Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Polonus QUARTET Kebab Piffko  (Przeczytany 951 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jemasoft_

• Gość
Polonus QUARTET Kebab Piffko
« dnia: 22 Maja 2002, 00:38 »
Wychodzac na przeciw zapotrzebowaniu spolecznemu pragne zakomunikowac, ze w najblizsza sobote  
odbedzie sie w Szczecinie spotkanie QUARTET\'u na zupie chmielowej w lokalu i terminie jeszcze nie  
okreslonym. Wszystkich, ktorzy chcieliby sie przylaczyc do towarzystwa tak unikatowych dinozaurow  
prosimy o odzew na tym forum. Prosimy rowniez o odzew w przypadku niemoznosci przybycia gdyz bedzie  
to dla nas wskaznikiem zainteresowania prechistoryczna grupa co moze wplynac znaczaco na decyzje  
uczestniczenia w najblizszych copy-party. Pragne nadmienic, ze jest duza szansa aby na spotkanie  
przybyl Silver Dream absolutny prekursor dzialalnosci na C64. Dokladna godzine i miejsce spotkania  
zamiescimy w najblizszym mozliwym terminie.

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Maja 2002, 17:34 »
Jako ze QUARTET w ostatnich latach zaszczycal swa obecnoscia party w Elblagu i Szczecinie, przypominam ze w odleglosci kilku piw od Szczecina, dokladnie w Tucznie, w dniach 3-7 lipca odbywa sie copy party z konkursami m.in. na c64. Jest mozliwosc wynajecia na ten czas osobnego domku po 10 zl za osobe. Mozna wziazc ze soba na krotkie wakacje zony, dziewczyny, corki
http://www.symphony.vdb.pl/

Prawdopodobnie 27 lipca w Mielnie kolo Koszalina rozpocznie sie doroczny wakacyjny oboz scenowy. Mozna spedzic 2 tygodnie w doborowym towarzystwie. Mile widziana dostawa paprykarzy

Jemasoft_

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Maja 2002, 17:47 »
A kochanki mozna wziac bo moga byc przydatne przy jakims Crazy Compo?
Kolo czego to Tuczno lezy bo jakos nie przypominam sobie takiej miejscowosci z lekcji geografii a po atlas nie chce mi sie isc?

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Maja 2002, 17:09 »
>: A kochanki mozna wziac bo moga byc  
>: przydatne przy jakims Crazy Compo?  
Mozna, ale to poza konkursem. Jesli wszyscy z grupy wezma panienki to mozna zrobic sex grupowy

>: Kolo czego to Tuczno lezy
Na rowerze ze Szczecina to by bylo jakies pol etapu.
odleglosci od wiekszych miast
Szczecin - Tuczno - 145 km
Poznan - Tuczno - 120 km
Gorzow. Wlkp. - Tuczno - 76 km  
Kostrzyn - Tuczno - 122 km  
Gdansk - Tuczno - 250 km  
Warszawa - Tuczno - 405 km  
Pila - Tuczno - 44 km  
Walcz - Tuczno - 30 km  
Miroslawiec - Tuczno - 22 km  
Trzcianka - Tuczno - 32 km

>: a po atlas nie chce mi sie isc
Budujesz sie?

Jemasoft_

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Maja 2002, 18:32 »
No to mi qrde Sebaloz wytlumaczyles. Juz teraz wiem, ze Tuczno lezy kolo niczego.

Chyba jednak pojde po ten atlas.

Na rowerze moze bym i dojechal ale spowrotem przywiozloby mnie pogotowie albo Polonus na plecach.

A propos panienek to przypomniala mi sie gierka Ugh-Limpic na C64 i taka fajowa dyscyplina jak rzut panienka na odleglosc (moja ulubiona).

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Maja 2002, 18:50 »
>: No to mi qrde Sebaloz wytlumaczyles. Juz teraz wiem, ze  
>: Tuczno lezy kolo niczego.  
Lezy najblizej Miroslawca. Nie pytaj gdzie to jest. Sam mam do Tuczna ponad 500 kilo, chyba poimprezuje w Poznaniu i pojade dalej z reszta tzw. scenowiczow to przynajmniej wszyscy sie zgubimy

>: Chyba jednak pojde po ten atlas.  
Wbij sobie cyrkiel w kazde z miast ktore podalem. Kilometry przelicz na rozstaw cyrkla. Narysuj okregi. Gdzie bedzie najwiecej przeciec tam jest Tuczno.

>: Na rowerze moze bym i dojechal ale spowrotem  
>: przywiozloby mnie pogotowie albo Polonus na plecach.  
Proponuje pociag do Walcza, potem pekaesem.  

