Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: all inclusive Party 2013  (Przeczytany 2373 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
all inclusive Party 2013
« dnia: 18 Stycznia 2012, 23:03 »
Ja wiem, ze Data i V12 tego nie popieraja \"Wink\" , ale dla reszty swiata (nie naukowego) wydaje sie rozsadne aby poprowadzic polskie party w stylu X, czyli:
- spanie w cenie,
- zarcie w cenie,
- picie w cenie,

Pytanie tylko kto sie zgadza na takie party w 2013, co bedzie stanowilo odkladanie co miesiac cale DZIESIEC zlotych polskich.
Wiem ze mozna za to kupic 4 litry CocaColi w promocji, mozna za to kupic dwie mrozonki w promocji Tescco, mozna nawet kupic za to TRZY piwa w puszce ale .... no kurwa mac, ja pierdole mozna tyle odlozyc na miesiac na hobby... czyz nie?
Wiec konkretnie czy jest ktos za biletem za 250- 350 PLN?

PS. Jak muszkieterowie albo robimy razem albo chujnia z grzybnia.

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban__

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Stycznia 2012, 12:21 »
dojdziemy do tej dyskusji.

nie ukrywam, ze zalezy mi na frekwencji - jezeli bedzie znaczaca ilosc scenowiczow, ktora nie chce sie skladac na chlanie / zarcie (bo nie pije w ogole, lub nie pije tyle co powiedzmy ja) - nie bedzie zadnej opcji all-inclusive. znaczaca to dla mnie jest juz 10 osob.

za to raczej nie widze party bez platnosci za noclegi, za to cene samej \'wejsciowki\' czyli kosztow organizacyjnych zamierzam maksymalnie zbic za pomoca sponsoringow, zarobkowej sprzedazy gadgetow, etc.

SUDi__

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Stycznia 2012, 15:45 »
jakby co ja sie pisze na jakikolwiek wariant, nawet na All-Supa-Dupa-Inclusive z wliczonym numerkiem w pobliskim klubie go-go \"Smile\"

Offline Jericho/Draco

• Level 4
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Stycznia 2012, 17:30 »
jestem za a nawet przeciw! wiesz Kisiel na X\'a jedzie ok. 20 polakow. Dlaczego? ano wlasnie bo wejscie 80 euro i jeszcze podroz. jak ktos jej systematyczny to sobie w dwa lata odlozy, inny pojdzie na zywiol i wylozy kase na raz. ale polowa powie ILE KURWA?!? 350 plnow za party C64? pojebalo ich?
watpie zeby to przeszlo.

SUDi__

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Stycznia 2012, 19:49 »

jericho napisal:
wiesz Kisiel na X\'a jedzie ok. 20 polakow. Dlaczego? ano wlasnie bo wejscie 80 euro i jeszcze podroz.

Jak to porownac z tymi 50 czy 70 Polakami ktorzy jezdza na polskie party to ta liczba jezdzacych na X-a swiadczy ze jednak nie jest z nami tak zle i chyba pozbylismy sie latki kraju trzeciego swiata.

Ja bym jednak obstawal przy biletach w kilku wariantach, ale musi byc to obmyslone z glowa.
Zakladajac ze jednak w cenie KAZDEGO biletu bedzie nocleg (jak pisal elban w ostatnim poscie) to bedzie tam i oddzielna stolowka - kto ma zarcie w cenie biletu, idzie sie najesc do stolowki. Na pewno nie byloby na miejscu zrobic np. szwedzki stol w miejscu gdzie wszyscy partyzanci sie przewijaja. To samo alko w cenie - kazdy z wariantow otrzyma inny kolor invite\'a, kto ma bilet z alko - pokazuje go barmanowi, ten mu nalewa, kto nie ma odpowiedniego invite\'a, po prostu placi za to zamowil.
Moze jakies karty z chipem z punktami do wykorzystania? + czytnik w stolowce i barze? Nie wiem jakie to koszty ale moze sie znajdzie sponsor np. firma co takie systemy sprzedaje.

Offline Kisiel

• Level 7
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Stycznia 2012, 19:54 »
Ok praktyczna strona medalu:
Co jest latwiej wynegocjowac sobie pokoj czy dla 100 osob? To samo z zarciem i piciem. Jakby bylo inaczej to by nie istnialy grupony i inne chujnie.
Proponuje jednak przeskok w mysleniu, sex grupowy jest tanszy.. sudi \"Wink\"
Wiec pytanie czy ktos umie organizowac takie party?
Czy ktos kiedys rozeznal roznice pomiedzy spaniem na lozku a spaniem na lawce?
Piernikow sila jest taka ze mozna sie kimac w domku na lozku, ognicho=zarcie + zrzuta na browara... kurwa wielkie mi problemy z allinclusive \"Smile\"
Itp itd.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

SUDi__

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Stycznia 2012, 19:58 »
No dobra kisiel, masz racje, zgadzam sie, ale sam widzisz ze jednak jest (albo mysle ze bedzie) spora grupa ludzi dla ktorych wejsciowka w cenie majacej wiecej niz 2 cyfry robi opory na przyjazd. A elban chce dopiac wysoka frekwencje (bez ktorej znowu nie bedzie grupona, czyli kwadratura kola). Mowie Ci, nikomu w 100% nie dogodzisz, historii Polski nie znasz? \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Stycznia 2012, 20:11 »
no jak ma to byc inne party to niech bedzie inne.
Jakos nie zauwazylem aby ludzie szczedzili grosza na SP5... oczwiscie zawsze  pojawiaja sie osoby z wlasnym alko bo \"taniej\"... sklep pewnie nie zarabia... wiec mozna jeszcze taniej... i do tutaj nasuwa sie pytanie, to jest impreza czy ktos przyjechal zaoszczedzic i pokazac morde znajomym:)
No nie robta z nas Zydow.

