Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Koniec Miracles  (Przeczytany 2196 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

joodas__

• Gość
Koniec Miracles
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Lutego 2012, 18:37 »
No to czekamy na nowe produkcje:)

Offline c---n

• Level 5
Koniec Miracles
« Odpowiedź #16 dnia: 20 Lutego 2012, 18:55 »
No to jeszcze ja

Nie namawialem Zieloka do wstapienia do ESM. Bylem w obu grupach, bo z Zielokiem i Psycho8580 szybko i konkretnie sie dzialalo a w ESM zawsze lubilismy robic rzeczy nietypowe i nietuzinkowe. Polaczenie tych dwoch cech tzn Miracles w ESM mam nadzieje, ze spowoduje wybuchowa mieszanke i produkcje jak sie patrzy.

Co do powodow Zieloka to chyba go rozumieim. Ja po powrocie na scene tez dosc szybko zrobilem to co mialem i chcialem  zrobic. W sumie z tego powodu od kwietnia zeszlego roku nie pixlowalem bo - bo po co.... skoro duzo mi sie udalo zrobic.
Teraz to co innego. Znam potencjal w wymyslaniu World Firstow Brusha i oszalamiajace kody Zieloka.
Powiem wam jeszcze ze mozecie nam zazdroscic.... dzisiaj po raz pierwszy od 199,ktoregos tam roku zbieramy sie na video czacie (kiedys conf calle zestawial Hain o 3 w nocy) co by obgadac plany na najblizsze miesiace do Xa.
Nie wiem tylko czy przepustowosc naszych sieci wytrzyma bo juz zapowiedzieli sie do czatu: Brush, Zielok, Digger, Zephyr, Longhair i ja moze i Psycho8580 dolaczy.
oj czekajcie na produkcje...

Cobra of Samar

• Gość
Koniec Miracles
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Lutego 2012, 19:14 »
w takim razie czekam na wyjebista produkcje! Tylko nie kazcie za dlugo czekac.

pajda

• Gość
Koniec Miracles
« Odpowiedź #18 dnia: 20 Lutego 2012, 19:39 »

carrion napisal:
No to jeszcze ja

Nie namawialem Zieloka do wstapienia do ESM. Bylem w obu grupach, bo z Zielokiem i Psycho8580 szybko i konkretnie sie dzialalo a w ESM zawsze lubilismy robic rzeczy nietypowe i nietuzinkowe. Polaczenie tych dwoch cech tzn Miracles w ESM mam nadzieje, ze spowoduje wybuchowa mieszanke i produkcje jak sie patrzy.

Co do powodow Zieloka to chyba go rozumieim. Ja po powrocie na scene tez dosc szybko zrobilem to co mialem i chcialem  zrobic. W sumie z tego powodu od kwietnia zeszlego roku nie pixlowalem bo - bo po co.... skoro duzo mi sie udalo zrobic.
Teraz to co innego. Znam potencjal w wymyslaniu World Firstow Brusha i oszalamiajace kody Zieloka.
Powiem wam jeszcze ze mozecie nam zazdroscic.... dzisiaj po raz pierwszy od 199,ktoregos tam roku zbieramy sie na video czacie (kiedys conf calle zestawial Hain o 3 w nocy) co by obgadac plany na najblizsze miesiace do Xa.
Nie wiem tylko czy przepustowosc naszych sieci wytrzyma bo juz zapowiedzieli sie do czatu: Brush, Zielok, Digger, Zephyr, Longhair i ja moze i Psycho8580 dolaczy.
oj czekajcie na produkcje...

Heheh, domyslam sie, dlaczego conf calle zestawial Hain \"Smile\"
A tak przy okazji: co sie z gosciem dzieje teraz?

elban__

• Gość
Koniec Miracles
« Odpowiedź #19 dnia: 20 Lutego 2012, 19:41 »
zestawia mi podglad tego video chatu bo wstapil do arise. \"Smile\"

a tak serio - tez jestem ciekawy.

Offline c---n

• Level 5
Koniec Miracles
« Odpowiedź #20 dnia: 20 Lutego 2012, 19:44 »
chcial bys....
Tomek, Hain, Olszewski ma sie dobrze - z tego co wiem.
ma jakis biznes na pomorzu....

pajda

• Gość
Koniec Miracles
« Odpowiedź #21 dnia: 20 Lutego 2012, 19:47 »

carrion napisal:
chcial bys....
Tomek, Hain, Olszewski ma sie dobrze - z tego co wiem.
ma jakis biznes na pomorzu....