>: A propos panienek
Nic wiecej o panienkach!
Namierzaja to forum kolesie ktorzy nie lubia panienek.  
A nie chcemy im przeciez psuc dnia

Jemasoft_

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Maja 2002, 18:58 »
>:>: A propos panienek
>:Nic wiecej o panienkach!
>:Namierzaja to forum kolesie ktorzy nie lubia panienek.  
>:A nie chcemy im przeciez psuc dnia

Pedaly znaczy. Nazywajmy rzeczy po imieniu.
To musze ich zmartwic bo QUARTET ma orientacje wyjatkowo heteroseksualna.

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Maja 2002, 18:04 »
Jemasoft: swietnie swietnie, tylko czemu w ta sobote ??? Ja mam na uczelni juwenalia, wiec sam rozumiesz... po drugie z Bydgoszczy do Szczecina jest troszke kilometrow Zatem najlepsza wydaje sie mi byc propozycja Sebaloza. Moze po prostu spotkamy sie na copy-party? Co nie znaczy, ze do Szczecina sie nie wybiore... btw. zamierzam kupic dobra cyfrowke (1300 - 2000 pln) i wiem, ze u Was w Szczecinie sa tanie, bo granica blisko

pozdrawiam.

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Maja 2002, 23:11 »
Wlasnie sie skontaktowalem z Mr.Raf\'em. Tez bedzie w sobote. Obawiam sie wiec, ze ta sobota juz jest zaklepana - mamy komplet skladu . Pawel obiecal, ze wezmie laptopa ze wszystkimi demkami ktore ma, Jemasoft wygrzebal jeszcze kilka z archiwow a ja tez cos tam mam. Moze uda nam sie zebrac w koncu pelny zbior produktow?  
Ta sobota nie oznacza oczywiscie, ze nie mozemy powtorzyc piwka w innym terminie. No i oczywiscie z wielka checia wybiore sie na party. Wszystko obgadamy w sobote.

Jemasoft_

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Maja 2002, 23:48 »
W zwiazku z juwenaliami goraco odradzam jazde w stanie wskazujacym na spozycie gdyz mozesz spowodowac katastrofe w ruchu drogowym. Na szczescie w roku jest wiele wolnych sobot a zatem mozna sie kiedys spotkac. Robimy spotkanie w te sobote z kilku powodow:
1. Wszyscy w qpie nie widzielismy sie dosc dlugo.
2. W najblizsza sobote wszystkim nam znakomicie pasuje.
3. Suszy nas a pogoda sprzyja wysuszaniu.
4. Patrz punkt 3
Do granicy z 4 Rzesza mamy zaledwie 10km zatem po kilku piwach mozemy tam zajsc pieszo i po przekroczeniu degustowac inne gatunki po wysoce konkurencyjnej cenie. Fajowa jest wycieczka rowerowa w tamte strony co polecam.

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Maja 2002, 00:04 »
>:W zwiazku z juwenaliami goraco odradzam jazde w stanie wskazujacym na spozycie gdyz mozesz spowodowac katastrofe w ruchu drogowym.

no jasne ":Piles, nie jedz": - mam to zakodowane

>: Na szczescie w roku jest wiele wolnych sobot a zatem mozna sie kiedys spotkac.

i cale szczescie Na pewno sie spotkamy, wierze w to.

>: Robimy spotkanie w te sobote z kilku powodow:

nie trzeba sie tlumaczyc Jestescie starymi przyjaciolmi, moze nawet lepiej, ze nie bedzie osob ":trzecich":, bo tylko mogloby to popsuc klimat.

>:Do granicy z 4 Rzesza mamy zaledwie 10km zatem po kilku piwach mozemy tam zajsc pieszo i po przekroczeniu degustowac inne gatunki po wysoce konkurencyjnej cenie. Fajowa jest wycieczka rowerowa w tamte strony co polecam.

szczerze mowiac ":te tereny": znam jedynie z ":Granic": made by TVN Apropo rowerow: kocham ten sport Nawet rozwazam wycieczke rowerowa do Szczecina, m.in. po (wspomniany wczesniej) aparat cyfrowy.

pozdrawiam.

Jemasoft_

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 23 Maja 2002, 20:15 »
UWAGA UWAGA !!!  
Ustalam spotkanie QUARTETU + SILVER DREAM i nie tylko w najblizsza sobote tj. 25.05.2002 w Pubie Havana przy ul. Wawrzyniaka w Szczecinie (blisko skrzyzowania z Mickiewicza) o godzinie 20.00. Inni fanatycy Commodore 64 beda na spotkaniu rowniez mile widziani i beda zapewne mogli sie dowiedziec mnostwa ciekawych rzeczy.  
Serdecznie zapraszamy.

Argo_

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 03 Lipca 2002, 21:49 »
Kiedy nastepne spotkanie ? Moze na Symphony ?

Jemasoft_

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 03 Lipca 2002, 23:50 »
Tego niestety nie moge obiecac.