SUDi__

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Stycznia 2012, 20:17 »
Nikt z nikogo nie robi Zyda/Szkota/Centusia (jak kto woli \"Smile\"

Po prostu jesli mamy zebrac jak najwieksza ferajne, trzeba starac sie dogodzic jak najwiekszej ilosci ludzi. Niektorzy faktycznie maja problemy finansowe, inni znow \"egzoci\" na swoim podworku zbieraja puste butelki a przy tym na zachod lataja regularnie kilkanascie razy do roku. Takze tak...

Cobra of Samar

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #9 dnia: 19 Stycznia 2012, 20:49 »
Nigdy nikomu sie nie dogodzi, wiec pewnie i tak beda dwie grupy:tych bardziej zadowolonych i tych mniej.

Ja proponuje 2 opcje kosztow (full i half wypas \"Wink\" ), ale w kazdym niech znajdzie sie nocleg. Wiecej mozliwosci niz dwie nie widze sensu.

Osobiscie pisze sie na opcje, ktora zostanie wybrana. ...ide wrzucic dyszke do skarbonki - czas zaczac zbierac na party 2013 \"Wink\"

elban__

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #10 dnia: 19 Stycznia 2012, 22:12 »
Kisiel - nie mam zamiaru sie bawic w pilnowanie czy ktos zaplacil za opcje \'all-inclusive\' czy nie. bedzie jedna wersja wejsciowki. organizatorzy to tez ludzie - na party beda sie bawic a nie pilnowac czy ktos nie pije piwa na krzywy ryj.

zalezy mi na frekwencji, i caly \'buzz\' ma zachecic jak najwieksza ilosc osob. Znam znacznie wiecej osob, dla ktorych wejsciowka 350 PLN jest nie do przyjecia i poniewaz calkowicie rozumiem ich sytuacje wole znalezc rozwiazanie, ktore pozwoli im pojawic sie na party. wszelkie oceny ile to tak naprawde jest 350 pln, jak mozna wejsc w posiadanie takiej sumy oraz inne wspaniale zyciowe rady spozytkuj na flame na forum \'oszczedzanie\' na gazeta.pl lub zaloz porade na spryciarze.pl.

na pierniku to dziala idealnie bo jedyny przymus jaki jest to zrzutka na domki oraz grosze na ognisko. cala reszta jest totalnie dobrowolna - kto chce, zrzuca sie na piwko, kto chce kupuje sam dla siebie a kto ma gest stawia kega dla wszystkich. tyle, ze my sie w wiekszosci znamy bardzo dobrze, i kazdy nas doskonale wie, ze dzisiaj postawisz Ty, jutro ja, bo zostalo to tysiace razy przecwiczone.

calkowicie rozumiem ludzi, ktorzy poprzestaja na trzecim piwku ze nie maja ochoty placic wysokiej wejsciowki po to, abym np. ja bez stresu wciagal 15 piwo i zagryzal 10 zapiekanke.

jezeli bedzie nadmiar gotowki mozliwe, ze pojawia sie jakies darmowe ekstrasy, ale w pierwszej kolejnosci beda to rzeczy \'dla wszystkich\' czyli np. posilki, tansza wejsciowka.

skoro dodatkowe 200 pln do wejsciowki nie stanowi dla Ciebie problemu mozesz zorganizowac kompo \'kto postawi wiecej browarow uczestnikom party\' lub poprostu kup nam wszystkim pierwsza beczke piwa.

jezeli dla Ciebie to takie wazne - sam zorganizuj party \'all-inclusive\'.

kotrobot__

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #11 dnia: 20 Stycznia 2012, 06:46 »
Nie przejdzie. Na takie party przyjedzie 20-30 os.

Offline kenji

• Level 5
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #12 dnia: 20 Stycznia 2012, 07:29 »
Pomysl a A-I fajny, ale podobnie jak kotrobot uwazam, ze na takim party zjawi sie niewiele osob.

SUDi__

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Stycznia 2012, 09:23 »
no i w tym momencie dyskusja wraca do pierwotnego pytania :
party gdzies w pensjonacie z cywilizowanym wyrem, mozliwoscia normalnego stolowania sie i picia ale wejsciowka nad 100-200 PLN
albo
styl a\'la Piernik -  domki nad jeziorem, zarcie i chlast kazdy wg swojego widzi mi sie, zrzuty kto ile da, spontan, sex, drugs and C64 \"Smile\" wejsciowa do +- 100 PLN.

V0yager

• Gość
all inclusive Party 2013
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Stycznia 2012, 10:32 »

SUDi napisal:
no i w tym momencie dyskusja wraca do pierwotnego pytania :
party gdzies w pensjonacie z cywilizowanym wyrem, mozliwoscia normalnego stolowania sie i picia ale wejsciowka nad 100-200 PLN
albo
styl a\'la Piernik -  domki nad jeziorem, zarcie i chlast kazdy wg swojego widzi mi sie, zrzuty kto ile da, spontan, sex, drugs and C64 \"Smile\" wejsciowa do +- 100 PLN.

Obie wersje sa ok, ale Piernikowa ma lepszy klimat! This Paaarty, a nie (jeszcze) zlot geriatrkow w Ciechocinku, co tedwo do tezni docieraja.