Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Symposium Mekka  (Przeczytany 636 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Spider/Apidya_

• Gość
Symposium Mekka
« dnia: 11 Grudnia 2001, 18:03 »
Hi.  

Czy moze ktos z was wybiera sie na to party ? Podejrzewam ze Sebaloz bedzie napewno, podobno  
Brush sie tez wybiera. Ninja/The Dreams napisal mi ze wejsciowka jak zeszlego roku bedzie kosztowac  
70 DM, no coz troche drogo jak na nasze polskie kieszenie, ale jak na takie party mozna sie raz  
wykosztowac. Party ma sie obbyc podobno w ostatni weekend marca.  

Ale nie otym chcialem, jesli ktos bedzie jechal to niech mnie poinformuje jak bedzie jechal, bo jesli  
zdobede kase to moze zabiore sie nim, bo samemu jakos boje sie jechac.

eXbee_

• Gość
Symposium Mekka
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Grudnia 2001, 09:41 »
witam,

z tego co wiem na 100% jest organizowany wyjazd z Polski, autobusem oczywiscie. Koszty sa bardzo niskie, bo zawsze jedzie pelna ekipa Jednym z organizatorow przejazdu jest Payda ze Sceny PC. Najlepiej skontaktuj sie z nim, wiem ze jest odpowiednia strona www do rejestracji.  

mail:    payda@friko3.onet.pl
www:  http://www.mekka.vdb.pl/

Offline Sebaloz

• Level 6
Symposium Mekka
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Grudnia 2001, 18:58 »
Wejscie 70 marek (zloty jest mocniejszy niz rok temu, wiec wejsciowka tanieje o kilka zlotych!), ale party jest 4 dniowe i zajebiscie dobrze zorganizowane,  za demo jest okolo 1000 PLN.
2 lata temu byla nagroda za demo na c64 o wartosci prawie 5000 DM, ale to byla jednorazowa akcja sponsora. Na party jest ponad 1000 osob zajmujacych sie scenowaniem. Porownaj to z tym co dostajesz u nas za 30-40 PLN i ile osob mozesz spotkac i ile dni z nimi pogadac? Ile by nie bylo to i tak chcialoby sie wiecej.
Poza tym duza puszka piwa kosztuje zlotowke w Penny Markt
(pod party). Kiedys sprzedawali 0.33 za 60 groszy. Stare czasy.

A na Symposium bylem juz 4 razy. Z Polakow to Rap/Lepsi pojechal na Symposium w 1995, w sumie mial latwiej, bo jego tata pracowal wtedy w Niemczech. Ja pierwszy raz jechalem na party sam, jechalem autokarem a wracalem pociagiem przez Berlin. Potem bylem z Creshem, potem znowu sam autokarem, ale na dworcu w Hanoverze spotkalem sie z Fenkiem (przyjechal pociagiem) i pojechalismy do Ninji do domu gdzie bylo juz 10 osob i puste butelki. Spoznilismy sie na impreze. Dojechal jeszcze Black Light i nagralismy takiego VHSa ze wszyscy sie pobulwersowali podczas projekcji. Taka byla impra. Ostatnio jechalem z Fenkiem i Gryfem autokarem zorganizowanym przez Payde (PC). Gryf zrobil niezla rumbe na party. W tym roku Payda bedzie musial dorzucic drugi autokar. Przejazd kosztuje ok 200 PLN i odbywa sie w fajnej atmosferze w scenowym towarzychu.

A Brush juz wybieral sie na wiele zachodnich party i nigdy nie pojechal. Ja zawsze mam czas na takie zlociki. Z zagranicznych imprez polecam Forever na Slowacji w marcu, zabawisz sie taniej niz w Polsce (piwo 80 groszy). Poza tym Flag na Wegrzech w lipcu. I odlotowe X2002 w Holandii w listopadzie, ale to party za 700 PLN. Ale i tak The Party bylo najdrozsze, 1300 PLN w 1998 roku.

kromek_

• Gość
Symposium Mekka
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Stycznia 2002, 18:03 »
>:Ostatnio jechalem z Fenkiem i Gryfem autokarem zorganizowanym przez Payde (PC).  
pamietasz???

>:Gryf zrobil niezla rumbe na party.  
no i dlatego nie mam zamiaru go brac w tym roku, koniec kropka

>:W tym roku Payda bedzie musial dorzucic drugi autokar.  
dobra dobra juz nie przesadzaj wiem ze poszla fama ze bylo wyjebiscie
ale nie az taka zeby sie 70 ludzi zebralo, prawdopodobnie bedzie tak jak w zeszlym roku
na poczatku napisalo 40 osob - bylem caly w skowronkach - potem nagle 38,35,32,30....
na szczescie doszlismy do prawie 40tu pare dni przed terminem zaplaty za busa
najlepszy byl motyw z dwojka kolesi ktorzy zaplacili i przyjechali do poznania dzien pozniej
do dzis nie mam z nimi kontaktu

>:Przejazd kosztuje ok 200 PLN i odbywa sie w fajnej atmosferze w scenowym towarzychu.  
mam nadzieje ze w tym roku cena nie wzrosnie (ropa nei podrozala chyba no i ze  
teraz wideo bedzie dzialac

greetz, payda

kromek_

• Gość
Symposium Mekka
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Stycznia 2002, 18:02 »
>:Czy moze ktos z was wybiera sie na to party ?  
i to spora grupka ludzi
zapraszam na www.mekka.vdb.pl w celu rejestracji
jedziemy jesli bedzie wiecej niz 35 ludzi
przyblizony koszt przejazdu to 200zl (w te i nazad a wstep na party
to 70dm ale teraz to trzeba na euro przeliczyc

>:Party ma sie obbyc podobno w ostatni weekend marca.  
29.03-01.04 - wielkanoc
greetz, payda

kromek_

• Gość
Symposium Mekka
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Lutego 2002, 15:39 »
w tej chwili mamy 44 osoby na pokladzie
zostaly nam 4 wolne miejsca, takze jak ktos chce sie dopisac to zapraszam
wyjazd bedzie na pewno!!!