Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Sprzedam C64 + magnet + worek gier  (Przeczytany 486 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

AZ__

• Gość
Sprzedam C64 + magnet + worek gier
« dnia: 09 Grudnia 2011, 19:56 »
Okazja wytargana pare dni temu z piwnicy tesciowej. Serio. \"Smile\"  Jako, ze jestem bylym zaprzysieglym Amigowcem, pamietam ten pot na rekach, kiedy dotykalem kremowej klawy po raz pierwszy. Tym bardziej sie spocilem, gdy na regale znalazlem w pudle C64 z magnetofonem i zasilaczem, w nastepnym pudle 3 joysticki (zwane tez onegdaj tajemniczo manipulatorami drazkowymi), kartridz BLACK BOX version X (dumnie brzmi) i 16 kaset (niektore chyba nigdy nawet nie otwierane - stan iscie muzealny). Dodatkowo dwa gustownie wydane podreczniki z pamietnego roku 1991.
Prawda jest taka, ze sprzet ow widzialem w akcji jakies 3 lata temu. Byl podlaczony do TV i sprawny jak cholera.
Teraz jestem juz zonaty i dzieciaty i nie mam glowy do podlaczania stuffu jeszcze raz, (zreszta gdzie ja teraz jakiegos Neptuna/Jowisz/Rubina znajde), wiec wpadlem na pomysl, zeby uszczesliwic nim jakiegos zapalonego komodoroffca. Jestem z Poznania (to tak w kwestii ewentualnego odbioru), chetni prosze info na priv, na maila moge przeslac foty tego cuda.
BTW: tesciowa przy swiadkach zrzekla sie wszelkich praw do znaleziska.

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Grudnia 2011, 23:07 »
Jak za darmo to biore.

levarek__

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Grudnia 2011, 00:00 »
a jakies zdjecia sprzetu mozesz podeslac, skoro nie testowany to moze wizualnie bedzie ladnie wygladal  \"Smile\"

franc__

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Grudnia 2011, 19:20 »
ja chetnie kupie ten sprzecik za jakies rozsadne pieniadze