Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Samar ":I love the cube 100%": premiere  (Przeczytany 1640 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

isildur__

• Gość
Samar ":I love the cube 100%": premiere
« dnia: 11 Stycznia 2012, 14:38 »
W koncu, po wielu perturbacjach, dzisiaj premiera \"I love the Cube 100%\"

http://noname.c64.org/csdb/release/?id=104283   

gif_01.gif
 :Opis:                                                

:Rozmiar: :52.22 KB
 :Wyswietlen: :Plik sciagnieto 439 raz(y)

\"gif_01.gif\"

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Stycznia 2012, 15:00 »
Zalapalem sie na prerelease ale pozwole sobie ponownie pogratulowac publicznie, keep up the good work \"Smile\"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Stycznia 2012, 15:14 »
WITAM - przepraszam planowalem finisz 5.01.2012 lekkie przesuniecie - Cresh\'a przepraszam w szczegolnosci bo pisal ze czeka ale zdalne programowanie driva bywa upierdliwe bo to co chodzi na wszystkich emu nie zawsze na real drivie dziala - tyle w temacie emu \"Razz\" a nie mam przy sobie driva - pozdrawiam wszystkich - przy okazji wielkie dzieki za wspolprace dla Isildura i Owena. THX dla skulla za beta drive testy   

1600x200.png
 :Opis:                                                
100% :) Pozdrowienia dla calej demosceny c64:)

:Rozmiar: :29.74 KB
 :Wyswietlen: :Plik sciagnieto 417 raz(y)

\"1600x200.png\"

Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline c---n

• Level 5
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Stycznia 2012, 15:33 »
bardzo ladne!
lepsze niz APSO od Offence.

ale ten obrazek powyzej (skad inad bardzo ladny) chyba nie przedstawia C64. ten ostatni komputer nie ma klawiszy funkcyjnych!!!

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Stycznia 2012, 15:42 »
Dzieki Tomek - pozdrawiam - ale juz raczej wersji bugfixed nie robimy:-) APSO - zebrac wypociny 7miu koderow bez skladania to kazdy moze... wiem, jak przysiadlem do rekonfigurowania mojego parta do DT zeby ruszylo po linkingu z pierwszego kopa - to jako autor 3 dni nad tym siedzialem - wiec podziwiam upor Michala ze wszystko sam polinkowal - to tak jak stworzyc prawie drugie demo - linkink to mordega...

edit: poza tym oni podobno wiekszosc z tego dema juz gdzies wczesniej wystawiali i pokazywali... dziwne to takie...
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

isildur__

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Stycznia 2012, 15:49 »

carrion napisal:
bardzo ladne!
ten ostatni komputer nie ma klawiszy funkcyjnych!!!

Oops...  fuck \"Smile\"

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Stycznia 2012, 16:11 »
Duzo lepiej niz bylo. Fajnie rozwiazany dots scroll (juz nie zanudza). I zgadzam sie z Toba Wegi linking to koszmar!

A teraz troche pomarudze\"Smile\" Jakby ILTC wyszlo od razu w takiej formie to by tak to nie bolalo ale nie wyszlo wiec te nagle pojawiajace sie niektore obrazki czy np. poprostu znikajace wektorowki mi przeszkadzaja. Szkoda:(
A i moze jeszcze troszke malo urozmaicen (czyli troche duzo wektorowek), czasem troche dlugie loadingi ale kogo to:)

Szacun!

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Stycznia 2012, 16:57 »
@zielok dzieki - reszta to szczegoly maloistotne - mow do mnie jeszcze:-) ja poza jakimis prostymi uzytkami nigdy dem nie kodowalem - rasterbary w 1szym parcie ze 2 tygodnie meczylem - ja sie ucze dopiero... btw pomarudze - czyje demo sie na koniec zwiesilo? \"Razz\"

btw2 dopiero sie oderwalem i moge troche byc aktywniejszy nie widac tego moze ale prawie caly czas ILTC robilismy - a teraz wlasnie ide walnac dyche na apparatusa w mojej priv krucjacie przeciwko tworzeniu chaly i zapewnianiu ze jest swietna wszystkim demom z okolicy APSO przyznalem same dychy moze sie podciagna wyzej \"Very

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Stycznia 2012, 17:13 »

wegi napisal:
@zielok dzieki - reszta to szczegoly maloistotne - mow do mnie jeszcze:-) ja poza jakimis prostymi uzytkami nigdy dem nie kodowalem - rasterbary w 1szym parcie ze 2 tygodnie meczylem - ja sie ucze dopiero... btw pomarudze - czyje demo sie na koniec zwiesilo? \"Razz\"

\"Smile\" Co najciekawsze to nie wiem jaki byl powod, ze sie zwiesilo\"Smile\" Zwlaszcza, ze tam tylko wyswietlanie obrazka w multicolor jest:) I ciezko bylo by cos spieprzyc\"Smile\"

ps. A juz myslalem, ze nikt tego nie zauwazyl \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Stycznia 2012, 17:15 »
@zielok, przez grzecznosc, przez grzecznosc.

Dawajta glosy i comentsy bo sie trole dorwa zara.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Stycznia 2012, 17:17 »

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Stycznia 2012, 17:23 »
LOL Seba - uchwyciles ten moment tak dlugo nie bedzie

@zielok - nie bylo o czym mowic drobna wpadka nie dyskredytuje calej roboty

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Stycznia 2012, 17:28 »
tym screenshotem bede was szantazowac, jak to wrzuce na csdb to nie bedziecie mieli tam zycia \"Smile\"

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #13 dnia: 11 Stycznia 2012, 17:38 »
Gratulacje Grzegorz, dobra robota.
Z 85% zrobilo sie ze 150%.

Niestety Dream Travel nadal nie ma skonczonego soundtracka, chociaz demo moglobyc juz wydane miesiac temu.
Jammer kurwa gdzie muza?!

isildur__

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 11 Stycznia 2012, 17:53 »

skull napisal:
Gratulacje Grzegorz, dobra robota.
Niestety Dream Travel nadal nie ma skonczonego soundtracka, chociaz demo moglobyc juz wydane miesiac temu.
Jammer kurwa gdzie muza?!

Muza jest u mnie, Jammer jej nie skonczy. Czy jest na naszej scenie muzyk, ktory podjal by sie jej dokonczenia? Mam source w goat trackerze.
Trzeba troche synchro zmienic i dolozyc troche od siebie.
Randall, Booker, moze ktos inny? HELP