Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2002  (Przeczytany 1126 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

idontlikethislo_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Marca 2002, 13:01 »
Your music rocked Jammer!  But keep in mind that there were 34 tunes in the compo. I used a false nick as I wanted to prevent name voting and still I won 3rd place. It doesn\'t mean my tune is better than yours, just party people liked it more. Your tunes are really great and I look forward for more, you are very good musician.

CreaMD/Dmagic

Jammer_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #16 dnia: 24 Marca 2002, 12:28 »
Thanks a lot CreaMD!!!

eXbee_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #17 dnia: 22 Marca 2002, 19:01 »
Jammer: nie przejmuj sie tym. Poczatki sa zawsze trudne. Ja pamietam, ze gdy startowalem na scenie, poczatkowo moje muzyczki nie byly doceniane. Jesli zakwalifikowaly sie do pierwszej dwudziestki (na 21 miejsc mozliwych to byl sukces. Poza tym, musisz sobie uswiadomic, ze na party nie jest wcale tak - obiektywnie - jak sie moze wydawac. Podczas glosowan, czesto oddawane sa glosy na przyjaciol lub \'ulubiencow\' (ktorzy maja juz renome), chyba ze jakas inna muzyczka naprawde odstaje poziomem od reszty. Moja rada: rob swoje!

Jammer_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #18 dnia: 24 Marca 2002, 12:33 »
Zle mnie zrozumieliscie! Nie chodzi mi o lokate, bo ta mnie zadowala w zupelnosci, ale o to, ze nie wymienili mnie wsrod polskiej ekipy, podobnie chyba, jak Smalltown Boya. tlumacze sobie to tym, ze nikt mnie oprocz Webmastera nie zna. A z ta obiektywnoscia to doskonale wiem, jak jest i kazdy ma prawo do swoich upodoban. Jeszcze raz podkreslam, ze wyniki competition calkowicie mnie satysfakcjonuja, w koncu to moj pierwszy udzial w takiej imprezie (Choc nie bezposredni.) Pozdrawiam wszystkich scenowcow i nie-scenowcow, ktorzy dotad nie zarzucili C-64. W ogole, to dzieki za dobre slowa!!!

Jammer_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #19 dnia: 24 Marca 2002, 12:40 »
A w ogole, to Smalltown Boy zalozyl cus takiego, jak Multi Style Labs, do ktorego ja sie wkrecilem. Moze Maniacs Of Noise z nas nie bedzie, ale troszke chyba zamieszamy. CZy to wystarczy, aby znalezc sie w scenowej ekipie? Niestety, nie mam mozliwosci wyjazdu na rozne parties, wiec licze na mozliwosc wysylania produkcji mailem. Gdyby nie Smalltown Boy, nie wiedzialbym o party w Trencinie. Poza tym Smalltown napisal playera i wyslal to tam. Eh, jak to dobrze znac super osoby, na ktorych mozna polegac!

eXbee_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #20 dnia: 24 Marca 2002, 12:51 »
Taak, Smalltown Boy to wielki czlowiek_muzyk, odwalil juz kawal dobrej roboty dla emu64 i widac, ze nie jest tylko zwyklym, szarym redaktorkiem, ale rowniez wielkim milosnikiem Sceny C64 i to sie chwali. Jammer, wystaw swoja muzyke na Symphony (lipiec 2002) w Trzciance, a najlepiej pojaw sie tam - ja na pewno tam sie zjawie. A jak przyjedzie dodatkowo Smalltown Boy, to w ogole bedzie gites

pozdrawiam.

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #21 dnia: 25 Marca 2002, 15:28 »
>:Taak, Smalltown Boy to wielki czlowiek_muzyk, odwalil juz kawal dobrej roboty dla emu64 i widac, ze nie jest tylko zwyklym, szarym redaktorkiem, ale rowniez wielkim milosnikiem Sceny C64 i to sie chwali. Jammer, wystaw swoja muzyke na Symphony (lipiec 2002) w Trzciance, a najlepiej pojaw sie tam - ja na pewno tam sie zjawie. A jak przyjedzie dodatkowo Smalltown Boy, to w ogole bedzie gites
>:
>:        pozdrawiam.

hehe, widze, ze sajt zdecydowanie promuje Syphony chyba przestane sie udzielac. A koledze J. przekazuje, ze bedzie tez strikto C64 party w Bartoszycach, o nazwie North Party (po raz siodmy chyba) i tam bedzie mogl rowniez wystawic swoja muzyke..

