Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Cover Grupa zalozenie i rozwoj  (Przeczytany 685 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Spoon_

• Gość
Cover Grupa zalozenie i rozwoj
« dnia: 19 Grudnia 2001, 10:53 »
Mam slabosc do rysowania i jako dawny coverzysta z checia rozwijam ta pasje...jestem tylko ciekaw czy  
sa jeszcze ludzi ktorzy robia to samo a maja chec sie z tym pokazac szerszej publice....Zapraszam do  
wspolpracy...

Magnate

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Grudnia 2001, 20:59 »
Moge Cie zapewnic, ze jest jeszcze troche osob, ktore coverscena interesuje... Jesli chodzi o mnie, to jestem hq istniejacej od 1997 roku covergrupy Obsession i szukam nowych coverzystow do naszego teamu. Jesli bylbys zainteresowany, mailnij do mnie wkrotce! Inne osoby zwiazane w jakikolwiek sposob z coverscena rowniez zapraszam do wspolpracy.

Obsession covergrup:
Magnate - hq, spread
Alien - paper art

Pozdrawiam.

Argo_

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Grudnia 2001, 11:22 »
popieram Ciebie kolego! Ale mam obawy, czy aby to przedsiewziecie nie zostanie zdlawione w zarodku ? Chyba malo jest osob, ktore swapuja przez poczte.

pozdro.

Spoon_

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Grudnia 2001, 12:22 »
Nikt tu nie mowi o swapie, bo to juz lekki przezytek jest siec i to raczej nie stwarza wiekszego problemu

Manitou_

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 06 Września 2002, 18:01 »
Hi Spoon!
Tak przy okazji to dzieki za mailika.... Jezeli chodzi o coverki, to jest to juz rzeczywiscie przezytek, nikt  
dzis nie bedzie owijal tym dyskow. Mozna jednak ta sztuke wykorzystac w inny sposob, rysowac  
owszem, robic komiksy. Albo stworzyc swoja galerie, potem to zeskanowac obrobic, podrajcowac, dodac  
msx i stworzyc jakas kolekcje. To przeciez ma byc do pokazu a nie do owijania dyskow (5 cale juz  
umarly podobnie jak 3,5 cale - no, chyba ze cd). Ale rysowac naprawde warto !!!!

Fenek_

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 06 Września 2002, 18:24 »
>:Tak przy okazji do dzieki za mailika.... Jezeli chodzi o coverki, to jest to juz >:rzeczywiscie przezytek, nikt dzis nie bedzie owijal tym dyskow.
>:
mylisz sie poraz pierwszy ...
>:
>:(5 cale juz umarly podobnie jak 3,5 cale
>:
mylisz sie poraz drugi
Jeszcze sa tacy ktorzy maja cos do pokazania na tej scenie
A osobom ktore \'wracaja\' na scene i sa na chwile zachlysnieci tym ze cos jest
radzilbym zeby jednak choc probowali przejrzec stuff i nadrobic zaleglosci, skoro
to takie fajne jest ...

Manitou_

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 06 Września 2002, 20:53 »
moze sie myle, to fakt. Nie twierdze ze to nalezy odstawic do szuflady i zapomniec, wrecz przeciwnie. Jednak ktos wyzej juz wspomnial ze swapp umarl naturalna smiercia i coverki mozna pokazywac elektronicznie poprzez skan, a to o czym wspomnialem jest nowym doswiadczeniem jakie mozna (ale nie trzeba!!!!) wprowadzic.

Condic_

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Grudnia 2002, 14:26 »
Cze kmiocie! Jak tam po imprezce DJ\'u?