Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Copy Party - co i jak  (Przeczytany 726 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

anty_lepper_

• Gość
Copy Party - co i jak
« dnia: 01 Lutego 2002, 23:19 »
Siemanko!

Na emu pojawila sie ankieta o copy-party. Wiem z opisow, ze to taka impreza, zlot fanow c64. Nigdy  
nie bylem na takim czyms. Mam pytanko do znawcow: co tam w ogole mozna robic oprocz rozmawiania ?  
Rozumiem, ze wiekszosc spozywa napoje % a jesli jestem abstynentem ? Bo moze bym sie wybral na  
Symphony latem.

eXbee_

• Gość
Copy Party - co i jak
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Lutego 2002, 00:24 »
Witam,

Co do Symphony, to uwazam, ze nic nie stracisz, nawet jak nie bedzie z kim porozmawiac  (chociaz zawsze ze mna mozesz pogaworzyc bo druga edycja ma byc w sloneczne wakacje, a party place polozone jest nad jeziorkiem. Po prostu super klimat. Zreszta: kiedys musi byc ten pierwszy raz Przyjedz, obejrzysz demka na big screenie, potanczysz na scenie w takt sidowej muzyki

webmaster.

• Gość
Copy Party - co i jak
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Lutego 2002, 23:05 »
Zastanawia mnie mala wiedza na temat Copy Party wsrod internautow.. w ankiecie opcje ":co to takiego": wybralo juz kilkanascie osob..  Panowie: zobaczcie dzial RAPORTY to sie Wam wszystko wyjasni Ja nigdy nie bylem na takiej imprezie, ale czytac umie.

kromek_

• Gość
Copy Party - co i jak
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lutego 2002, 17:41 »
na party trzeba jezdzic, a przynajmniej raz w roku odwiedzic prawdzwe party zagraniczne (www.mekka.vdb.pl)
bardzo zapraszam

eXbee_

• Gość
Copy Party - co i jak
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Lutego 2002, 00:10 »
tak, payda ma racje... ja co prawda bylem tylko na polskich parties... ale gdybym tylko mial paszport i troszke kasy (400 - 500 zlociszy to na pewno wybralbym sie na Mekke - jak sie obejrzy filmy tam nakrecone amatorska kamera, to sumienie mowi: ":no na co czekasz? Musisz tam byc!!":

Offline Sebaloz

• Level 6
Copy Party - co i jak
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Lutego 2002, 21:19 »
>: gdybym tylko mial paszport i troszke kasy (400 - 500 zlociszy
Na co ci tyle kasy? W Niemczech nie ma przeciez Reddsow  
Browary sa po zlotowce. Opcja minimum to 350 PLN. Na swieta  dostaniesz troche kaski od rodziny, moze daliby wczesniej.
Na droge wez kilka puszek konserwowych, 2 paczki chleba tostowego i 4 litry mineralki. Poza tym moze Fenkowi zostanie
znowu cos ze swiatecznego stolu. Reszte pozbieramy po imprezie

>: jak sie obejrzy filmy tam nakrecone amatorska kamera, to  
>: sumienie mowi: ":no na co czekasz? Musisz tam byc!!":
Wystarczy spojrzec na pstrykane flesze. W autobusie bede przypominal moje video sprzed 2 lat. Scenowy hard w  
najczystszej formie. Kaseta ktorej nikt nie widzial przez poltorej roku. Takich akcji nie zobaczysz na pierscieniach.  A tu jest w cenie autobusowego biletu. Warunek: trzeba miec ukonczone 18 browcow

kromek_

• Gość
Copy Party - co i jak
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Lutego 2002, 17:05 »
fakt w zeszlym roku wybuchla przetwornica napiecia
ale w tym roku sobie na pewno obejrzymy ja

eXbee_

• Gość
Copy Party - co i jak
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Lutego 2002, 11:56 »
no sebaloz, nie odwaze sie z Toba nawet polemizowac bo masz swieta racje Ale jednak wyjazd na zachodnie party jest dla mnie zbyt duzym obciazeniem finansowym.. natomiast na Symphony na pewno sie zjawie, tudziez na innym pl-party.  

Btw. wyslalem Ci pewna przesylke emailem z przeznaczeniem na Mekke 2k+2 - otrzymales to ??? Prosilem Cie tez tam o pewna rzecz - ale to juz email-emial.    

pozdrawiam.