Pozdorwionka
blight

eXbee_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #22 dnia: 25 Marca 2002, 16:06 »
Zeby nie bylo watpliwosci: tutaj nikt nie promuje na sile Symphony, natomiast nie bylo jeszcze oficjalnej informacji o North7, wiec piszac o letniej imprezie dla C64, kazdy porusza watek Symphony.

Black, rozumie co masz na mysli z tym sparingiem Bzyk vs Azzaro: a ja nie myslalem o piciu :-P   W silowaniu na reke moglbym wygrac (ach ta moja skromnosc

Tak wiec, czekam na oficjalne info odnosnie North, najlepiej sam je dodaj jako newsa na emu64 (jest specjalny \'automat do dodawania newsow\' na stronie glownej).

pozdrawiam.

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #23 dnia: 28 Marca 2002, 10:29 »
>:Zeby nie bylo watpliwosci: tutaj nikt nie promuje na sile Symphony, natomiast nie bylo jeszcze oficjalnej informacji o North7, wiec piszac o letniej imprezie dla C64, kazdy porusza watek Symphony.

Jakos nieoficjale informacje nie sprawdzily sie tylko raz, co na 6 jest niewielkim bledem (patrzac statystycznie). Ale nie o to mi chodzilo.
>:
>: Black, rozumie co masz na mysli z tym sparingiem Bzyk vs Azzaro: a ja nie myslalem o piciu :-P   W silowaniu na reke moglbym wygrac (ach ta moja skromnosc
>:

Niesyety tu tez nie masz racji. Patrzalem na to od strony organizatora. Mysl dalej

>:   Tak wiec, czekam na oficjalne info odnosnie North, najlepiej sam je dodaj jako newsa na emu64 (jest specjalny \'automat do dodawania newsow\' na stronie glownej).
>:
Zobacze.....

Pozdrowionka
blight

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #24 dnia: 25 Marca 2002, 15:33 »
Jammer, wiesz dlaczego zostales pominiety?? Bo ja (i raczej wszyscy z komodorka) nie wiedzialem, ze jest jeszcze ktos od nas z Polski. Jak slyszysz okzyki w stylu ":Legia Commodore": albo ":Adam Malysz": to wiadomo, ze to swoi. Wtedy podejdz, powiedz, ze tez jestes z Polski, i ze z komodorka. Wtedy Cie poznamy i wtajemniczymy w najmroczniejsze tajniki polskiej sceny

idontlikethislo_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #25 dnia: 25 Marca 2002, 21:13 »
From all this debate I finally I have feeling that Polish C64 scene is waking up again. Maybe it won\'t be as strong as few years ago, but with more new dudes like Jammer and some old dudes returning back to assembler and monitor I\'m sure it will kick some major asses again!  

Roman

eXbee_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #26 dnia: 25 Marca 2002, 23:01 »
Taaak Roman, moze scena powoli sie budzi ze snu, ale rownie dobrze moze to byc tylko ":zwykle gadanie":, a to stalo sie ostatnio straszne modne, m.in. na c64scene_list. Jednak co do Jammera i innych nowych twarzy, to masz racje: zamierzam w niedalekim czasie wypromowac nowego, mlodego muzyka, ktory pokochal scene (dokladnie muzyke SID) dzieki emu64 - przynajmniej tak mi to opisal.

Apropo naszej umowy (Twojego listu) - bede postepowal tak, jak mi sumienie podpowie, wiec nie miej mi tego za zle...  

pozdrawiam.

idontlikethislo_

• Gość
Forever 2002
« Odpowiedź #27 dnia: 26 Marca 2002, 00:01 »
>:Taaak Roman, moze scena powoli sie budzi ze snu, ale rownie dobrze moze to byc tylko ":zwykle gadanie":, a to stalo sie ostatnio straszne modne, m.in. na c64scene_list. Jednak co do Jammera i innych nowych twarzy, to masz racje: zamierzam w niedalekim czasie wypromowac nowego, mlodego muzyka, ktory pokochal scene (dokladnie muzyke SID) dzieki emu64 - przynajmniej tak mi to opisal.

Kewl. I look forward for his tunes.

>:      Apropo naszej umowy (Twojego listu) - bede postepowal tak, jak mi sumienie podpowie, wiec nie miej mi tego za zle...  

No hard feelings, I trust you.