesz mi cos powiedziec co tam Baldee i reszta porabia???

Pozdrowienia i do zobaczenia.......

elban/arise_

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 11 Grudnia 2002, 18:58 »
co robi Baldi to nie wiem i malo mnie to interesuje.

reszta ma sie dobrze. obczaj ftp.elysium.pl/Groups/Arise

Killer_

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 12 Grudnia 2002, 15:57 »
To sie porobilo.........-))

Dzieki za namiary, napewno sobie poprzegladam.........

Pozdrowionka.........

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 13 Grudnia 2002, 13:34 »
Czy my przypadkiem nie swapalismy ze soba gdzies w 1996-7? Czy to jedynie zbieg okolicznosci.

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 13 Grudnia 2002, 13:36 »
No jasne, ze tak, teraz spojrzalem, Michal Kirsz - zgadza sie! Pozdrawiam - Bartek Stobiecki vel. Reiter z Apidjuff.