Na C64 nie ma co lamac, calling card i phreakowanie przy dzisiejszych smartfonach i necie odeszly do lamusa, to pewnie dlatego na scenie sie nie udziela \"Wink\"

kotrobot__

• Gość
Koniec Miracles
« Odpowiedź #22 dnia: 20 Lutego 2012, 20:01 »
Znalezienie Haina na google to 5 sekund, no ludzie.
Radzi sobie dobrze, jak zawsze. \"Wink\"

Wojewodztwo Pomorskie, dla ulatwienia - moj dziadek jest tam pochowany (nie znalem i kij z nim \"Wink\" ). Obok jest wypoczynkowa miejscowosc z bardzo funkowa nazwa.

Ale konferencji w srodku nocy nie zapomne.
Starzy mnie budza -
Wstawaj! znowu ci twoi koledzy mowia po angielsku! \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
Koniec Miracles
« Odpowiedź #23 dnia: 20 Lutego 2012, 20:04 »

kotrobot napisal:
Znalezienie Haina na google to 5 sekund, no ludzie.
Radzi sobie dobrze, jak zawsze. \"Wink\"

No fajnie sie ustawil \"Smile\"
http://www.tomekolszewski.com/

Offline c---n

• Level 5
Koniec Miracles
« Odpowiedź #24 dnia: 20 Lutego 2012, 20:06 »
kurna do dzisiaj pamietam jak mnie o 4 nad ranem tata przepedzal od telefonu....
gadalismy w sumie o niczym, ale pojawialy sie takie tematy jak od efektow na bazie FLI do aborcji...
TPSA w Opolu chyba jednak inaczej wspomina wizyte kolegow z pomorza w 1993/94 kiedy to nowe automaty kartowe pojawily sie przy nowo wybudowanej siedzibie tego molocha.

pajda

• Gość
Koniec Miracles
« Odpowiedź #25 dnia: 20 Lutego 2012, 20:12 »

carrion napisal:
kurna do dzisiaj pamietam jak mnie o 4 nad ranem tata przepedzal od telefonu....
gadalismy w sumie o niczym, ale pojawialy sie takie tematy jak od efektow na bazie FLI do aborcji...
TPSA w Opolu chyba jednak inaczej wspomina wizyte kolegow z pomorza w 1993/94 kiedy to nowe automaty kartowe pojawily sie przy nowo wybudowanej siedzibie tego molocha.

He, no wlasnie mi sie przypomnialo, ze z Haina byl phreakerek elegancki \"Wink\"
Zreszta, kazdy kto w Polsce sie o cracking powazniejszy zahaczyl (nawet ja... \"Wink\" )z czystej koniecznosci (albo i zamilowania... \"Wink\" otarl sie o calling card, zabawy z centralami, karty programowe do tp91, dialery i dziesiatki trikow na niebieskich a potem srebrnych urmetach - to byly kochane zabawki i to se ne vrati \"Wink\"

kotrobot__

• Gość
Koniec Miracles
« Odpowiedź #26 dnia: 20 Lutego 2012, 20:15 »
Ja kiedys zasnalem na podlodze w korytarzu - pozniej juz kupilem kilka m. kabla telefonicznego zeby siegal do lozka.

A wizyty Haina i Brusha tez nie zapomne, bo dzialo sie to i owo, a lokalny telekom prowadzil dochodzenie jeszcze przez lata. \"Wink\"

splatterpunk__

• Gość
Koniec Miracles
« Odpowiedź #27 dnia: 20 Lutego 2012, 22:07 »

zielok napisal:

Dlaczego Elysium?
- bo do Tropyxu nie mialem szansy wstapic

Humorek \"Smile\"

Gratulacje i powodzenia.

Cos mi sie widzi, ze jest szansa na 3 bardzo porzadne polskie dema na tegoroczny \'X.
Mam na mysli grupy Elysium, Arise i Samar.

Can\'t wait!

Offline wackee

• Level 6
Koniec Miracles
« Odpowiedź #28 dnia: 20 Lutego 2012, 22:19 »
Rozumiem Zieloka, chociaz ja troche zaluje \"Smile\"
Jakos bardziej pasowaloby mi wiecej polskich, dobrych grup na scenie niz mniej \"Smile\" Historia uczy iz w przeszlosci ruchy konsolidacyjne tego typu konczyly sie raczej spadkiem aktywnosci niz wzrostem, ale oczywiscie mam nadzieje ze sie myle \"Smile\"

Ruch w Elysium zawsze cieszy. Jak to mowia - do trzech razy sztuka... \"Wink\"

Offline Data

• Level 3
Koniec Miracles
« Odpowiedź #29 dnia: 20 Lutego 2012, 23:18 »

zielok napisal:

Powod zamkniecia Miracles?
- nie znioslem krytyki Kisiela za to, ze robie na emulatorze
Dlaczego Elysium?
- bo do Tropyxu nie mialem szansy wstapic
.

heheh.... bys mial, jakby Kisiel nie musial Cie krytykowac \"Razz\"